Maďarsko – Rumunsko 3:2 (po pr.) | Estonsko – Velká Británie 1:7 (kon.)
konec
Estonsko
1:7 (0:0, 1:4, 0:3)
Velká Británie
Sobota 08.02.2020, 19:00 • Nottingham Motorpoint Arena • Kvalifikace mužů na OH • Skupina J
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního zápasu v rámci kvalifikace na OH! V tomto utkání se spolu podíváme na duel mezi Velkou Británií, která bude favorit tohoto zápasu, a Estonskem. Úvodní buly je naplánováno na 19:00 a my u toho nebudeme chybět!
     
    Tabulka skupiny J:

    1. Maďarsko 3b (4:1)
    2. Velká Británie 3b (4:3)
    3. Rumunsko 0b (3:4)
    4. Estonsko 0b (1:4)
     
    Estonsko

    Estonci asi nepatří zrovna mezi horké kandidáty na postup z této skupiny, ale zabojovat o to ještě rozhodně mohou. Už v prvním zápase turnaje ale přišla porážka, která je poslala zatím na poslední místo skupiny. Estonsko totiž nestačilo na Maďarsko 1:4. V tomto zápase vlastně celou dobu prohrávalo, nejlépe se dostalo na jednobrankový rozdíl, avšak srovnat se mu nepodařilo ani jednou. O branku Estonců se postaral Kirill Lodeikin, ale jedna branka na výhru nestačila.
     
    Velká Británie

    Tak Velká Británie má za sebou už první zápas tohoto turnaje a jako účastník posledního mistrovství světa, by měla být rozhodně jedním z favoritů. Britové zahájili skupinu zápase s Rumunskem, které porazili těsně 4:3. Nebylo to vůbec jednoduché, což dokazuje fakt, že Rumuni v tomto zápase vedli. Británie se ale poté zásluhou Dallase Ehrhardta a Roberta Farmera. Dostala do vedení. Rumunsko ale zase srovnalo. I poté ovšem vstřelila Británie další dva góly, tentokrát se trefili Matthew Myers a Brendan Connoly. Rumunsko sice ještě snížilo, ovšem na vyrovnání se už nezmohlo.
     
    Úvodní sestavy:

    Estonsko: Koitmaa (Shumikhin) – Lahesalu, Slessarevski, Novikov, Ossipov, Jansson, Saskin – Markov, Arrak, Sibirtsev – Usov, Andrejec, Aleksandrov – Lodeikin, Hast, Kiik – Kuzntesov, Koll, Linde – Svartbro, Puzakov.

    Velká Británie: Bowns (Whistle) – D. Phillips, O´Connor, T. Ehrhardt, D. Ehrhardt, Richardson, Batch, Swindlehurst – Betteridge, Connolly, Lake – J. Phillips, Hammond, Farmer – Ferrara, Perlini, Conway – Davie, Myers, Venus.

    Rozhodčí: Alarie, Smetana – Spur, Suslov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    A zápas v rámci turnaje kvalifikace na OH mezi Británií a Estonskem začal. Britové dnes nastupují v bílých dresech a jsou favorité, Estonci v modrých.
     
    01:05
    Ovšem estonští hokejisté vstoupili do tohoto zápasu hodně aktivně. Nyní se prezentovali nahození od mantinelu, ale Ben Bowns touš vyrazil betonem.
     
    01:48
    O´Connor tentokrát vyslal střelu od modré a Kotimaa měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil. Britové byli v tlaku, ale branku z toho vytěžit nedokázali.
     
    02:24
    Estonci zahráli až za branku soupeře, ale zakázané uvolnění se jim pískat nebude. Britům to však nevadí, už jsou zase usazení v útočném pásmu.
     
    02:54
    A Velká Británie nyní na ledě vládne. Přišla další střela od modré, kterou však Koitmaa viděl a schoval puk do lapačky. Následuje buly po jeho pravici.
     
    03:07
    Swindlehurst se dostal ke střele po vyhraném vhazování, ale jeho pokus nakonec mířil těsně vedle! Pořádající země vstoupila do zápasu opravdu dobře.
     
