Montreal – Arizona 2:3 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 3:5 (kon.)
Columbus – Tampa 1:2 (po pr.) | Vancouver – Nashville 6:2 (kon.) | San Jose – Calgary 2:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:5 (1:3, 2:2, 0:0)
New York Islanders
Úterý 11.02.2020, 01:15 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Washington si bere timeout.
     
    57:13
    Powerplay domácích.
     
    56:09
    Leddy byl úplně sám před Holtbym po Nelsonově nahrávce. Domácí brankář ho ovšem dobře vybruslil u své levé tyče při bekhendovém blafáku.
     
    40:51
    Ovečkin z mezikruží přestřelil branku a publikem to jenom zašumělo!
    36:59 T. J. Oshie - 3:5
     
    36:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington už prohrává pouze o dva góly! Využívá přesilovku! Bäckström sklepl puk zprava pod sebe Carlsonovi a ten potom nahrál na levý kruh, kde T. J. OSHIE bombou z jedničky vstřelil svůj 21. gól v letošní sezoně. Komarov se ještě stihl zablokovat jeho pokus, ale už to nestačil. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
     
    35:29
    Mayfield (NYI) bude věřit, že na trestné lavici stráví dvě minuty, sudí jej vyloučili za vysokou hůl.
    31:25 Lars ELLER - 2:5
     
    31:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Tenhle gól ještě může být důležitý! Hagelin se za bránou zbavil Pulocka. Otočil se kolem pravé tyče a přihrál do ohně, kde LARS ELLER přetlačil Toewse a přes brusli obránce dostal puk silou vůle do sítě. Asistence: Carl Hagelin, Michal Kempný.
     
    30:36
    Střídání v týmu Washington Capitals: ze hřiště odchází Ilja Samsonov, přichází Braden Holtby.
    30:36 Jordan EBERLE - 1:5
     
    30:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    To je až kruté pro Washington! Barzal nahrál na levou stranu rozjetému spoluhráči. Lee potom přes soupeře poslal puk na zadní tyč, kde JORDAN EBERLE trefou pod víko vyhnal Samsonova z branky. Asistence: Anders Lee, Mathew Barzal.
     
    29:14
    Kuzněcov zůstal ležet ve středním pásmu, když jej přišpendlil na mantinel Martin a problém byl ten, že ruský útočník měl ještě nízko hlavu v prostoru u střídačky soupeře. Sám se zvedl a hned jel do šatny... Tohle nevypadá vůbec dobře pro Kuzněcova.
     
    27:10
    Barzal (NYI) podrazil Pánika z levé strany, jde tak na trestnou lavici.
     
    22:54
    Hathaway (WSH) poslal do branky Isles Pulocka a tím se samozřejmě celá brána posunula. Johnston (NYI) se potom pustil do jmenovaného hostujícího hráče. Nicméně z celé této situace vyšel lépe hostující celek, získal přesilovku pět na čtyři.

    Rozhodčí totiž udělili Hathawayovi dvě minuty za nedovolené bránění a k tomu pět za bitku. Zatímco Johnston vyfasoval pouze pětiminutový trest.
    20:45 Leo KOMAROV - 1:4
     
    20:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nelson na sebe natáhl Fehérváryho a mezitím se LEO KOMAROV dokázal uvolnit na pravou stranu, po převzetí nahrávky poslal puk mezi nohama brankáře do sítě a Isles vedou 4:1. Asistence: Brock Nelson, Nick Leddy.
    18:06 Devon TOEWS - 1:3
     
    18:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Paradoxně hra čtyři na čtyři prospěla Isles více než přesilovka pět na čtyři. DEVON TOEWS si z pozice beka sjel za Kempného na střed, Bailey jej viděl, poslal mu přihrávku z pravé strany a DEVON TOEWS sám před Samsonovem přidal třetí trefu hostů na ledě Caps. Asistence: Josh Bailey, Ryan Pulock.
     
    17:37
    Eberle (NYI) kroutí hlavou, ale za držení v útočném pásmu Isles dostává dvě minuty a 83 sekund se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    17:18
    Komarov šel sám na Samsonova a Fehérváry (WSH) jej držel, první přesilovka utkání.
    12:55 John CARLSON - 1:2
     
    12:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Hodně šťastný gól pro domácí hráče! Bäckström poslal puk od pravého mantinelu pod sebe a JOHN CARLSON zakončil z postu pravého beka. Greiss šel k přední tyči. Mezitím Ovečkin přetlačil Boychuka a ten si kolenem srazil puk nad pravou nohou Greisse do vlastní sítě. Asistence: Nicklas Bäckström.
     
    10:20
    Barzal nahrál zleva pod sebe zhruba na střed a už první střela Johnstona volala po gólu, následovala bekhendová dorážka zprava, kdy stačilo přehodit puk přes ležícího Samsonova!
    06:16 Anthony BEAUVILLIER - 0:2
     
    06:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vstup do zápasu je pro Caps zlým snem! Bailey měl nejprve na hokejce druhou trefu v zápase! Ale potom přiletěl na hranici brankoviště puk z levé strany, kde opět doráželi Nelson, Bailey a hlavně ANTHONY BEAUVILLIER, který doklepl puk do brány a podruhé se tak prosadil na ledě Washingtonu. Asistence: Brock Nelson, Josh Bailey.
    03:30 Anthony BEAUVILLIER - 0:1
     
    03:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    To bylo hezké! Nelson a Bailey si narazili kotouč a Bailey potom ze středu našel na pravé straně ANTHONYHO BEUAVILLIERA, který z první zakončil na lapačku a přední tyč. Asistence: Josh Bailey, Brock Nelson.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 13. Carlson (Bäckström), 32. Eller (Hagelin, Kempný), 37. Oshie (Carlson, Bäckström) – 4. Beauvillier (Jo. Bailey, B. Nelson), 7. Beauvillier (B. Nelson, Jo. Bailey), 19. D. Toews (Jo. Bailey, Pulock), 21. Komarov (B. Nelson, Leddy), 31. Eberle (Lee, Barzal)


    Washington Capitals: Samsonov (31. Holtby) – Carlson (A), Kempný, Orlov, Fehérváry, Jensen, Siegenthaler – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.
    New York Islanders: Greiss (Varlamov) – Pulock, D. Toews, Boychuk (A), Leddy, Mayfield, Dobson – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Dal Colle, Brassard, Johnston – Komarov, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Morton, L'Ecuyer – Amell, Devorski

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri