Ostrava – Chodov 5:9 (kon.) | Liberec – Královské Vinohrady 7:6 (po pr.) | Black Angels – Mladá Boleslav 2:9 (kon.)
konec
Black Angels
2:9 (0:5, 1:1, 1:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Sobota 08.02.2020, 19:00Livesport Superliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A v poslední sekundě zápasu Technici tuto přesilovku využívají, když už nepozorného gólmana Körbera nachytal PATRIK SUCHÁNEK! Asistence: Milan Tomašík.
     
    56:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Naopak Boleslav skóruje svou osmou branku! JIŘÍ CURNEY trestuhodně zachytil rozehrávku Andělů, kteří hráli bez gólmana a obloučkem poslal míček do prázdné klece! Bez asistence.
    53:02 Tadeáš CHROUST - 2:7
     
    53:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Sedmá branka Boleslavi! Tomáš Chroust z rohu krásně našel před brankou TADEÁŠE CHROUSTA, který z první nachytal Körbera na švestkách! Asistence: Tomáš Chroust.
    45:44 Jakub BOČEK - 2:6
     
    45:44
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Pražané opět snižují! Po rozehrávce v rohu nejprve JAKUB BOČEK s Matějem Bočkem několikrát nastřelili gólmana, než ho nakonec první jmenovaný přehodil a posílá míček k pravé tyči!
    Asistence: Matěj Boček.
    38:11 Jiří CURNEY - 1:6
     
    38:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Technici ale nakonec těsně po návratu Straky skórují! Milan Tomašík po lajně našel JIŘÍHO CURNEYHO, který na nic nečekal a z první poslal míček do středu branky, přičemž vystihl přesně moment, kdy Daniel Körber uhnul hlavou. Kdyby by neuhnul, pravděpodobně by branka nepadla! Asistence: Milan Tomašík.
    22:07 Jaroslav JAROŠ - 1:5
     
    22:07
    Black Angels právě vstřelili branku!
    A Pražané si už také připisují branku! Adam Bouček na půlicí čáře zachytil rozehrávku Techniků, doběhl si až před branku, odkud krásně mezi hráči našel u levé tyčky čekajícího JAROSLAVA JAROŠE, který měl lehkou práci a zakončoval za bezmocného Musila! Asistence: Adam Bouček.
    18:05 Milan TICHÝ - 0:5
     
    18:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A odbíjíme pátou! Z rohu Milan Tomašík našel přesnou přihrávkou MILANA TICKÉHO, který se trefuje do levého růžku! Asistence: Milan Tomašík.
    16:32 Mikuláš KOMÁREK - 0:4
     
    16:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No a po dalších 45 sekundách je to 0:4! Daniel Körber ještě první střelu Boleslavi zachytil, neudržel ale míček v dlaních a MIKULÁŠ KOMÁREK ho z první prostřelil! Bez asistence.
    15:45 Martin TOKOŠ - 0:3
     
    15:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je z toho nakonec třetí branka hostí! Po několika nepřesných přihrávkách a odrazech od mantinelu si nakonec MARTIN TOKOŠ naběhl s míčkem do středu hřiště a skóruje k levé tyči! Asistence: Daniel Šebek.
    10:14 Jan NATOV - 0:2
     
    10:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A o třičtvrtrě minuty později tu máme gól číslo dva! Od Körberova levého mantinelu se napřáhl JAN NATOV a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jakub Bína.
    09:30 Milan TICHÝ - 0:1
     
    09:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Severočeši slaví první branku! Po pěkném ťukeci, na jehož konci stál Tomáš Chroust, ještě gól nepadl. Z druhé strany ale doběhl MILAN TICHÝ a doklepl míček za bezmocného Körbera! Asistence: Tomáš Chroust.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 23. Jaroš (Bouček), 46. Boček (Boček) – 10. Tichý (Tomáš Chroust), 11. Natov (Bína), 16. Tokoš (Šebek), 17. Komárek, 19. Tichý (Tomašík), 39. Curney (Tomašík), 54. Tadeáš Chroust (Tomáš Chroust), 57. Curney, 60. Suchánek (Tomašík)


    Black Angels: Körber (Matiášek) – Straka, Obuškevič, Bauman, Ježek, Bouček, Boček, Král – Neklan, Boček, Novotný – Burian, Kopecký, Jaroš – Hromada, Pik, Hněvkovský – Studený, Renčín.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Musil (L. Bauer) – Tichý, Suchánek, Gruber, Höffer, Krzyžanek – Šebek, Komárek, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Curney, Tomašík, Natov.

    Rozhodčí: Dolanský, Sýkora

    Diváci: 512
    bahis siteleri