W. Brémy – Union Berlín 0:2 (kon.) | Freiburg – Hoffenheim 1:0 (kon.) | Hertha – Mohuč 1:3 (kon.)
Schalke – Paderborn 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Düsseldorf 1:1 (kon.) | Leverkusen – Dortmund 4:3 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:1 (0:1)
Fortuna Düsseldorf
Sobota 08.02.2020, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Příjemné sobotní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Německá Bundesliga dnes pokračuje šesti zápasy jednadvacátého kola, my se budeme společně věnovat souboji mezi Wolfsburgem a Düsseldorfem. Začínáme v 15:30.
     
    VfL Wolfsburg

    Vlci v úvodních devíti kolech tohoto ročníku nepoznali hořkost porážky, postupem času začala mít jejich výkonnost klesající tendenci. Z posledních pěti zápasů zvládli svěřenci trenéra Olivera Glasnera jen jeden, když minulý víkend zvládli přestřelku na půdě Paderbornu. Nad posledním týmem bundesligové tabulky zvítězili 4:2, dvakrát se prosadil Daniel Ginczek, jednou Robin Knoche a Maximilian Arnold. V tabulce jsou fotbalisté Wolfsburgu devátí, elitní šestka je jim vzhledem k nevydařenému listopadu a prosinci vzdálena na sedm bodů. Kvůli zranění stehenního svalu bude domácím chybět nejlepší střelec Weghorst.
     
    Fortuna Düsseldorf

    Ani svěřenci Uweho Röslera nehrají v ideální formě, ve zbytku sezony je čeká těžký boj o záchranu. Momentálně je v tabulce nalezneme až na sedmnácté pozici. Poslední Paderborn má jen o bod méně, stejně nepatrný náskok ale mají hráči Fortuny na šestnácté Brémy a patnáctou Mohuč, nic tedy není ztraceno. Od devátého listopadu vyhráli fotbalisté Düsseldorfu pouze jedno utkání, když před vlastními fanoušky přetlačili Union Berlín 2:1. Flingeraner trápí především ofenziva, devatenáct vstřelených branek za dvacet kol je mizerná bilance. Celé situaci rozhodně nepřidalo ani zranění útočníka Kownackého, který musí absolvovat operaci kolene.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    VfL Wolfsburg: Casteels – William, Pongračić, Knoche, Roussillon – X. Schlager, Guilavogui (C), Arnold – Mehmedi – Ginczek, Steffen.
    Náhradníci: Pervan – Otávio, Brekalo, Weghorst, Klaus, Gerhardt, Mbabu, Brooks, Joao Victor.

    Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – Zimmermann, K. Ayhan, Hoffmann, Suttner – Stöger – Morales, Valon Beriša – Tekpetey, Hennings (C), Thommy.
    Náhradníci: Rensing – Nuhu, Barkok, Pledl, Gießelmann, Ampomah, Sobottka, Zimmer, M. Jörgensen.

    Rozhodčí: Tobias Stieler – Christian Gittelmann, Thorsten Schiffner.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Tobias Stieler hvizdem odstartoval dnešní utkání, pojďme na to! Rozehrávky se ujali hostující fotbalisté, kteří nastupují v bílo-červených dresech, naopak svěřenci trenéra Glasnera budou hrát v tmavě zeleném.
     
    2
    Fortuna rozjela utkání kombinací na útočné polovině. Netradičně v prostoru křídla se ocitl stoper Ayhan, jehož přihrávku těsně před Thommym zastavil Knoche.
     
    3
    Moralesův skákavý pas si našel cestu k Tekpeteyovi. Rychlonohý útočník si kolem Roussillona přehodil balon na levačku, francouzský bek ale stačil jeho ránu zablokovat.
     
    4
    Kastenmeier sice podklouzl ve snaze o odkopnutí balonu, naštěstí pro hosty ale nikdo z Vlků v tu dobu nebyl poblíž, takže hostující gólman se z mírného zaváhání oklepal.
     
