Sevilla – Espanyol 2:2 (kon.) | Leganés – Real Betis 0:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Osasuna 0:1 (kon.)
Real Madrid – Celta Vigo 2:2 (kon.)
konec
Real Madrid
2:2 (0:1)
Celta de Vigo
Neděle 16.02.2020, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání La Ligy mezi Realem Madrid a Celtou Vigo. Výkop je stanoven na 21 hodin.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Hostující celek prožívá jednu z nejhorších sezón za poslední roky. Celta Vigo totiž sehrála dvacet tři zápasů, ve kterých vybojovala jen dvacet bodů a zatím drží až osmnáctou pozici, která znamená sestup z nejvyšší španělské soutěže. Na záchranu ale ztrácí pouhý jeden bod. V posledním kole navíc zastavila sérii nepříznivých výsledků a porazila na svém hřišti Sevillu 2:1.
     
    Real Madrid CF

    Naopak domácí Real Madrid může být s působením v nejvyšší španělské lize spokojen. Real Madrid totiž ve třiadvaceti zápasech vybojoval padesát dva bodů a patří mu první pozice. Real se navíc pyšní nejpevnější defenzivou. Dosud inkasoval jen čtrnáct branek. V posledním utkání navíc zvítězil vysoko 4:1 na hřišti Osasuny.
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali hned v prvním kole. Real na půdě soupeře vyhrál 3:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Valverde, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, E. Hazard.
    Náhradníci: Aréola – Jović, F. Mendy, Vinícius Júnior, Militao, Isco, Modrić.

    Real Club Celta de Vigo: Blanco – Aidoo, Murillo, N. Araujo – K. Vázquez, Rafinha, Yokuşlu, Bradarić, Olaza – Aspas, Smolov.
    Náhradníci: S. Álvarez – Sisto, Beltrán, S. Mina, G. Fernández, Méndez, Denis Suárez.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Real Madrid bude hrát v bílém, zatímco Celta Vigo oblékne tmavě červenou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Real Madrid obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na levou stranu skončil u obránce.
     
    3
    Isco nakopl míč na polovinu soupeře, jenže jeho pobídku vystihl Iago Aspas, který se následně vydal do útoku, ale obránci jeho průnik zastavili autem.
     
    4
    Celta Vigo zahrávala přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, ale nikdo v tmavém dresu se k hlavičce nedostal.
     
    5
    Ramos poslal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže jeho pobídka byla moc krátká a skončila u jednoho z hráčů Celty Vigo.
     
    6
    Marcelo dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde si zpracoval vysokou přihrávku, ale následně nedokázal odcentrovat do velkého vápna.
     
    7
    Okay Yokuşlu dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže nikdo v rudém dresu se mu neuvolnil do prostoru. Hráči Realu Madrid pak získali míč pro sebe.
     
    8
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Celta Vigo se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Hostující celek dokázal udeřit v úvodu utkání! Na přihrávku mezi obránce Realu Madrid si naběhl FJODOR SMOLOV a placírkou obstřelil vyběhnutého brankáře!
     
    10
    Domácí Real Madrid se ihned vydal na polovinu svého soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Fotbalisté Celty Vigo si ale vysoký centr pohlídali.
     
    11
    Casemiro odcentroval z levé strany do pokutového území, kam se dral Raphaël Varane, jenže francouzský stoper nedokázal hlavou zakončit.
     
    12
    Do velkého vápna přiletěl další vysoký centr z pravé strany, jenže nikdo v bílém dresu se ani v tomto případě nedostal do zakončení.
     
    13
    Real Madrid se opět usadil na polovině svého soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Bale nyní kouzlil na pravé straně, ale neprosmýkl se do velkého vápna.
     
    14
    Iago Aspas dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže místo průniku zvolil zpětnou přihrávku a dobře postavený obránce mu míč stačil odkopnout.
     
    15
    Benzema si naběhl na přihrávku na polovinu soupeře, jenže jeho přihrávka vnějším nártem skončila u dobře postaveného obránce Murilla.
     
    16
    Marcelo si naběhl na přihrávku na levou stranu pokutového území, odkud pohotově odcentroval na malé vápno, ale Bianco si došel pro jeho centr.
     
    17
    Carvajal odcentroval z pravé strany do pokutového území, nicméně obránci hostujícího celku dokázali odkopnout míč do bezpečí. Real ale začíná stupňovat svůj tlak.
     
    18
    Carvajal dostal přihrávku na pravou stranu, přiklepl míč Casemirovi, který pohotově zakončil pravačkou, ale jeho utažená střela o kousek minula břevno!
     
    19
    Carvajal dostal přihrávku na pravou stranu, kde se svižnou zasekávačkou zbavil obránce a odcentroval na malé vápno. K jeho pobídce se nedostal nikdo v bílém.
     