    03:48
    To byla první velká šance a měli ji na svědomí Britové, skóre se však nemění! Estonci udělali chybu, když se dva hráči Británie ocitli sami před brankou. Ben Lake dostal křižný pas, ale minul pravou tyč!
    03:48 Ben Lake ve velké šanci selhal
     
    04:51
    Hokejisté v bílém byli znovu usazení v útočném pásmu, ovšem tentokrát to k nějaké šanci nevedlo. Na druhou stranu Estonci zahráli jen na zakázané uvolnění.
     
    05:15
    Jenže tentokrát se nepřesným pasem prezentovali také Britové. Proto se museli pro touš dostat ke svému gólmanovi a začít s útokem úplně od znovu.
     
    05:41
    Což poté museli zopakovat ještě jednou, avšak tentokrát přihrávka do střední třetiny nebyla přesná. Británie tak zahrála jen na zakázané uvolnění.
     
    06:11
    Británie má znovu tlak v útočném pásmu, kdy přišla střela od modré. Tu Koitmaa vyrazil jen vedle sebe, odkud puk nedokázal do branky dostat Perlini.
     
    06:56
    Estonsko se odhodlalo napadat se dvěma hráči, ale nějaký efekt to znovu nemělo. Naopak znovu chybovalo v obranném pásmu, ale potrestáno nebylo.
     
    07:38
    Mark Richardson vyslal zajímavé nahození od modré, které navíc estonský gólman neudržel. Spoluhráč se ještě snažil o dorážku, ale kotouč ve vzduchu netrefil.
     
    08:06
    Komerční přestávka.
     
    08:28
    Estonsko se chtělo po delší době vydat také směrem dopředu, ale daleko se nedostalo. Jeden z hráčů totiž přejel modrou rychleji, takže je z toho jen ofsajd.
     
    08:54
    Nyní se však už do útočné třetiny dostalo a nebyla z toho vůbec špatná šance! Tvrdou střelu od modré vyrazil Ben Bowns vyrážečkou vedle sebe.
     
    09:41
    Perlini zkoušel najít někoho bekhendovým pasem před brankou, ale jeho snaha nebyla nijak úspěšná. Hráči v modrém vyvezli puk do neutrální třetiny.
     
    10:21
    Robert Farmer sice nezachytil dlouhou přihrávku na útočné modré, přesto ještě mohl zabojovat. Ani jeho dlouhá hokejka ale nebyla u puku dříve nez soupeř.
     
    10:38
    Eduard Slessarevski se dostal ke střele na vrcholku kruhu, avšak jeho pokus Bowns viděl a udržel puk ve výstroji. Následuje buly po jeho pravici.
     
    11:28
    Británie se snaží pokračovat ve své aktivitě, ale Estonsko se také podstatně zvedlo. Zatím však nevidíme zrovna nějakou pohlednou podívanou na ledě.
     
    11:58
    Jeden z Britů nahodil kotouč po mantinelu do útočného pásma, ale jeho snad neměla žádný efekt. U touše se totiž první zjevili jen estonští hokejisté.
     
    12:35
    Gólman Velké Británie má najednou o něco více práce než jeho kolega na druhé straně. Zatím ale nemusel řešit nějakou ošemetnější šanci nebo vytáhnout těžší zákrok. Před námi je další komerční přestávka.
     
    13:06
    Estonci se dostali do přečíslení tři na dva, ale nakonec ho ani nijak nezakončili. Přišla sice křižná přihrávka, ale ta šle jen na paty hráče v modrém.
     
    13:37
    Britský gólman znovu v akci! Tentokrát musel čelit střele od mantinelu, na kterou ovšem dobře viděl. Je tu další přerušení a buly po jeho pravé ruce.
     
    14:11
    Po delší době se hokejisté v bílém také dostali do útočného pásma. Musí však podstupovat řadu osobních soubojů, což jim tedy zatím moc nevoní.
     
    14:46
    Jonathan Phillips ukázal, že není vůbec pomalým hokejistou. Poté ještě svedl souboj u mantinelu, jenže jeho snaha nakonec nepřinesla žádné ovoce.
     
    15:15
    Naopak se dalším zákrokem prezentoval Ben Bowns. Andrei Makrov byl nejspíše tím, kdo vypálil, avšak jeho pokus má britský brankář v lapačce.
     