    5
    Poprvé se směrem vpřed vydali také domácí. Steffen akrobatickým pasem přes hlavu hledal Ginczeka, kterého pomezní sudí přistihl v ofsajdovém postavení.
     
    6
    Thommy vybojoval pro Düsseldorf první rohový kop utkání. Netradiční rozehrávka dolétla na hranici vápna, odkud z první nad branku zamířil Beriša.
     
    7
    Hosté zatím velice aktivně napadají rozehrávku soupeře. Tekpetey pronásledoval Knoche tak dlouho, až jej donutil ke zpětné nahrávce pro Casteelse.
     
    8
    Erik Thommy se dravě protáhl kolem Williama. Nachystal si balon na levačku a z ostrého úhlu zkusil své štěstí, Casteels ale číhal na správném místě.
     
    9
    Ginczek sklepl balon pro Steffena, který zajímavě se vyvíjející protiakci Wolfsburgu zbytečně přibrzdil. Domácí tak musí rozehrávat znovu až z obranné poloviny.
     
    10
    Zimmermann zvedl hlavu a poté zkusil přenést hru na druhou stranu hřiště, kde se uvolňoval Thommy. Jeho přihrávka byla příliš prudká, balon skončil až v zámezí.
     
    11
    Guilavogui prodloužil hlavou na Arnolda, který z první zkoušel roztáhnout hru směrem k Roussillonovi, jenže jeho záměr dobře přečetl Zimmermann.
     
    12
    Suttnerovu špatnou rozehrávku nepotrestal Schlager, jehož centr odvrátili hosté k Roussillonovi. Rána francouzského obránce dolétla až na tribunu za brankou.
     
    13
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Hosté si v úvodu dnešního utkání počínali daleko aktivněji, na hřišti hýří pohybem a nyní se po zásluze dostávají do vedení! Tekpetey zachoval na hranici vápna chladnou hlavu, když po Moralesově sklepnutí posunul míč k volnému MATTHIASI ZIMMERMANNOVI, který prudkou ranou na přední tyč propálil Casteelse.
     
    15
    Vlci vstoupili do zápasu v trochu ospalém režimu, nadšeně hrající soupeře je za jejich pasivitu potrestal. Dokáží fotbalisté Wolfsburgu v nadcházející minutách odpovědět?
     
    16
    Robin Knoche si ve středu pole počíhal na Moralese. Jednalo se o tvrdý zákrok, za který mohl německý stoper od rozhodčího klidně vidět žlutou kartu.
     
    17
    Domácí pokračují v dobrém výkonu. Zimmermann si tentokráte s Tekpeteyem vyměnil role, druhému jmenovanému centr na poslední chvíli znemožnil Pongračić.
     
    18
    Thommy si naběhl na Ayhanovu nahrávku, ovšem míč nezvládl zpracovat. Rychlým pohybem donutil Knocheho k chybě a alespoň pro hosty získal aut.
     
    19
    Hráči Fortuny velmi dobře kombinují, jejich hra je plná rychlých narážeček. Při jedné z nich nechal Beriša míč za sebou, Schlagera ale do protiakci nepustil Morales.
     
    20
    Domácí vyrobili další minelu v rozehrávce. Tekpetey na to konto rýsoval kolmici pro Henningse, který se do zakončení nedostal jen díky skluzu Pongračiće.
     
    21
    O chvíli později už se kapitán Düsseldorfu dostal ke střele. Tentokráte těžil ze spolupráce s Berišou, balon ovšem stačil zablokovat pozorný obránce William.
     
    22
    Obrana hostí si vybrala první slabší moment, když ponechala na hranici vápna nehlídaného Steffena, který se po Arnoldově pasu zbytečně ukvapil a vypálil nad branku.
     
    23
    Kaan Ayhan si na trávníku vyžádal pomoc zdravotníků, tureckého stopera, který je odveden za postranní čáru, zřejmě trápí problémy s levým kotníkem.
     
    24
    Ayhan je zpět, zdravotníci ale znovu zasahují. Na levé straně totiž William fauloval Thommyho, po proběhlém incidentu se ani jeden nezvedá ze země.
     