    20
    Fotbalisté Realu Madrid kombinují s míčem na kopačkách na polovině hrací plochy. Domácí celek zatím působí hodně trpělivě a čeká na skulinku v obraně soupeře.
     
    21
    Toni Kroos našel Edana Hazarda, ke kterému bleskově přistoupil obránce Murillo, který jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    22
    Real Madrid zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku se snesl na malé vápno, jenže Varane si v chumlu hlavičkářů pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    23
    Okay Yokuşlu si dal pozor na přihrávku mezi obránce hostujícího celku a zpracoval si míč na levačku. Hráči Realu Madrid rozehrávku soupeře neatakují.
     
    24
    Marcelo dostal přihrávku na levou stranu, prodral se na hranici pokutového území, ale svým centrem trefil jen skluzujícího obránce v tmavém dresu.
     
    25
    Real Madrid zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže Varana se do zakončení nedostal kvůli zásahu Murilla.
     
    26
    Karim Benzema se dostal do pokutového území, kde si dokázal obhodit jednoho obránce, jenže další zadák ve vínovém dresu už mu míč vypíchl do autu.
     
    27
    Benzema se dostal k centru z pravé strany a snažil se s míčem otočit. Benzema zakončil pravou nohou, ale trefil jen hrudník prvního obránce soupeře.
     
    28
    Lucas Olaza dostal přihrávku na levou stranu, potáhl míč na polovinu domácího Realu Madrid, ale následně poslal nepřesnou přihrávku na Aspase.
     
    29
    Kevin Vázquez se na pravé straně dostal k odraženému míči a odcentroval do velkého vápna. Jeho pobídka ale skončila u dobře postaveného Sergia Ramose.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně zajímavý duel. Fotbalisté Realu Madrid v posledních minutách tlačí, ale nemohou se dostat do šancí.
     
    31
    Daniel Carvajal vhazoval na pravé straně hrací plochy, jenže jeho pobídka skončila u prvního soupeře ve vínovém dresu Celty Vigo. Hosté se dobře pohybují.
     
    32
    Eden Hazard se po levém křídle dostal do pokutového území, předložil zpětnou přihrávku na Marcela, který zakončoval levačkou, ale zakončil jen na tribunu za brankou.
     
    33
    Marcelo dostal prostor na levé straně a odcentroval na přední tyč. Pobídku brazilského obránce si zadáci hostujícího mužstva znovu s přehledem pohlídali.
     
    34
    Marcelo si znovu řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy, nicméně fotbalisté Celty Vigo si znovu pokryli zbývající hráče Realu a odehráli míč do bezpečí.
     
    35
    Sergio Ramos diriguje rozehrávku domácího celku na polovině hřiště. Fotbalisté Realu Madrid však v úvodních minutách dnešního utkání zrovna nehýří pohybem.
     
    36
    Murillo nakopl míč na polovinu soupeře, jenže jeho nákop skončil u pozorného Ramose. Domácí kapitán si poté pomohl rozehrávkou na levou stranu.
     
    37
    Eden Hazard si na levé straně vyměnil přihrávku s Marcelem a odcentroval do velkého vápna. Jeho pobídku však prolétla velkým vápnem bez jakékoliv teče.
     
    38
    Karim Benzema dostal přihrávku do velmi těžké pozice, ale i z tohoto prostoru dokázal odcentrovat do zajímavé pozice. Jeho pobídka ale skončila mimo hrací plochu.
     
    39
    Eden Hazard si naběhl na přihrávku do pokutového území, jenže to měl velmi těžké s průnikem do zakončení a sám si ukopl balón mimo hrací plochu.
     
    40
    Právě Hazard našel krásnou přihrávkou na pravou stranu Carvajala, který následně odcentroval do pokutového území, ale jeho pobídka trefila prvního obránce.
     
    41
    Další zajímavá akce domácího Realu Madrid. Eden Hazard se po levém křídle probil do velkého vápna, přihrál na malé vápno, ale Bale z těžké pozice minul branku o pořádný kus.
     
    42
    Carvajal dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval do velkého vápna, jenže důrazný Karim Benzema si při zakončení nerozuměl s míčem.
     
    43
    Domácí celek si vypracoval rozehrávku dalšího rohového kopu. Marcelův centr přiletěl na přední tyč, jenže ani dotírající Varane míč nedoklepl do sítě.
     
    44
    Hosté mohli přidat další branku! Na vynikající centr od rohového praporku si naskočil Murillo, ale jeho hlavičku dokázal domácí brankář vytěsnit na roh!
     
