Marseille – Toulouse 1:0 (kon.) | Amiens – Monaco 1:2 (kon.) | Dijon – Nantes 3:3 (kon.)
Méty – Bordeaux 1:2 (kon.) | Nice – Nîmes 1:3 (kon.) | Rennes – Brest 0:0 (kon.)
konec
Dijon FCO
3:3 (2:2)
FC Nantes
Sobota 08.02.2020, 20:00 • Stade Gaston Gérard, Dijon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Andrei GIROTTO - 3:3
     
    90+2
    Nantes právě vstřelili branku!
    Nantes opět velmi rychle reagují na inkasovanou branku, takže to dnes bude remíza! Abdoul-Kader Bamba vyslal z přímého kopu na hranici šestnáctky výborný centr, na který si vyskočil ANDREI GIROTTO, který ještě lepší hlavičkou překonal vyběhnutého Rúnara Rúnarssona. Asistence: Abdoul-Kader Bamba.
    90. Stephy Alvaro Mavididi - 3:2
     
    90
    Dijon právě vstřelil branku!
    Domácí se v poslední minutě základní hrací doby dostávají do vedení a pravděpodobně si připíší cenné tři body! Mama Baldé skvělými nůžkami dostal míč před bránu, kde ho dokázal získat STEPHY ALVARO MAVIDIDI, který propálil Albana Lafonta střelou k bližší pravé tyči.
    34. Mickaël ALPHONSE - 2:2
     
    34
    Nantes právě vstřelili branku!
    Přestřelka zdaleko nekončí, je opět srovnáno! Centr od rohového praporku skončil přesně na hlavě MICKAËLA ALPHONSE, který ho chtěl za každou cenu uklidit do bezpečí. To se mu však úplně nepovedlo, protože hlavičkou k bližší tyči překonal vlastního gólmana.
    24. Julio TAVARES - 2:1
     
    24
    Dijon právě vstřelil branku!
    Dijon si bleskově bere vedení zpět! Centr z pravé strany se odrazil k JULIU TAVARESOVI, který povedeným volejem z hranice vápna poslal míč ke vzdálenější tyči. Alban Lafont se natahoval marně. Asistence: Stephy Alvaro Mavididi.
    20. Moses SIMON - 1:1
     
    20
    Nantes právě vstřelili branku!
    Je velmi rychle srovnáno, začínáme tak od nuly! Imran Louza výborným pasem poslal do úniku MOSESE SIMONA, který pohotovou střelou ke vzdálenější tyči překonal Alfreda Gomise. Oba hráči se však poté srazili a potřebují ošetření. Asistence: Imran Louza.
    15. Stephy Alvaro Mavididi - 1:0
     
    15
    Dijon právě vstřelil branku!
    Domácí se díky své aktivitě dostávají do vedení! Centr z pravé strany prodloužil Julio Tavares na STEPHYHO ALVARA MAVIDIDIHO, který se ve vápnu šikovně uvolnil a zakončil. Nejprve to vypadalo na snadný zákrok Albana Lafonta, ale jeho spoluhráč srazil balón přesně do jeho protipohybu, takže nemohl zasáhnout. Asistence: Julio Tavares.

    Lukáš Mihal

    Branky: 15. Mavididi (Tavares), 24. Tavares (Mavididi), 90. Mavididi – 20. Simon (Louza), 34. Alphonse (vla.), 90+2. Girotto (Bamba)

    Karty:   53. Alphonse (DIJ), 77. Lautoa (DIJ) – 35. Prado Ruiz (NAT), 71. Louza (NAT)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:11.
    Dijon FCO: A. Gomis (46. Rúnarsson) – Alphonse, Écuélé Manga, Lautoa, Mendyl – Ndong, Amalfitano (66. Marié) – Mavididi, Benzia (66. M. Baldé), Chouiar – Tavares.
    Náhradníci: Rúnarsson – Marié, Chafik, Cádiz, Coulibaly, M. Baldé, Balmont.

    FC Nantes: Lafont – Prado Ruiz, Girotto, Wagué, Moustache (46. Homawoo) – Blas (90+2. Krhin), Louza, Abíd, Bamba – Emond, Simon (43. A. Touré).
    Náhradníci: Petrić – Homawoo, Basila, A. Touré, Krhin, Moutoussamy, Ndilu.

    Rozhodčí: Pignard – Pages, Finjean
    bahis siteleri