Rumunsko – Slovinsko 4:4 (kon.) | Kazachstán – Česko 5:2 (kon.)
konec
Kazachstán
5:2 (3:0)
Česko
Středa 05.02.2020, 18:00 • Městská hala Vodova, Brno • Kvalifikace mistrovství světa
Předzápasové kurzy
    39:32 Jiří VOKOUN - 5:2
     
    39:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tomáš Neumann poslal na plac náhradníky Pavla Drozda, Vokouna, Černého a Křivánka a JIŘÍ VOKOUN po kazašské chybě zakončil z pravé strany k přední tyči, jeden z Kazachů už nestihl zakročit za vracejícího se brankáře Higuitu. Asistence: David Černý.
    37:57 TAYNAN - 5:1
     
    37:57
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Slováček vypálil z levé strany, Vnuk uhnul balónu, ten potom vyboxoval Higuita. TAYNAN vyhrál souboj se Seidlerem a zprava poslal balón po zemi do prázdné branky.
    35:42 Michal HOLÝ - 4:1
     
    35:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    4:18 zbývají Česku na tři góly. MICHAL HOLÝ vykřesal naději, když na pravé straně propálil Higuitu levou nohou do dolní části brány po pasu Seidlera z osy hřiště. Asistence: Michal Seidler.
     
    26:40
    Proti Seidlerovi ze sedmi metrů hrálo břevno kazašské branky.
     
    26:32
    Vahalovu střelu chytil Higuita (Kazachstán) před svým vápnem, dostává žlutou kartu. Tomáš Vnuk by si přál, aby byl kazašský brankář vyloučený, ale to se nestane.
    22:34 Douglas JUNIOR - 4:0
     
    22:34
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    DOUGLAS JUNIOR obešel na levé straně Davida Drozda a hledal ve vápně Taynana, místo toho si Tomáš Koudelka nešťastně srazil balón u přední tyče do vlastní sítě...
     
    14:29
    Kazaši mají pátý faul, Valjullin si pomohl faulem na pravé straně při souboji s Koudelkou.
    13:45 Janovský našel Holého, kterému brankář Higuita vypíchl míč na hranici brankoviště. Akce pak pokračovala nepřesným zakončením Davida Drozda.
     
    13:45
    Janovský zvedl hlavu a nahrával středem do tutovky Holému, ten už měl proti sobě už jenom Higuitu, ale brankář Kazachů vypíchl Holému balón svou rukou na hranici šestky. Podle rozhodčích to bylo ještě ve vápně a nikoliv mimo...
     
    10:53
    Vahala (Česko) zaváhal při české powerplay, kdy byl pátým hráčem v poli a potom všechno hasil faulem na Tursagulova, na fauly 2:2. Český gólman vyfasoval žlutou kartu.
    03:55 TAYNAN - 3:0
     
    03:55
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Zatím všechno špatně! Tursagulov přihrál na pravou stranu, kde se mu rozeběhl TAYNAN, toho už nestihl Seidler a TAYNAN obstřelil Vahalu doprostřed branky. Asistence: Dauren Tursagulov.
    03:43 Douglas JUNIOR - 2:0
     
    03:43
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Tenhle zápas začíná hodně špatně! DOUGLAS JUNIOR rozehrával volný přímý kop z levé strany do pravé nohy Vnuka na čáře a od ní šel balón do sítě. Bez asistence.
    02:38 Douglas JUNIOR - 1:0
     
    02:38
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Ojojoj, Higuita hodně pomohl Kazachům při powerplay, dával si pozor, aby se s balónem nepřesunul na svou obrannou polovinu. Potom přihrál na levou stranu DOUGLASU JUNIOROVI a ten přes Slováčka a Zárubu prostřelil Vahalu mezi nohama. Asistence: Higuita.

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Douglas Junior (Higuita), 4. Douglas Junior, 4. Taynan (Tursagulov), 23. Douglas Junior, 38. Taynan – 36. Holý (Seidler), 40. Vokoun (Černý)

    Karty:   27. Higuita (KAZ) – 11. Vahala (CZE)


    Kazachstán: Higuita (Gurov) – Taynan, Leo, Tursagulov, Douglas Junior – Imanalin, Valjullin, Sulejmenov (C), Akbalikov, Jesenamanov Trenér: Kakà.
    Česko: Vahala (Hůla) – Záruba, Slováček, Koudelka, D. Drozd – Holý, Seidler (C), Janovský, Vnuk – Vokoun, P. Drozd, Černý, Křivánek Trenér: Tomáš Neumann.

    Rozhodčí: Velikanovová, Nevěrov – Šabanov (vš. RUS)

    Diváci: 2 130
    bahis siteleri