Alanyaspor – Gençlerbirliği 0:1 (kon.) | Trabzonspor – Sivasspor 2:1 (kon.) | Galatasaray – Yeni Malatyaspor 1:0 (kon.)
konec
Trabzonspor AŞ
2:1 (2:0)
Sivasspor
Neděle 16.02.2020, 14:00 • Medical Park Stadium, Trabzon • Turecká Superliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:58:01)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:16.
     
    Je konec! Domácí Trabzonspor zvládl šlágr kola a poráží Sivasspor 2:1! Domácí celek vlétl do utkání jako velká voda a už v páté minutě otevřel skóre Alexander Sörloth! Hosté poté na chvíli vyrovnali obraz hry, obléhali pokutové území, ale nedostávali se do zakončení. V závěru prvního poločasu navíc Alexander Sörloth odcentroval na malé vápno a Osmanpasa si srazil míč do vlastní branky. Po změně stran hosté sice zlepšili výkon, ale do šancí se dostávali domácí. Velkou možnost zahodil Filip Novák, který z malého vápna hlavičkoval mimo tři tyče. V samotném závěru už pouze snížil Yatabare.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Mustapha YATABARÉ - 2:1
     
    90+3
    Sivasspor právě vstřelil branku!
    Hosté ještě v závěru nastaveného času dokázali snížit! Po rychlé akci se na malém vápně dostal k míči MUSTAPHA YATABARE a z těsné blízkosti poslal míč do sítě!
     
    90+3
    Erdogan dostal přihrávku mezi obránce, ale akci domácího celku tentokrát zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává John Obi Mikel (Trabzonspor AŞ).
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází José Ernesto Sosa, přichází Hüseyin Türkmen.
     
    89
    Domácí celek zahrával přímý kop z dobré pozce. José Ernesto Sosa odcentroval na malé vápno, ale nikdo z jeho spoluhráčů se nedostal k hlavičce.
     
    88
    Abdülkadir Parmak prošel po levém křídle až na hranici pokutového území, odkud se pokusil odcentrovat, ale vybojoval jen další rohový kop.
     
    87
    Domácí brankář si dal na čas s odkopem od své branky. Rozhodčí mu dal jasným gestem najevo, že to příště bude za žlutou kartu.
     
    86
    Hra je znovu přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po souboji s obráncem ležet na trávníku a potřebuje ošetření.
     
    85
    Fatih Aksoy si dal pozor na nákop z pravé strany a odkopl míč mimo nebezpečnou pozici. Duel v posledních minutách připomíná spíše válku.
     
    83
    Sudí si ještě celou situaci nechal zkontrolovat na videu, ale Yatabare si skutečně pomohl rukou!
     
    82
    Mustapha Yatabaré sice dopravil míč do sítě, ale rozhodčí viděl jeho hru rukou a branka nebude platit!
     
    81
    Filip Novák se vrátil na malé vápno a před dobíhajícím Claudemirem odhlavičkoval míč do zámezí. Sivasspor bude kopat rohový kop.
     
    80
    Alexander Sörloth se v pokutovém území dostal k odraženému míči a jen do něj plácnul špičkou kopačky. Brankář Samassa proti němu vytáhl skvělý zákrok!
     
    79
    Filip Novák dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval na malé vápno, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení.
     
    78
    Fernando si navedl míč do blízkosti pokutového území, odkud vyslal nebezpečnou technickou střelu, ale jeho pokus zpadl těsně vedle zadní tyčky!
     
    77
    Madžíd Hosejní táhl protiútok domácího celku po pravém křídle, jenže jeho centr trefil nohu hned prvního obránce v bílém dresu hostujícího Sivassporu.
     
    76
    Madžíd Hosejní se vrátil s rozběhnutým soupeřem a odehrál před ním míč do zámezí. Fotbalisté Trabzonsporu už se koncentrují pouze na obranu.
     
    75
    Mustapha Yatabaré se v pokutovém území dostal k centru z pravé strany, jenže si míč dlouho rovnal pro zakončení a jeho následná rána trefila nohu obránce.
     
    74
    Novák se vrátil do pokutového území a hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor. Domácí celek se ale nedostal z vlastní poloviny.
     
    73
    Dogan Erdogan upadl v pokutovém území a dožadoval se odpískání pokutového kopu. Sudí ale jasným gestem ukázal, že pískat nebude.
     