    15:48
    Ehrhardt se dostal pod obrovský tlak ve svém obranném pásmu a měl obrovské štěstí, že o kotouč nakonec nepřišel. Třetina se nám pomalu blíží ke konci.
     
    16:05
    Velké Británii se směrem dopředu úplně přestalo dařit. Nyní poslal jen velmi nepřesnou přihrávku, která skončila na druhém icingu během krátké chvíle.
     
    16:20
    Markov nyní rozdával pasy svým spoluhráčům, ale jen ze svého obranného pásma. Nakonec se ale přece jen dostali Estonci ke střele, Bowns chytá.
     
    16:52
    Po delší době se zase hokejisté v bílém dostali do útočného pásma, ale ani nedokázali vystřelit na branku. Koitmaa se v posledních minutách celkem nudí.
     
    17:23
    Britové to chtěli zkusit postupnou kombinací ze svého obranného pásma, ale o kotouč nakonec přišli už na útočné modré. Proto se musí vrátit do obrany.
     
    17:54
    Přesto se Estonsko dostalo ke střele, která nebyla vůbec špatná! Útočník v modrém pálil z prostoru mezi kruhy, ale těsně minul!
     
    18:23
    Nikita Puzakov značně zrychlil svůj krok, přesto měl ke kotouči podstatně dále než soupeř. Proto se Británie ještě může pokusit o nějakou kombinaci.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    19:26
    Svartbro odvedl dobrou práci ve svém obranném pásmu, když obral protihráče o puk. Poté ho ještě podržel, a tak šly oba týmy ještě vystřídat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první perioda utkání mezi Velkou Británií a Estonskem, která nám toho moc zajímavého nepřinesla. Zápas sice začal očekávaným tlakem Britů, ale Ben Lake v největší šanci selhal. Ke konci třetiny byli naopak lepší Estonci, ale ani ti nedokázali své převahy využít ke vstřelení gólu. Proto je stav po první periodě 0:0.

    Další třetina začne přibližně v 19:45.
     
    Střely na branku po první části: 12 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    A už nám odstartovala i druhá perioda duelu mezi Británií a Estonskem! Stav je nadále 0:0. Podaří se někomu vstřelit v této části úvodní branku?
     
    20:52
    Brendan Connoly nevymýšlel zrovna dobrou křižnou přihrávku ve svém obranném pásmu. Estonci se jen těsně nedokázali dostat do velké šance.
     
    21:33
    Hra se zatím odehrává v útočném pásmu Estonců, ale ne, že by tam měli nějaký tlak. Oba týmy zatím hodně chybují, což značně snižuje kvalitu zápasu.
     
    22:04
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové se s z ničeho nic prosazují a jdou v tomto zápase jako první do vedení! BRETT PERLINI si sjel před gólmana, kterého překonal tečováním nahození od modré! Velmi povedená teč britského hráče. Asistence: David Phillips.
    22:04 PERLINI - 0:1
     
    22:51
    Británie je nyní aktivnějším celkem, čemuž rozhodně pomohla vstřelená branka. Nyní se jí však nepovedl přechod do útoku, který skončil jen ofsajdem.
     
    23:19
    Koitmaa se postaral o přerušení hry, když raději schoval kotouč pod lapačkou, jelikož vedle něj byl jen Phillips. Vhazování bude po jeho levici.
     
    23:37
    Estonci byli nyní velmi blízko srovnání! To by byla tedy z ničeho nic velká rychlost branek. Christopher Usov vyslal ránu na přední tyč, kterou Bowns jen škrtl lapačkou a puk se ocitl těsně vedle tyčky!
     
    25:00
    Je za námi prvních pět minut hry v rámci prostřední části a fanoušci se konečně dočkali branky, Spokojenější jsou ti britští. V Británii se navíc skupina hraje.
     
    25:27
    Británie měla možnost vhazování v útočném pásmu. To sice nevyhrála, ale po krátké chvilce se dostala k puku. Následná střela od modré byla zastavena.
     
    25:54
    Estonci se sice dostali k puku, ale dojeli s ním jen do středního pásma. Proto jsme viděli další protiakci hokejistů v bílém, kterou Koitmaa zastavil.
     
    26:16
    Komerční přestávka.
     