    45
    Sergio Ramos potáhl míč na polovinu soupeře a vyslal průnikovou přihrávku mezi zadáky Celty Vigo. Hostující obránci stáli blízko u sebe a odehráli míč do autu.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! Hostující celek dokázal v úvodní pětačtyřicetiminutovce zaskočit vedoucí celek španělské ligy a vede 1:0. Celta vlétla do utkání jako velká voda a Fjodor Smolov v osmé minutě otevřel skóre dnešního duelu. O vyrovnání se mohl postarat Casemiro, ale jeho dělovka prolétla kousek nad břevnem. V závěru poločasu navíc zahrávala Celta rohový kop, po kterém hlavičkoval Murillo a Courtois musel vytáhnout vynikající zákrok.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Real Madrid obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Nákop se snesl na hranici velkého vápna, ale obrana Celty Vigo balón odehrála.
     
    47
    Eden Hazard dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde si přehodil míč na pravačku, ale jeho následný centr skončil na hlavě stopera Murilla.
     
    48
    Marcelo dostal přihrávku na levou stranu, jenže se srazil s jedním z obránců, který zůstal ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření.
     
    49
    Hostující fotbalista už je zpátky na nohou a Real Madrid pokračuje ve své aktivitě. Kombinace na levé straně skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    50
    Sergio Ramos sice dopravil míč do sítě, ale radost Realu Madrid byla předčasná. Domácí kapitán si totiž nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdu.
     
    51
    Real Madrid se znovu usadil v blízkosti pokutového území, jenže akce hráčů v bílých dresech připomíná spíše házenkářské obléhání velkého vápna.
     
    52
    Eden Hazard upadl po souboji na hranici velkého vápna a dožadoval se odpískání nedovoleného zákroku. Hlavní rozhodčí měl střet přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    53
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tentokrát už se domácí celek dočkal vyrovnání! Realu Madrid vyšla krásná kombinace po levé straně. Na zpětnou přihrávku si naběhl TONI KROOS a německý šikula levačkou uklidil míč nechytatelně k tyči!
     
    55
    Carvajal se po pravém křídle prosmýkl do pokutového území a odcentroval na malé vápno. Jeho pobídku srazila obrana Celty na další rohový kop.
     
    56
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Kevin Vázquez, přichází Pione Sisto.
     
    57
    Toni Kroos tentokrát narýsoval přihrávku mezi obránce domácího mužstva, jenže Benzema jeho pobídku nepochopil a za míčem se vůbec nevydal.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Lucas Olaza (Real Club Celta de Vigo).
     
    59
    Hra je přerušena! Jeden z fotbalistů Celty Vigo zůstává po souboji ležet na trávníku a potřeboval ošetření.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Real Madrid stále pokračuje ve svém vysokém tlaku. Hostující celek se nyní pouze brání.
     
    61
    Brankář Courtois se musel zapojit do rozehrávky domácího Realu Madrid. Nákop belgického brankáře skončil na polovině soupeře, kde se k němu nedostal nikdo v bílém.
     
    62
    Benzema dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže francouzský útočník se nedokázal prosmýknout až do pokutového území.
     
    63
    Carvajal dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do nebezpečného prostoru a Carvajal si raději pomohl zpětnou pobídkou.
     
    64
    Marcelo se po levé straně dral do pokutového území, jenže do cesty se mu postavil Pione Sisto, který mu důraznou hrou tělem vystavil stopku.
     
    65
    Eden Hazard vlétl do pokutového území, posunul si míč kolem brankáře, který jej podle rozhodčího poslal k zemi! Bude to penalta!
     
    66
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil SERGIO RAMOS, který zvolil přízemní střelu k levé tyči a překonal brankáře!
     
    68
    Karim Benzema se dostal k centru z pravé strany, jenže jeho zakončení z těžké pozice skončilo nad břevnem branky soupeře. Francouzský útočník hecuje své spoluhráče k aktivitě.
     
    69
    Zadáci Realu Madrid nyní uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Fotbalisté v bílých dresech se tlačí do útoku, ale dávají si pozor i na zadní vrátka.
     
    70
    Sergio Ramos si tentokrát splnil také defenzivní povinnosti. Domácí stoper vystoupil proti střele zpoza velkého vápna a levačkou srazil míč do zámezí.
     
    71
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fjodor Smolov, přichází Denis Suárez.
     
    72
    Gareth Bale sestřelil unikajícího soupeře a dostává za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    73
    Pione Sisto se ujal rozehrávky přímého kopu na polovině Realu Madrid. Centr dánského záložníka byl moc krátký a skončil u obránce.
     
    74
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Vinícius Júnior.
     
    75
    Na světě je další žlutá karta. Na listinu hříšníků se zapisuje také Carvajal.
     
    76
    Pione Sisto tentokrát poslal přihrávku na pravou stranu, jenže jeho pobídka skončila za obranou Realu Madrid, kde nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    77
    Vinícius Júnior se krátce po svém příchodu na trávník zapojil do útočné akce Realu Madrid, jenže jeho průnik po levém křídle neměl šanci na úspěch.
     