    72
    Claudemir se po rohovém kopu dostal do zakončení, jenže hlavičkoval z těžké pozice a z ostrého úhlu vůbec netrefil prostor mezi tyčemi.
     
    71
    Aaron Appindangoyé se po pravé straně dral do blízkosti pokutového území, jenže neustál souboj s Novákem a poroučel se k zemi. Rozhodčí však viděl faul.
     
    70
    Domácí Trabzonspor skvěle brání na polovině hrací plochy a nepouští soupeře do zakončení. Fotbalisté Sivasspor už začínají být frustrovaní.
     
    69
    Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Guilherme, přichází Dogan Erdogan.
     
    68
    Hosté tentokrát zaútočili po levé straně, jenže slabý přízemní centr dokázal do bezpečí odkopnout Gastón Campi.
     
    67
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Uğur Çiftçi, přichází Yasin Öztekin.
     
    66
    Sivasspor v posledních minutách zlepšil napadaní rozehrávky domácího celku, ale ani další centr neoslovil nikoho v bílém dresu.
     
    65
    Fatih Aksoy prošel s míčem u nohy na polovinu soupeře a nakopl míč na hranici velkého vápna. Zadáci Trabzonsporu si opět dokázali poradit.
     
    64
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Ziya Erdal, přichází Claudemir.
     
    63
    Yatabaré se dostal do zakončení zpoza hranice pokutového území, jenže pálil ze záklonu a jeho rána levačkou skončila nad břevnem.
     
    62
    Sivasspor zaútočil po pravé straně, jenže centr z levé strany skončil v rukavicích připraveného brankáře. Domácí celek se teď musí bránit.
     
    61
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících hráčů nyní zůstává ležet na trávníku a nevypadá to s ním vůbec dobře. Hosté budou muset střídat.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Trabzonspor si nadále drží své vedení. Hráči v modrém si i po změně stran připravili šance, ale další branku zatím nevsítili.
     
    59
    Filip Novák si dal pozor na přihrávku na levou stranu a odkopl míč do bezpečí. Fotbalisté Sivassporu se v posledních minutách dokázali zvednout.
     
    58
    John Obi Mikel nakopl míč na polovinu Sivassporu, ale Alexander Sörloth jeho pobídku tentokrát nepochopil a míč skončil u zadáků v bílém.
     
    57
    Filip Novák spěchal za přihrávkou na levou stranu, jenže dostal moc prudkou pobídku a míč už nedohnal na trávníku. Sivasspor bude vhazovat.
     
    56
    Mustapha Yatabaré neustál souboj na polovině hrací plochy a poroučel se k zemi. Rozhodčí viděl nedovolený zákrok a odpískal přímý kop pro Sivasspor.
     
    55
    Camara napadal rozehrávku domácího celku, ale nedostal se k odraženému míči. Fotbalisté v modrém si na jeho pohyb dali pozor.
     
    54
    Aaron Appindangoyé si dal pozor na odražený míč a odkopl jej mimo hrací plochu. Domácí Trabzonspor tak bude vhazovat a může pokračovat v tlaku.
     
    53
    Filip Novák zatím hraje skvělé utkání. Český obránce si dal pozor na pronikajícího soupeře a špičkou kopačky mu ukopl míč na rohový kop.
     
    52
    Alexander Sörloth se hnal za vynikajícím centrem z pravé strany, jenže při zakončení podklouzl a trefil jen vracejícího se obránce v bílém dresu.
     
    51
    Domácí fotbalisté kombinují na vlastní polovině a snaží se uklidnit dění na hrací ploše. Fotbalisté Sivassporu vypadají, že se po návratu ze šaten ještě nerozkoukali.
     
    50
    Střídání v týmu Sivasspor: ze hřiště odchází Caner Osmanpaşa, přichází Samba Camara.
     
    49
    Trabzonspor zahodil další obrovskou šanci! Filip Novák si naběhl na parádní centr z pravé strany, ale jeho hlavička těsně minula zadní tyčku!
     
    48
    Po dalším autu do pokutového území se k odraženému míči tlačil Filip Novák, ale český obránce prováhal ideální čas pro zakončení.
     
    47
    Alexander Sörloth se dral za dalším prudkým centrem z levé strany, jenže ani ve skluzu nedokázal míč uklidit do sítě. Trabzonspor však bude vhazovat.
     