    25
    Ofenzivní hráč Fortuny je v pořádku, naopak s faulujícím Williamem to nevypadá moc dobře. Nařízenou standardní situaci soupeře Vlci přestáli bez úhony.
     
    26
    Je to jasné, pro brazilského obránce Wolfsburgu dnešní utkání končí. William za doprovodu týmových zdravotníků odchází do útrob stadionu, kdo jej na place nahradí?
     
    27
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází William, přichází Kevin Mbabu.
     
    28
    Mehmediho průnikový pas podél postranní lajny si kousek vedle šestnáctky našel Ginczek, přes poctivě bránícího Hoffmanna se ale k ohrožení Kastenmeiera neprodral.
     
    29
    O chvíli později vyslal švýcarský reprezentant svého kolegu do daleko zajímavější šance, jenže Ginczekovi proti Ayhanovi chyběla rychlost a také trochu dravosti.
     
    30
    Mbabu se na hřišti uvedl vyhraným hlavičkovým soubojem proti Thommymu, zbývající průběh kombinace Vlků už tak povedený nebyl. Balon končí u Kastenmeiera.
     
    31
    Fortuna se v posledních minutách lehce zatáhla. Hosté vyráží kupředu jen sporadicky, nyní to zkusil v úvodu aktivní Tekpetey, kterému sudí odmával ofsajd.
     
    32
    Pongračić vyslal kupředu Roussillona, který dělal vše, co bylo v jeho silách, stihl ale pouze posunout balon na autové vhazování pro domácí. Rozehraje jej Zimmermann.
     
    33
    Knocheho pas za sebe prodloužil Renato Steffen, Admira Mehmediho poté na hranici šestnáctky zpacifikoval Suttner. Düsseldorf zatím brání velice pozorně.
     
    34
    Thommy nejprve napadal rozehrávajícího Casteelse, o chvíli později se zapojil do hry z ofsajdového postavení, a hosté tak opět musí vyklidit pozice na útočné polovině.
     
    35
    Nyní nechali Vlci trochu otevřený pravý kraj obrany. Thommy přetáhl svůj centr na zadní tyč, kde se Morales ve vzdušném souboji nepříjemně srazil s Roussillonem.
     
    36
    Domácí dnes už poněkolikáté přišli o míč v přechodové fázi do útoku. Jejich výkon zatím není vůbec dobrý a z ochozů stadionu se zcela oprávněně ozývá pískot.
     
    37
    Beriša to myslel dobře, když chtěl roztáhnout hru na pravé křídlo, kde číhal osamocený Tekpetey, balonu ale dodal až příliš razance a poslal jej za čáru.
     
    38
    Hráči Wolfsburgu jsou směrem do útoku naprosto bez nápadu, což potvrdil i Roussillonův kroucený nákop, který nemohl Xaver Schlager za žádnou cenu dostihnout.
     
    39
    Z trávníku se už podruhé v prvním poločase nezvedá Kaan Ayhan. Gesto hostujících zdravotníků směrem ke střídačce je jasné, turecký stoper bude muset vystřídat.
     
    40
    Ayhana na place nahradí a premiéru v novém působišti si odkroutí Matthias Jörgensen, který v Düsseldorfu hostuje z Galatasaraye.
     
    41
    První poločas se pomalu chýlí ke konci, už zbývá odehrát jen necelých pět minut společně s nastaveným časem. Udrží hosté těsné vedení až do přestávky?
     
    42
    Pískající příznivce Vlků potěšil až Guilavogui, který se vydal vpřed. Domácí kapitán doplatil na nedostatečnou podporu od svých kolegů, proti přesile se na nic nezmohl.
     
    43
    Pongračićův pas si našel cestu k Mehmedimu. Švýcar se rozhlédl kolem sebe a sklepl balon lépe postavenému Schlagerovi, jehož pokus zastavil Kastenmeier.
     
