Espanyol – Mallorca 1:0 (kon.) | Real Sociedad – Ath. Bilbao 2:1 (kon.) | Osasuna – Real Madrid 1:4 (kon.)
Celta Vigo – Sevilla 2:1 (kon.) | Real Betis – Barcelona 2:3 (kon.)
konec
Real Betis
2:3 (2:2)
FC Barcelona
Neděle 09.02.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:00:50)
     
    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:2. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 21:16.
     
    Je konec! Barcelona nakonec zvládla vypjaté utkání a na půdě Realu Betis vítězí výsledkem 3:2. Domácí Real Betis se po ruce Lengleta dostal k rozehrávce pokutového kopu, který proměnil Sergio Canales! Za katalánský velkoklub ale bleskově vyrovnal Frenkie de Jong! Hosté mohli jít dokonce do vedení, ale Messiho skvěle vychytal domácí brankář. Následně se dělovkou ze střední vzdálenosti prosadil Nabil Fékir! Barcelona se dlouho nemohla dostat do šestnáctky, ale v závěru nastavení po přímém kopu vyrovnal Sergio Busquets! Po změně stran mohl vedení na stranu katalánského celku strhnout Messi, ale Robles vytáhl další skvostný zákrok. V 73. minutě se ale Barcelona dočkala, když se hlavou prosadil Clement Lenglet! Domácím pak zkomplikoval situaci Fékir, který se nechal vyloučit. Na opačné straně jej ale rychle napodobil Lenglet. Real Betis se už ale v závěru utkání na vyrovnání nezmohl.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí se ještě v závěru nastaveného času dostali do pokutového území, ale akci Realu Betis zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    90+3
    Sergio Canales dostal přihrávku na levou stranu, ale měl velké problémy se zpracováním a míč mu uskočil daleko od těla. Barcelona opět může nasbírat cenné sekundy.
     
    90+2
    Lionel Messi si řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy, pokryl si míč tělem a nasbíral cené sekundy pro svou Barcelonu. Domácím už moc času nezbývá.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Ivan Rakitić.
     
    89
    Sergi Roberto si naběhl na Messiho pobídku do pokutového území, jenže si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.
     
    88
    Emerson nakopl míč na hranici pokutového území, nicméně Samuel Umtiti hraje po změně stran fantastické utkání. Francouzský stoper působí jako neprostupná zeď.
     
    87
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Guido Rodríguez, přichází Cristian Tello.
     
    86
    Joaquín měl prostor na levém křídle a poslal prudkou přihrávku do pokutového území. Sergio Canales za míčem sice spěchal, ale nemohl na něj dosáhnout.
     
    85
    Marc-André ter Stegen nakopl míč směrem na Griezmanna, nicméně francouzský fotbalista zůstal utopený mezi mořem obránců v zeleném a přišel o míč.
     
    84
    Lionel Messi si naběhl na přihrávku vzduchem na polovinu soupeře. Argentinec měl proti sobě přesilu obránců v zeleném a raději si pomohl zpětnou přihrávkou.
     
    83
    Samuel Umtiti dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže stoper Barcelony měl problém se zpracováním a musel si pomoci unáhlenou přihrávkou.
     
    82
    Loren neustál souboj na hranici pokutového území a upadl. Rozhodčí měl střet přímo před sebou a nechal pokračovat ve hře. Domácí fanoušci dnes zažívají pořádný nápor na srdíčko.
     
    81
    Real Betis se vydal do útoku po pravé straně. Před branku Barcelony nakonec přiletěl vysoký centr z pravé strany, ale nikdo v zeleném na něj nedosáhl.
     
    79
    Vyloučení také na straně Barcelony! Druhou žlutou kartu uviděl za zákrok na vlastní polovině Lenglet!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Canales (pen.), 27. Fékir – 10. F. de Jong (Messi), 45+3. Busquets (Messi), 73. Lenglet (Messi)

    Karty:   37. Emerson (RBE), 45+2. Mándí (RBE), 75. Joaquín (RBE), 77. Fékir (RBE) – 6. Lenglet (BAR), 29. Roberto (BAR), 33. Arturo Vidal (BAR), 57. Busquets (BAR)   77. Fékir (RBE) – 79. Lenglet (BAR)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:2. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 21:16.
    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – G. Rodríguez (87. Tello), W. Carvalho (70. Joaquín) – Fékir, Canales, Aleñá – Iglesias (63. Loren).
    Náhradníci: D. Martín – Joaquín, Sidnei, Tello, Loren, Barragán, González.

    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Umtiti, Lenglet, Firpo (58. Alba) – Arturo Vidal (58. Arthur), Busquets, Roberto, F. de Jong – Messi, Griezmann (90. Rakitić).
    Náhradníci: Peña – Fati, Puig, Alba, Arthur, R. Araújo, Rakitić.

    Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego

    Diváci: 54 256
    bahis siteleri