    26:35
    Britský hráč se stihl ještě vrátil na modrou, proto byl přechod jeho týmu naprosto v pořádku. J. Phillips následně vypálil, Koitmaa vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    26:51
    Na druhé straně se po delší době potkal s kotoučem také Ben Bowns. Nyní mu však stačilo ho schovat pod lapačku, načež nechal raději přerušit hru.
     
    27:22
    Nádhernou individuální akce právě předvedl Ben Davies! Ten se úplně sám dostal přes dva soupeřící hráče až k zakončení, ale Koitmaa ho škrtl lapačkou a puk šel těsně vedle!
     
    27:56
    Na druhé straně Bowns znovu nechal přerušit hru. Zatím nemá se zákroky větší problém, jelikož Estonci si ještě nevykombinovali nějakou větší šanci.
     
    28:27
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové měli obrovský tlak v útočném pásmu, který končí brankou! OLIVER BETTERIDGE dostal nabito na střed hřiště a bombou z první nedal gólmanovi šanci zasáhnout. Asistence: Brendan Connolly a Mark Richardson.
    28:27 BETTERIDGE - 0:2
     
    29:18
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Zkáza Estonska pokračuje, naopak Británie naprosto nyní vládne na hřišti! SCOTT CONWAY obdržel přihrávku k brance. Mohl ještě najít volného Perliniho, ale vzal to na sebe, načež zametl puk k tyči! Asistence: Dallas Ehrhardt.
    29:18 CONWAY - 0:3
     
    30:22
    Británii stačilo deset minut v prostřední periodě ke skórování tří gólů. Je dost možné, že právě tato desetiminutovka rozhodla o osudu dnešního utkání.
     
    31:04
    Estonsko nicméně pokračuje v sympatickém výkonu, ale zatím se mu nedaří vstřelit ani jedna branka. Bowns působí jistě i přes jeden nepřesvědčivý zákrok.
     
    31:49
    Jeden z britských hráčů byl nyní nejspíše podražen, takže se ocitl na zemi. Rozhodčí si toho ale nejspíše nevšimli, jelikož vylučovat se nebude.
     
    32:05
    Vyloučení v týmu Estonsko (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jansson.
     
    32:44
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Hokejisté v bílém využívají početní výhodu a hra Estonska se nyní sesypala jako domeček z karet! BRETT PERLINI dostal pro změnu nabito na vrcholek kruhu a jeho rána z první se zastavila až v síti. Asistence: Ben O´Connor a Mike Hammond.
    32:44 PERLINI - 0:4
     
    33:32
    Britové navíc pokračují ve své aktivitě a hokejisté v modrém absolutně nestíhá. Možná bude rádo, pokud bude prohrávat po této periodě "jen" o čtyři branky.
     
    34:29
    Nyní vak Estonci předvedli moc pěknou akci! Rozebrali si obrana Velké Británie, načež přišla křižná přihrávka a rána z první, kterou Bowns vyrazil.
     
    35:02
    V tomto utkání se zatím moc nepřerušuje, což celkem prospívá úrovni hry, hlavně v prostřední periodě. Na kotouč se znovu nachází hokejisté v bílém.
     
    35:55
    Estonci jsou stažení okolo svého gólmana, nechtějí dovolit další branku ve své síti. Jejich následný odpal kotouče ale skončil jen na zakázaném uvolnění.
     
    36:29
    Conway, který si dnes už připsal jednu branku, předvedl aktivní forčeking, díky kterému získal puk. Británie je tak znovu rozestavěna v útočné třetině.
     
    37:12
    To je opravdu obrovský tlak, který má Británie v útočné pásmu! Estonci už musí být úplně vyšťavení. Tentokrát ovšem Britové branku nevsítili.
     
    37:56
    Estonsko se konečně osvobodilo, dokonce se dostalo s pukem do útočné třetiny. Většina formace ale volila střídání, což bylo nejspíše správně.
     
    38:31
    Saveli Novikov si chtěl počkat na soupeře hitem, ale jediný, kdo se nakonec ocitl na hřišti, byl on sám. Přesto se hráči v modrém po chvíli dostali k puku.
     
