Everton – Crystal Palace 3:1 (kon.) | Brighton – Watford 1:1 (kon.)
konec
Everton FC
3:1 (1:0)
Crystal Palace FC
Sobota 08.02.2020, 13:30 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a budu se na Vás těšit u zápasu španělské LaLigy, který začíná už za půl hodiny. Na počtenou! (15:28:43)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:12.
     
    Dnešní napínavý zápas nakonec dotáhl do vítězného konce Everton, který může děkovat hlavně své brazilské dvojici útočníků. Skóre dnešního zápasu totiž otevřel Bernard, vedení poté Karamelům vracel Richarlison, který měl také obrovský podíl i na závěrečné třetí uklidňovací brance Dominica Calverta-Lewina. Trápení Crystal Palace tak i nadále pokračuje, dnes se po dvouzápasovém čekání sice konečně prosadil, ale i přesto už sedm ligových zápasů v řadě čeká na vítězství.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí už samozřejmě nikam nespěchají, míč tak v klidu drží Jordan Pickford, který ho nakonec pošle až na druhou polovinu hrací plochy.
     
    90+2
    Střelu Richarlisona tentokrát Vicente Guaita vyrazil, ale míč srazil jen k Dominicu Calvertu-Lewinovi, který však tutovou šanci zahodil střelou nad odkrytou bránu!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Toffees se ještě zkouší prosadit z dalšího rohu, ale tentokrát nedokázal dobře zakončit Yerry Mina. Každopádně získal další standardku od rohového kopu.
    88. Dominic CALVERT-LEWIN - 3:1
     
    88
    Everton právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Everton bere tři body! Lucas Digne od rohového praporku odcentroval přesně na hlavu Richarlisona, který fantastickou hlavičkou trefil jen břevno. DOMINIC CALVERT-LEWIN však prokázal dobrou orientaci, protože míč bleskově dorazil do sítě. Asistence: Richarlison.
     
    87
    Karamely už hrají vyloženě na čas, míč se snaží co nejdéle držet na útočné polovině, což se zatím daří, protože tam získaly autové vhazování.
     
    86
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Gylfi Sigurdsson, přichází Mason Holgate.
     
    85
    Séamus Coleman výborným způsobem obral o míč Wilfrieda Zahu, následně ho poslal jednomu ze spoluhráčů, který donutil hosty k faulu.
     
    84
    Centrovaný míč se nakonec dostal k Christianu Bentekovi, který však musel zakončovat v záklonu, takže balón poslal jen vedle pravou tyčku.
     
    83
    Séamus Coleman si při souboji s Wilfriedem Zahou pomohl nedovoleným zákrokem. Následně se tam ještě zapojil Djibril Sidibé, ale na kartu to nebude.
     
    82
    Hostům se rohový kop vůbec nepovedl. Vzápětí ještě chvíli útočili, ale Wilfried Zaha nakonec Jordanu Pickfordovi daroval jen odkop.
     
    81
    Centr Richarlisona byl evidentně tečovaný, každopádně rohový kop se zahrávat nebude, naopak Vicente Guaita co nejrychleji odkopává od své klece.
     
    80
    Djibril Sidibé zkoušel individuálně potrestat chybnou rozehrávkou Patricka van Aanholta, ale po zaseknutí míč neudržel na svých kopačkách.
     
    79
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Joel Ward, přichází Cheikhou Kouyaté.

    Lukáš Mihal

    Branky: 18. Bernard (Walcott), 58. Richarlison (Calvert-Lewin), 88. Calvert-Lewin – 51. Ch. Benteke (Zaha)

    Karty:   10. James McCarthy (CRP)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:12.
    Everton FC: Pickford – Coleman (C), M. Keane, Y. Mina, Digne – Walcott (26. Sidibé), G. Sigurdsson (86. Holgate), Schneiderlin, Bernard (65. Davies) – Calvert-Lewin, Richarlison.
    Náhradníci: Stekelenburg – Holgate, Baines, Sidibé, Iwobi, Davies, Kean.

    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward (79. Kouyaté), Tomkins (61. Dann), Cahill, van Aanholt – James McCarthy (68. Meyer), Milivojević (C), McArthur – J. Ayew, Zaha – Ch. Benteke.
    Náhradníci: Hennessey – Dann, Meyer, Kouyaté, Townsend, Riedewald, T. Mitchell.

    Rozhodčí: Coote – Betts, Hopton
    bahis siteleri