    78
    Sergio Ramos dnes hraje skvělý zápas! Domácí obránce si dal pozor na centr z levé strany a hlavou odehrál míč do rukavic vlastního brankáře.
     
    79
    Karim Benzema si naběhl na další průnikovou přihrávku mezi obránce hostujícího celku, jenže francouzský fotbalista měl problém se zpracováním a míč mu utekl od nohy.
     
    80
    Sisto dostal prostor na levé straně a svým zajímavým centrem se snažil oslovit Aspase. Druhý jmenovaný se k jeho vynikajícímu centru nedostal.
     
    81
    Vinícius Júnior kouzlil s míčem u nohy na levé straně hrací plochy, probil se do pokutového území, ale obránce ve skluzu srazil jeho centr na roh.
     
    82
    Marcelo dostal krásnou přihrávku do blízkosti pokutového území, kde neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Sudí ale nechává pokračovat ve hře.
     
    82
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Luka Modrić.
     
    83
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Filip Bradarić, přichází Santiago Mina.
     
    84
    Marcelo si při návratu na vlastní polovinu skvěle pokryl míč tělem a byl faulován. Brazilský fotbalista po změně stran hraje na podtrženou jedničku.
     
    85
    Zadáci Realu Madrid kombinují na polovině hrací plochy, jenže rozehrávka domácího celku byla hodně zdlouhavá a míč skončil u dobře postaveného obránce.
     
    86
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Hostující celek se v závěru dnešního utkání dočkal vyrovnání! Hosté kombinovali v blízkosti pokutového území, kde si vyměnili několik krátkých přihrávek. Na poslední pobídku do velkého vápna si naběhl SANTIAGO MINA a dopravil míč do sítě!
     
    88
    Zadáci Realu Madrid si na vlastní polovině vyměnili krátké přihrávky a vydali se na polovinu svého soupeře. Eden Hazard na dlouhý nákop nedosáhl.
     
    89
    Karim Benzema si na mělém vápně zpracoval centr hrudníkem a pohotově zakončil levačkou. Jeho rána ale prolétla těsně nad břevnem!
     
    90
    Vinícius Júnior spěchal za přihrávkou na levou stranu, jenže ani jeho rychlé nohy už neudržely míč na trávníku. Naopak hosté dokázali zocelit svou defenzivu.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90+2
    Jeden z hráčů Realu Madrid upadl po souboji v pokutovém území, ale rozhodčí ukázal, že pokutový kop se pískat nebude. Ramos ještě orodoval, ale sudí se nenechal obměkčit.
     
    90+3
    Daniel Carvajal si dal pozor na nákop za obranu domácího celku a dokázal míč odhlavičkovat mimo nebezpečný prostor. Celta Vigo chce ještě zabojovat.
     
    90+4
    Domácí celek předvedl rychlý přechod na polovinu soupeře, jenže Marcelova pobídka na Vinicíuse byla moc dlouhá a skončila u brankáře.
     
    90+5
    Hostující celek nyní bojuje o každý odražený míč a vypadá to, že si v boji o záchranu připíše neskutečně cenný bod z hřiště vedoucího celku.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí Real Madrid ztratil slibně rozehraný zápas a s Celtou Vigo uhrál jen remízu 2:2. Celta vlétla do utkání jako velká voda a Fjodor Smolov v osmé minutě otevřel skóre dnešního duelu. O vyrovnání se mohl postarat Casemiro, ale jeho dělovka prolétla kousek nad břevnem. V závěru poločasu navíc zahrávala Celta rohový kop, po kterém hlavičkoval Murillo a Courtois musel vytáhnout vynikající zákrok. Do druhého poločasu nastoupil Real jako vyměněný. Domácí rychle srovnali brankou Kroose a z pokutového kopu dokonal obrat matador Ramos. Real ale nedokázal přidat třetí branku a to se mu vymstilo. Střídající Mina totiž dokázal vyrovnat a zajistil hostům bod.
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 9:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:10.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:55:57)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 53. Kroos (Marcelo), 66. Ramos (pen.) – 8. Smolov (Aspas), 86. Denis Suárez (Denis Suárez)

    Karty:   72. Bale (REA), 75. Carvajal (REA) – 58. Olaza (CVG)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 9:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:10.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Valverde, Casemiro, Kroos (82. Modrić) – Bale, Benzema, E. Hazard (74. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Aréola – Jović, F. Mendy, Vinícius Júnior, Militao, Isco, Modrić.

    Celta de Vigo: Blanco – Aidoo, Murillo, N. Araujo – K. Vázquez (56. Sisto), Rafinha, Yokuşlu, Bradarić (83. S. Mina), Olaza – Aspas, Smolov (71. Denis Suárez).
    Náhradníci: S. Álvarez – Sisto, Beltrán, S. Mina, G. Fernández, Méndez, Denis Suárez.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán
    bahis siteleri