    38:56
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, Estonci se z velmi ojedinělé akce totiž prosazují! Aleksandr Ossipov sice ještě trefil gólmana, ale ten poté už jen ležel, když se k dorážce dostal ALEKSEI SIBIRSTEV, jenž efektně mezi nohama dostal puk do branky. Asistence: Aleksandr Ossipov.
    38:56 SIBIRTSEV - 1:4
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tak druhá perioda nám přinesla parádní přestřelku, po které bude rozhodně spokojenější Británie, která vede o tři góly. Gólový účet dnešního zápasu načal Brett Perlini, který se prosadil povedenou tečí pod horní tyčku. Na další branky se čekalo do poloviny třetiny, kdy padly dvě během minuty. Jako první se prosadil Oliber Betteridge, a to povedenou ranou z první. Následovala trefa Scotta Conwaya, jenž překvapil trochu brankáře Estonska. O čtvrtou branku se po velkém tlaku postaral znovu Brett Perlini, jenž tak využil početní výhodu. O zkorigování stavu se ještě přičinil Aleksei Sibirtsev, který se trefil minutu před koncem druhé periody.

    Další třetina začne přibližně ve 20:32.
     
    Střely na branku: 19 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    A už nám začal i poslední perioda tohoto zápasu! Británie vede o tři branky a má hodně blízko k výhře. Povede se Estonsku zápas ještě zdramatizovat?
     
    41:00
    Hráči v modrém se postarali o první střelu v této části, ale velkou šanci měli hráči v bílém! Ferrara ovšem nedokázal dostat puk přes ležícího brankáře!
     
    41:37
    Velké Británii to ale nemusí nijak moc vadit. Drží se i nadále v útočném pásmu a kombinuje. Estonsko je znovu v hlubokém obranném bloku.
     
    42:14
    Mike Hammond se snažil prosadit okolo mantinelu, ale nakonec ztroskotal na obránci Estonska. Zatím se nám hra v této třetině ani jednou nepřerušila.
     
    43:02
    Což samozřejmě více vyhovuje Velké Británii. Ta je nadále usazená v útočné třetině, přestože se nedostává do nějakých šancí. Estonci ani moc nenapadají.
     
    43:40
    Ben Bowns nechtěl dopustil vhazování po své levé ruce, tak raději rychle kotouč vytřepal a poslal ho na obránce. Nadále čekáme proto na první přerušení.
     
    44:12
    Velká šance na straně Británie ale nekončí brankou! Vznikl velký závar před brankou Estonska, kdy gólman už jen ležel. Britský hráč se poté ještě dostal k dorážce, ovšem Koitmaa se stihl zvednout a kotouč zastavit!
     
    44:58
    Už je za námi pět minut v rámci třetí třetiny a Estonsko nadále prohrává o tři branky. Navíc má velké problémy s tím, aby se vůbec dostalo do útočné třetiny.
     
    45:53
    Hokejisté v bílém ještě byli usazení v útočném pásmu, ale nakonec vše zhatila nepřesná přihrávka. Ta se odrazila ke gólmanovi, jenž puk přikryl.
     
    46:42
    Tempo je v poslední třetině hodně rychlé a Estonci se ještě rozhodně nevzdávají. Bohužel pro ně je vidět, že kvalita je dnes na straně Británie.
     
    47:22
    Ta se nyní navíc dostala do další velké šance! Po chybě vzniklo přečíslení dva na jednoho, kdy to hráč, který akci táhl, vzal na sebe. Koitmaa má puk v lapačce.
     
    47:47
    Nyní došlo ke střetu mezi Connollym a gólmanem Estonska, když britský hráč byl na něj vražen. To také znamená další přesilovku pro Británii.
     
    47:47
    Vyloučení v týmu Estonsko (Lahesalu – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:14
    První půl minuty oslabení zvládlo Estonsko bez nějakých větších problémů. Vyhodilo navíc kotouč, takže kompletní obranná čtyřka mohla vystřídat.
     
    48:40
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Jenže to nic nemění na tom, že Británie se dnes podruhé prosazuje v přesilové hře! BEN LAKE se dostal k odraženému puku a z bezprostřední blízkosti jej dokázal poslat až do sítě. O to stejné se pokoušel i Farmer, leč neuspěl. Asistence: Robert Farmer a Scott Conway.
    48:40 LAKE - 1:5
     
    49:04
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    O další dvacet čtyři sekund později je to navíc o pět branek a tady už je definitivně rozhodnuto o vítězi zápasu! Po pasu Hammonda se trefil JONATHAN PHILLIPS. Asistence: Mike Hammond a Robert Lachowicz.
     