    44
    Mehmedi věděl, že přes Hoffmanna se Suttnera se do šestnáctky neprobojuje, udělal to ale velice chytře a ze situace vytěžil maximum v podobě rohového kopu.
     
    45
    Švýcarský reprezentant jej také sám rozehrál. K hlavičce se natahující Knoche nepřeskočil Jörgensena, Schlager chvíli nato nedovoleně atakoval Stögera.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    45+2
    Po faulu na Steffena zahrávali domácí přímý kop. Míč do šestnáctky dopravil Maximilian Arnold, obrana Düsseldorfu s jeho centrem neměla sebemenší problém.
     
    45+3
    Do otevřené obrany Fortuny se vydal Renato Steffen. Centr rychlonohého útočníka udělal symbolickou tečku za nepovedeným výkonem Vlků v první půli, balon s klidem zachytil Kastenmeier.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Z ochozů Volkswagen Areny se ozývá pískot, domácí fanoušci jsou po právu nespokojeni s dosavadním výkonem svého týmu, který prohrává s Düsseldorfem 0:1. Fortuna vstoupila do zápasu hodně aktivně, svým pohybem a aktivním napadáním dělala soupeři obrovské problémy. Vše vyústilo ve vedoucí branku, o kterou se postaral pravý obránce Zimmermann. Wolfsburg sice ve zbytku půle měl optickou převahu, zelení ale zatím nezvládají přechodovou fázi, často ztrácejí balon a postrádají větší kreativitu při útočení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Daniel Ginczek, přichází Wout Weghorst.
     
    47
    Domácí se hned po rozehrávce dostali k přímému kopu. Jeho rozehrávka musí ještě počkat, sudí totiž míří k videu, kde se chce podívat na strkanici v pokutovém území.
     
    48
    Velká komplikace pro domácí tým! Marin Pongračić nezvládl situaci a při čekání na rozehrávku přímého kopu zasáhl Moralese loktem do obličeje, červená karta.
     
    49
    Po Arnoldově centru vznikl v pokutovém území pořádný závar, po jehož skončení se domácí dožadovali odpískání penalty kvůli údajné hře rukou.
     
    50
    Opakovaný záběr ukázal, že hlavní arbitr celou situaci posoudil správně. Bránící hráč Fortuny zasáhl balon zády, o hru rukou se určitě nejednalo.
     
    50
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Divoký začátek druhého poločasu pokračuje, domácí fotbalisté se i v deseti dočkali vyrovnávací trefy! Mehmedi z levé strany odcentroval přesně na hlavu trestuhodně nehlídaného RENATA STEFFENA, který z bezprostřední blízkosti uklidil balon k tyči.
     
    52
    No, takový začátek druhé půle asi čekal málokdo. Větší šance na výhru pořád mají hosté, kteří se sice musí oklepat z inkasovaného gólu, zároveň ale hrají proti oslabenému soupeři.
     
    53
    Domácí i přes početní nevýhodu diktují tempo hry. Weghorst ve vzduchu sklepl balon pro Steffena, který v souboji s Jörgensenem vybojoval další přímý kop.
     
    54
    Obrana Fortuny standardní situaci tentokráte přestála. O chvíli později se vlevo individuálně snažil prosadit Roussillon, které nedovoleně poslal k zemi Zimmermann.
     
    55
    Hosté si zatím s hrou proti oslabenému protivníkovi nevědí rady. Wolfsburgu přišlo vhod střídání, Weghorst na hrotu útoku udrží spoustu balonů a pak je rozdává spoluhráčům.
     
    56
    Tentokráte se domácí fotbalisté na útočné polovině příliš dlouho neohřáli, střelec vyrovnávací trefy Steffen totiž zpracovával Arnoldův pas v ofsajdu.
     
    58
    Nyní už Steffen předvedl lepší načasování, posléze vyslal za obranu soupeře zajímavý pas pro Weghorsta, kterému zakončení nedovolil Hoffmann.
     
    59
    Mbabu až příliš dlouho váhal s autovým vhazováním. Nakonec mu přeci jen naběhl Steffen, proti Suttnerovi s Jörgensenem se ale neprosadil.
     
