Marseille – Toulouse 1:0 (kon.) | Amiens – Monaco 1:2 (kon.) | Dijon – Nantes 3:3 (kon.)
Méty – Bordeaux 1:2 (kon.) | Nice – Nîmes 1:3 (kon.) | Rennes – Brest 0:0 (kon.)
konec
Dijon FCO
3:3 (2:2)
FC Nantes
Sobota 08.02.2020, 20:00 • Stade Gaston Gérard, Dijon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mě pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (21:59:37)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:11.
     
    Celý druhý poločas se odehrával v poklidném duchu, ale zápas měl velmi dramatický konec. Dijon se totiž na začátku nastavení dostal zpět do vedení, ale z vítězství se nakonec neraduje. Nantes dokázaly odpověď velmi rychle i na třetí inkasovaný gól, takže si bod více než zaslouží. Domácí by si za svůj výkon možná zasloužili výhru, ale nakonec se musí smířit s remízou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. Andrei GIROTTO - 3:3
     
    90+2
    Nantes právě vstřelili branku!
    Nantes opět velmi rychle reagují na inkasovanou branku, takže to dnes bude remíza! Abdoul-Kader Bamba vyslal z přímého kopu na hranici šestnáctky výborný centr, na který si vyskočil ANDREI GIROTTO, který ještě lepší hlavičkou překonal vyběhnutého Rúnara Rúnarssona. Asistence: Abdoul-Kader Bamba.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Ludovic Blas, přichází René Krhin.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
    90. Stephy Alvaro Mavididi - 3:2
     
    90
    Dijon právě vstřelil branku!
    Domácí se v poslední minutě základní hrací doby dostávají do vedení a pravděpodobně si připíší cenné tři body! Mama Baldé skvělými nůžkami dostal míč před bránu, kde ho dokázal získat STEPHY ALVARO MAVIDIDI, který propálil Albana Lafonta střelou k bližší pravé tyči.
     
    89
    Hosté se po delší době zmocnili balónu, ale ztratili ho ještě před půlící čárou. Stále se tak musí soustředit na defenzivu.
     
    88
    Mickaël Alphonse si našel odražený míč, ale svou střelou trefil jen prvního protihráče před sebou, který ránu srazil na další roh.
     
    87
    Nantes po delší době získali roh, ale ten k ničemu nebezpečnému nevedl. Oba celky dobře hlídají prostor před vlastní klecí, protože nyní rozhodně nechtějí inkasovat.
     
    85
    Dijon je v závěrečné desetiminutovce mnohem aktivnější. Alban Lafont se nyní musel pořádně činit, a i když si nebyl zákrokem vůbec jistý, tak to nakonec zvládl.
     
    84
    Také další centrovaný míč Mounira Chouiara byl dost nebezpečný, Nantes ho museli uklízet na další rohový kop. Ten už přece jen konečně lépe vyřešili a soupeři darovali aut daleko od brány.
     
    83
    Hráči v červených dresech zvládají defenzivu úplně bez problémů. Díky tomu mohl něco zkoušet Stephy Alvaro Mavididi, který svou individuální akcí získal alespoň další roh.
     
    82
    Hosté se pevně k míči dostávají až teď. Po autovém vhazování ho však málem ztratili, pomoci si museli hraničním zákrokem.
     
    80
    Dijon může Albana Lafonta ohrozit při dalším rohovém kopu. Mounir Chouiar svým centrem sice našel spoluhráče, ale ten poslal míč hlavou jen nad bránu.

    Lukáš Mihal

    Branky: 15. Mavididi (Tavares), 24. Tavares (Mavididi), 90. Mavididi – 20. Simon (Louza), 34. Alphonse (vla.), 90+2. Girotto (Bamba)

    Karty:   53. Alphonse (DIJ), 77. Lautoa (DIJ) – 35. Prado Ruiz (NAT), 71. Louza (NAT)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:11.
    Dijon FCO: A. Gomis (46. Rúnarsson) – Alphonse, Écuélé Manga, Lautoa, Mendyl – Ndong, Amalfitano (66. Marié) – Mavididi, Benzia (66. M. Baldé), Chouiar – Tavares.
    Náhradníci: Rúnarsson – Marié, Chafik, Cádiz, Coulibaly, M. Baldé, Balmont.

    FC Nantes: Lafont – Prado Ruiz, Girotto, Wagué, Moustache (46. Homawoo) – Blas (90+2. Krhin), Louza, Abíd, Bamba – Emond, Simon (43. A. Touré).
    Náhradníci: Petrić – Homawoo, Basila, A. Touré, Krhin, Moutoussamy, Ndilu.

    Rozhodčí: Pignard – Pages, Finjean
    bahis siteleri