    52:03
    Británie tak podruhé v tomto zápase dokázal dát dvě branky během krátkého okamžiku. Uvidíme, jestli se Estonsku podaří ještě alespoň snížit.
     
    52:51
    Zatím to spíše vypadá, že ještě jednu dostane, jelikož Británie má znovu velký tlak v útočném pásmu. Koitmaa se má v brance rozhodně co ohánět.
     
    53:33
    Richardson dostal přihrávku na modrou, ale neodhodlal se k nahození od modré. Jeho přihrávka navíc nebyla přesná, a tak se musí Britové vystěhovat.
     
    54:27
    Hokejisté v modrém se z ničeho nic dostali do přečíslení, ale znovu ho ani nezakončili střelou. Vše skončilo na finální přihrávce, která opět nebyla přesná.
     
    54:48
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    tak se znovu prosazují hokejisté v bílém, kteří dnes střílí už sedmou branku! SCOTT CONWAY dostal přihrávku kousek za kruhy a střelou zápěstím překonal estonského brankáře. Asistence: Luke Ferrara.
    54:48 CONWAY - 1:7
     
    55:37
    Estonci už budou chtít tento zápas jen nějak dohrát, tak uvidíme. Prokáže Británie ještě kvalitu a přidá další branku? Nebo trefil se ještě Estonci?
     
    56:39
    Zatím to spíše vypadá, že v tomto zápase branku neuvidíme, ale oba týmy dnes ukázaly, že umí branku vstřelit z ničeho nic...
     
    57:22
    Hráči v modrém se ještě dostali do útočného pásma, ale o kotouče je připravila nepřesnost. Přesto ještě Estonsko napadalo, ale bez nějakého efektu.
     
    58:00
    Do konce zápasu nám zbývají poslední dvě minutky! První třetina sice branku nepřinesla, ale ty další dvě to vynahradily... Celkem jich padlo osm!
     
    58:38
    Nyní se už zápas jen dohrává, takže vidíme hru převážně okolo středního pásma. Přesto, když se náhodou naskytne šance, oba týmy ji chtějí využít.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu Velká Británie (D. Phillips – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    59:26
    Estonci mají alespoň ještě možnost, jak snížit rozdíl v zápase, ale nyní se museli pro kotouč vrátit do svého pásma. Během chvilky už byli ale zpět v útoku.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Velká Británie nakonec s přehledem potvrdila roli favorita a vítězí v dnešním zápase jednoznačně 7:1! V poslední periodě jsme viděli tři branky, všechny dali Britové. Nejprve se trefil Ben Lake, který tak dal zapomenout neproměněné šanci v první periodě. O dvacet čtyři sekund později se navíc prosadil Jonathan Phillips, což byla taková ta poslední kapka. O konečnou tečku na skóre se postaral Scott Conway, jenž tak zapsal druhou branku v zápase.
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Estonsko – Nikita Puzakov 0+0
    Velká Británie – Brett Perlini 2+0
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:06:07)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 39. Sibirtsev (Ossipov) – 23. Perlini (D. Phillips), 29. Betteridge (Connolly, Richardson), 30. Conway (D. Ehrhardt), 33. Perlini (O´Connor, Hammond), 49. Lake (Farmer, Conway), 50. J. Phillips (Hammond, Lachowicz), 55. Conway (Ferrara)


    Estonsko: Koitmaa (Shumikhin) – Lahesalu, Slessarevski, Novikov, Ossipov, Jansson, Saskin – Markov, Arrak, Sibirtsev – Usov, Andrejec, Aleksandrov – Lodeikin, Hast, Kiik – Kuzntesov, Koll, Linde – Svartbro, Puzakov.
    Velká Británie: Bowns (Whistle) – D. Phillips, O´Connor, T. Ehrhardt, D. Ehrhardt, Richardson, Batch, Swindlehurst – Betteridge, Connolly, Lake – J. Phillips, Hammond, Farmer – Ferrara, Perlini, Conway – Davie, Myers, Venus.

    Rozhodčí: Alarie, Smetana – Spur, Suslov
    bahis siteleri