    60
    Poprvé po přestávce o sobě dali vědět hosté. Centr z pravé strany si ve vápně našel Erik Thommy, jehož prudké zakončení z voleje se mezi tři tyče nevešlo.
     
    61
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Bernard Tekpetey, přichází Nana Opoku Ampomah.
     
    62
    Před pár okamžiky příchozí Nana Opoku Ampomah si v souboji s Roussillonem zcela očividně pomohl rukama, kousek opodál stojící sudí jeho faul nemohl přehlédnout.
     
    63
    Schlager se odpoutal od Zimmermanna, svůj průnik zakončil nabídkou pro Admira Mehmediho, jehož střela z první zamířila pouze k brankáři Kastenmeierovi.
     
    64
    Hosté úplně vypadli z tempa. Jejich ofenzivní snažení zcela postrádá pohyb, všichni hráči si počínají neuvěřitelně staticky, z jejich strany neprobíhá žádná nabídka.
     
    65
    Ampomah o sobě dal po svém příchodu na plac vědět podruhé. Ani tentokráte to nebylo v pozitivním světle, rychlý křídelník si nepohlídal náběh. Ofsajd.
     
    66
    Na pravé straně nehlídaný Maximilian Arnold zkoušel odcentrovat k před branku si sbíhajícímu Weghorstovi, jenže jeho nabídku na roh odvrátil Jörgensen.
     
    67
    Roussillon si na levé straně vyměnil balon se Steffenem, poté se ale s balonem mazlil až příliš dlouho, čehož dokázal využít Matthias Zimmermann.
     
    68
    Mbabu absolvoval u postranní čáry souboj se Suttnerem. Míč se nakonec odkutálel za postranní lajnu, načež jej hlavní sudí po konzultaci s kolegou přiřkl hostům.
     
    69
    Morales čistě odstavil Steffena. Po jeho nahrávce se z levé strany do vápna hnal Erik Thommy, proti němuž vytáhl povedený obranný skluz Kevin Mbabu.
     
    70
    Hra se přerušuje, protože na trávníku zůstává sedět Renato Steffen. Budeme svědky dalšího vynuceného střídání, nebo to střelec vyrovnávacího gólu rozhýbe?
     
    71
    Steffen se prozatím vrací na hrací plochu. Jeho pohyb se nezdá býti úplně stoprocentní, proto se nechme překvapit, co bude následovat v příštích okamžicích.
     
    73
    Steffen získal pro svůj tým rohový kop. Centr Maximiliana Arnolda si v pokutovém území našel Schlager, jehož hlavičku před brankou zablokoval Jörgensen.
     
    74
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Renato Steffen, přichází Joao Victor.
     
    74
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Erik Thommy, přichází Thomas Pledl.
     
    75
    Pledl si krátce po příchodu na plac naběhl na Zimmermannovo dlouhé autové vhazování, v klíčovém moment ale v šestnáctce nezvládl zpracování.
     
    76
    Na druhé straně rozkmital své rychlé nohy Mbabu, který svou nabídkou oslovil Weghorsta, nizozemskému útočníkovi ale hlavička v záklonu nesedla.
     
    77
    Mehmedi posunul míč ke Schlagerovi, který vypálil z uctivé vzdálenosti. Kastenmeier jeho pokus celou dobu kontroloval a předvedl spolehlivý zákrok.
     
    78
    Stöger ve skluzu zvládl předat balon Henningsovi, který v souboji s Knochem získal rohový kop. Právě německý stoper ale centr od praporku odvrátil do bezpečí.
     
    79
    Žlutou kartu dostává André Hoffmann (Fortuna Düsseldorf).
     
    80
    Z druhého poločasu zbývá odehrát už jen zhruba deset minut, plus nastavení. Dočkáme se ještě nějaké změny ve skóre, nebo si oba týmy odnesou bod?
     
    81
    Guilavogui předvedl chybu v rozehrávce. Jeho zpětná přihrávka místo ke Casteelsovi doputovala na kopačky Henningse, jehož pokus brankář Vlků zastavil.
     
