Novosibirsk – Kunlun 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Ufa – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jaroslavl 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 3:2 (kon.)
Omsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Viťaz – Soči 2:1 (po pr.) | Riga – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Úterý 11.02.2020, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:50 Atte OHTAMAA - 2:4
     
    54:50
    Barys právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! Barys opět celkem dlouho hledal prostor ke kombinaci, který i tentokráte našel. Nahrávka na modrou čáru našla ATTE OHTAMUU, jehož nahození proletělo až za brankáře Galkina.
    Asistence: Roman Starčenko, Linus Videll.
    41:30 Dustin BOYD - 2:3
     
    41:30
    Barys právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku se povedlo využít přesilovou hru! Barys se vůbec poprvé dostal k souvislejší práci s pukem v útočném pásmu, kde se k odraženému puku jako první dostal DUSTIN BOYD, kterému se posléze povedlo trefit odkrytou branku.
    Asistence: Roman Starčenko, Atte Ohtamaa.
    39:00 Iiro PAKARINEN - 2:2
     
    39:00
    Barys právě vstřelil branku!
    Minuta před koncem druhé třetiny přináší vyrovnávací branku! Jeden z hostujících hráčů šel do souboje s protihráčem hodně agresivně, nicméně sudí nechali pokračovat ve hře. Videll tak předkládal k zadní tyči na IIRA PAKARINENA, jenž procedil puk za přesouvajícího se Galkina.
    Asistence: Linus Videll.
    35:13 Peter HOLLAND - 2:1
     
    35:13
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se vůbec poprvé v tomto duelu dostávají do vedení! Až příliš prostoru měl u modré čáry Vasilevskij, který nezkoušel přímo pálit na branku, naopak ještě zkoušel nabídnout puk na teč, což se povedlo PETERU HOLLANDOVI, jenž procedil touš přes brankáře. Barys si ještě vzal trenérskou výzvu kvůli možnému postavení útočícího hráče v brankovišti, to se však neprokázalo!
    Asistence: Nigel Dawes, Alexej Vasilevskij.
    28:35 Jevgenij MOZER - 1:1
     
    28:35
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo srovnat výsledek! Obránce Vasilevskij pouze nahazoval ze středního pásma na druhou stranu, kde se chtěl za vlastní brankou dostat k puku Pasquale. Kotouč se však od zadního hrazení odrazil před branku, kde měl JEVGENIJ MOZER snadnou práci.
    Asistence: Dan Sexton, Alexej Vasilevskij.
    24:04 Nikita MICHAJLIS - 0:1
     
    24:04
    Barys právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostávají hosté! Velice kvalitně to za domácí brankou provedl NIKITA MICHAJLIS, který zřejmě ještě nahrával do předbrankového prostoru, avšak jeho nabídku si do vlastní branky srazil Galkin.
    Asistence: Curtis Valk.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 29. Mozer (Sexton, Alexej Vasilevskij), 36. Holland (Dawes, Alexej Vasilevskij) – 25. Michajlis (Valk), 39. Pakarinen (Videll), 42. Boyd (R. Starčenko, Ohtamaa), 55. Ohtamaa (R. Starčenko, Videll)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Fomin) – Trjamkin, Berezin, Alexej Vasilevskij, Gurkin, Mamkin, D. Bodrov (A), Valitov – Macek, Holland, Dawes (C) – Golyšev, Dacjuk (A), Bělousov – Sexton, Platt, Mozer – Obidin, Kučerjavenko, Chripunov – Ovčinnikov.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Makljukov, Dietz (C), Metalnikov, Blacker, Šalapov, Svedberg – Videll, Knight, Pakarinen – R. Starčenko (A), Valk, Michajlis – Šestakov, Boyd (A), Ševčenko – Akolzin, Sagadejev, B. Muratov.

    Rozhodčí: Beljajev, Judakov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 5300
    bahis siteleri