AS Řím – Bologna 2:3 (kon.)
konec
AS Řím
2:3 (1:2)
Bologna FC
Pátek 07.02.2020, 20:45 • Stadion Olimpico, Řím • Italská Serie A • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    72. Henrich MCHITARJAN - 2:3
     
    72
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Už se zdálo že přihrávka Džeka vyžene Bruno Perese do zámezí ale ten nakonec dokázal odcentrovat na přední tyč, kde se dostal do zakončení hlavou HENRICH MCHITARJAN a Łukasz Skorupski na jeho pokus nedosáhl. Asistence: Bruno Peres.
    52. Musa BARROW - 1:3
     
    52
    Bologna právě vstřelila branku!
    Fantastické sólo končí gólem a hostující mužstvo vede už 3:1! MUSA BARROW se dostal k míči, se kterým běžel do vápna, kde si kličkou dostal přes obránce a následně zakončil po zemi ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Mattias Svanberg.
    26. Musa BARROW - 1:2
     
    26
    Bologna právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení zpět na svou stranu a vedou 2:1! MUSA BARROW se dostal na hranici vápna z levé strany k míči a posléze vystřelil skvělou ránu, která byla tečovaná domácím obráncem a obloučkem zapadla nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Stefano Denswil.
    22. Stefano DENSWIL - 1:1
     
    22
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1! Přízemní centr z levé strany došel před bránu, kde se jej snažil odvrátit STEFANO DENSWIL, ale po jeho skluzu se balón odrazil do vlastní branky.
    16. Riccardo ORSOLINI - 0:1
     
    16
    Bologna právě vstřelila branku!
    Bologna jde překvapivě do vedení! Obrovskou chybu udělal obránce AS Smalling, který propustil míč Barrowa za sebe. Na zadní tyči už pak číhal RICCARDO ORSOLINI a bez problému poslal míč do sítě. Asistence: Musa Barrow.

    Michal Raška

    Branky: 22. Denswil (vla.), 72. Mchitarjan (Peres) – 16. Orsolini (Barrow), 26. Barrow (Denswil), 52. Barrow (Svanberg)

    Karty:   58. Santon (ASR), 85. Peres (ASR) – 38. Svanberg (BLG), 54. J. Schouten (BLG), 60. Bani (BLG), 89. Skorupski (BLG)   80. Cristante (ASR)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 10:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:16.
    AS Řím: Pau López – Santon (61. Peres), Mancini, Smalling, Kolarov – Cristante, Veretout (79. N. Kalinić) – Ünder (57. C. Pérez), Mchitarjan, Perotti – Džeko (C).
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Çetin, Fazio, Juan Jesus, N. Kalinić, Kluivert, Pastore, Peres, C. Pérez, Spinazzola, Villar.

    Bologna FC: Skorupski – Tomijasu, Danilo, Bani, Denswil – Svanberg (73. Domínguez), J. Schouten, R. Soriano – Orsolini (83. Skov Olsen), Palacio (C), Barrow (86. Juwara).
    Náhradníci: A. Da Costa, Sarr – Corbo, Domínguez, Juwara, M'Baye, Skov Olsen, Mazza.

    Rozhodčí: Marco Guida – Damiano Di Iorio, Davide Imperiale
    bahis siteleri