Michalovce – Nitra 4:5 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
4:5 (0:1, 2:2, 2:2)
HK Nitra
sk Úterý 11.02.2020, 17:45 • Zimný štadión Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:13
    Dukla Michalovce dala gól!
    Tak ešte rozhodne nemusí byť všetko jasné. Východniari dávajú súperovi jasný signál, že aj oni chcú zo stretnutia nejaký bod. JAKUB LINET využil odkrytú bránku Corgoňov a poslal do nej puk. Asistencia: Zack Phillips a Marek Mašlonka.
     
    52:37
    Nitra dala gól!
    PATRICK MCNALLY je skutočná posila Nitry. Aj teraz si puk pekne premiešal a rozvlnil michalovskú sieť. Asistencia: Lukáš Hrušík.
     
    46:46
    Dukla Michalovce dala gól!
    MIKKO PUKKA sa presadil svojou tvrdou strelou. Tentoraz Nagy nemal šancu na reakciu. Asistencia: Christophe Lalancette.
     
    44:41
    Nitra dala gól!
    JUDD BLACKWATER dorážal odrazený puk od zadného mantinelu. Trenčan nemal šancu reagovať. Asistencia: Kenney Morrison.
     
    38:01
    Nitra dala gól!
    PATRICK MCNALLY napokon môže oslavovať prvý gól v novom drese. Konzultácia s videorozhodcom nebola nutná. Puk napálil do brány a odrazil sa od vnútornej obruče. Asistencia: Lukáš Hrušík.
     
    31:37
    Nitra dala gól!
    Hlúpa chybička, ktorá určite nováčika mrzí. Pod všetko sa podpísala zlá prihrávka v útočnom pásme a SAMUEL BUČEK samostatný únik premenil na vyrovnávajúci gól. Bez asistencie.
     
    23:50
    Dukla Michalovce dala gól!
    Zemplínčania otáčajú vývoj zápasu. Nagy sa statočne presúval s PETROM GALAMBOŠOM, no ten ho ideálne vymiešal a prestrelil. Asistencie: Marek Mašlonka a Zack Phillips.
     
    20:19
    Dukla Michalovce dala gól!
    Raketový nástup domácich do druhej tretiny. Pukka pomaly vyvážal puk, ale bolo to účinné. VILLE KORHONEN sa trafil do čierneho. Presilovka využitá. Asistencie: Christophe Lalancette a Mikko Pukka.
     
    16:06
    Nitra dala gól!
    COLTON HORN ukázal výbornú individuálnu robotu, keď sa zbavil dvoch hráčov a do tretice presne namieril z pravého kruhu. Asistencia: Judd Blackwater.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 21. Korhonen (Lalancette, Pukka), 24. Galamboš (Mašlonka, Phillips), 47. Pukka (Lalancette), 55. Linet (Phillips, Mašlonka) – 17. Horn (Blackwater), 32. Buček, 39. McNally (Hrušík), 45. Blackwater (Morrison), 53. McNally (Hrušík)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Pukka, Mesikämmen, Ťavoda, Kolba, Hančák, Vorobyov, Borov, Zekucia – Korhonen, Lalancette, Spilar – Phillips, Galamboš, Mašlonka – Safaraleyev, Linet, Giľák – Hričina, Šimun, Hvila.
    HK Nitra: A. Nagy – Mezei, Kubka, Morrison, McNally, A. Sloboda, M. Versteeg, Pupák, Škvarek – Buček, J. Šiška, Hrušík – Blackwater, Horn, Scheidl – Čaládi, A. Kollár, Lušňák – Fominykh, J. Minárik, Csányi.

    Rozhodčí: Snášel, Orolín – Durmis, Smrek.

    Diváci: 3510.
    bahis siteleri