    82
    Posléze rozehrávala Fortuna rohový kop. Míč do šestnáctky vracel Ampomah, na malém vápně číhajícímu Jörgensenovi chyběl k dosažení na balon jen kousek.
     
    83
    Schlager se svými vlastními kličkami vyhnal až za postranní lajnu, protiakci Düsseldorfu chvíli nato zastavil vracející se kapitán Joshua Guilavogui.
     
    84
    Hosté v závěru konečně využívají výhodu jednoho muže v poli. Jsou aktivnější, obrana Wolfsburgu se po Arnoldově faulu bude muset bránit přímému kopu.
     
    86
    Knoche nešťastně prodloužil Berišovu nabídku do míst, kde čekal střídající Pledl, jehož rána pravačkou z voleje pouze rozradostnila za brankou sedící diváky.
     
    87
    Standardní situaci byla k vidění i na druhé straně, Zimmermann fauloval Victora. Právě po centru mladého Brazilce zakončoval Mehmedi, Kastenmeier si ale s jeho ranou doprostřed branky poradil.
     
    88
    Domácí se přeci jen začínají vzpírat. Zdá se, že ani oni, byť hrají od začátku druhého poločasu bez vyloučeného Pongračiće, se nechtějí spokojit s bodem.
     
    89
    Weghorst hodlal vyslat do samostatného úniku Victora, jeho přihrávka ale nešťastně pro domácí zasáhla do hlavy bránícího Hoffmanna.
     
    90
    Casteels musel ven z branky, aby zlikvidoval Pledlovu nabídku, na kterou si sbíhal Hennings. Při výběhu se srazil s Arnoldem, oba by ale měli být v pořádku.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90+2
    Hosté se usadili v Casteelsově bezprostřední blízkosti, Stöger si šikovně došel pro faul od Weghorsta. Fortunu čeká přímý kop z velice zajímavé pozice.
     
    90+3
    Stöger místo zakončení volil překvapivou nahrávku pro Matthiase Zimmermanna, který si nachystal míč na pravačku a zpoza vápna přestřelil.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Utkání končí nerozhodným výsledkem 1:1. Düsseldorf vlétl do prvního poločasu ve velkém stylu a za svou aktivitu byl odměněn ve třinácté minutě, kdy se prosadil Matthias Zimmermann. S podprůměrně hrajícími Vlky to krátce po přestávce vypadalo ještě hůře, červenou kartu dostal Pongračić. Jenže jeho vyloučení domácí paradoxně stmelilo, zanedlouho srovnal Renato Steffen. Ve zbytku zápasu už si ani jeden z týmů nevypracoval zajímavější příležitost, oba si tedy rozdělily po bodu.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:14.
     
    Ode mě je to vše, děkuji Vám za pozornost. Na počtenou! (17:27:29)

    Vojtěch Tůma

    Branky: 50. Steffen (Mehmedi) – 13. Zimmermann (Tekpetey)

    Karty:   79. Hoffmann (DSF)   48. Pongračić (WOF)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:14.
    VfL Wolfsburg: Casteels – William (27. Mbabu), Pongračić, Knoche, Roussillon – X. Schlager, Guilavogui (C), Arnold – Mehmedi – Ginczek (46. Weghorst), Steffen (74. Joao Victor).
    Náhradníci: Pervan – Otávio, Brekalo, Weghorst, Klaus, Gerhardt, Mbabu, Brooks, Joao Victor.

    Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – Zimmermann, K. Ayhan (40. M. Jörgensen), Hoffmann, Suttner – Stöger – Morales, Valon Beriša – Tekpetey (61. Ampomah), Hennings (C), Thommy (74. Pledl).
    Náhradníci: Rensing – Nuhu, Barkok, Pledl, Gießelmann, Ampomah, Sobottka, Zimmer, M. Jörgensen.

    Rozhodčí: Tobias Stieler – Christian Gittelmann, Thorsten Schiffner

    Diváci: 23 445
    bahis siteleri