    46
    Sivasspor se ihned po výkopu do druhého poločasu vydal do útoku. Vysoký nákop přiletěl na hranici velkého vápna, kam si pro míč došel brankář.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější domácí Trabzonspor. Domácí celek vlétl do utkání jako velká voda a už v páté minutě otevřel skóre Alexander Sörloth! Hosté poté na chvíli vyrovnali obraz hry, obléhali pokutové území, ale nedostávali se do zakončení. V závěru prvního poločasu navíc Alexander Sörloth odcentroval na malé vápno a Osmanpasa si srazil míč do vlastní branky. Do kabin se proto jde za stavu 2:0.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Marcelo Goiano (Sivasspor).
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu se hostující Sivasspor ještě vydal do útoku, jenže nikdo v bílém dresu nedostal své zakončení až k brankáři.
    44. Caner OSMANPAŞA - 2:0
     
    44
    Trabzonspor právě vstřelil branku!
    Domácí celek v závěru prvního poločasu přidává další gól a odskakuje na rozdíl dvou branek! Alexander Sörloth se dostal do pokutového území, připravil si míč na levačku a obránce CANER OSMANPASA si jeho centr srazil do vlastní branky!
     
    43
    Ziya Erdal si kličkou na levé straně hrací plochy zbytečně zkomplikoval život a dostal se pod tlak. Dotírající hráč v modrém dresu jej ale fauloval.
     
    42
    Gastón Campi napadal rozehrávku Sivassporu až na hranici velkého vápna. Zadáci v bílých dresech si jeho přítomnosti včas všimli a odehráli míč do bezpečí.
     
    41
    Hakan Arslan měl prostor na levé straně hrací plochy, jenže místo centru si troufl na průnik a John Obi Mikel jej tělem odstavil od míče.
     
    40
    José Ernesto Sosa napadal rozehrávku Sivassporu na jeho polovině, jenže to přehnal s agresivitou a dopustil se útočného faulu.
     
    39
    Mert Hakan Yandaş nakopl míč na polovinu domácího celku, jenže Madžíd Hosejní si dal na jeho pobídku pozor a hravě odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    38
    Trabzonspor zahrával další přímý kop. Centrovaný míč se snesl na hranici velkého vápna, jenže zadáci v bílých dresech si dokázali hravě poradit.
     
    37
    Alexander Sörloth se znovu tlačil vpřed po levém křídle, jenže si míč předkopl daleko před sebe a už jej nedohnal na hrací ploše.
     
    36
    Domácí Trabzonspor mohl přidat druhou branku! Na centr z přímého kopu si naskočil Abdülkadir Parmak, ale Mamadou Samassa jeho hlavičku vyškrábl na roh!
     
    35
    Střídání v týmu Trabzonspor AŞ: ze hřiště odchází Anthony Nwakaeme, přichází Abdülkadir Parmak.
     
    34
    José Ernesto Sosa byl faulován na pravé straně hrací plochy a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    33
    Trabzonspor se usadil v blízkosti pokutového území hostujícího celku. Sorloth se dostal k hlavičce, ale jeho slabý pokus skončil v rukavicích brankáře.
     
    32
    Zadáci v modrých dresech uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo z hráčů Sivassporu rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    31
    Další přerušení! Tentokrát zůstává na trávníku jeden z hráčů v bílém dresu. Také v jeho případě bude podle všeho potřeba ošetření.
     
    30
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme hodně zajímavé utkání. Domácí Trabzonspor zatím hraje velmi aktivně a nepouští soupeře do šancí.
     
    29
    Alexander Sörloth byl faulován na polovině hrací plochy a zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.
     
    28
    Alexander Sörloth se po pravé straně prosmýkl do pokutového území a snažil se vyslat zpětnou přihrávku. Jeho pobídka ale trefila obránce ve skluzu.
     
    27
    João Pereira vyslal krásnou přihrávku na hranici pokutového území, jenže Anthony Nwakaeme v souboji s obráncem neprocedil míč na malé vápno.
     
    26
    Gastón Campi se dostal k míči na levé straně, jenže jeho nákop na Sorlotha skončil u dobře postaveného obránce soupeře.
     
    25
    Sivasspor zahrával další přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam vyrazil domácí brankář, který balón vyboxoval.
     
    24
    Hra je přerušena! Domácí Papa Alioune Ndiaye se stal obětí nedovoleného zákroku a nyní zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    23
    Filip Novák vhazoval na levé straně, ale ani jemu se nikdo ze spoluhráčů dlouhou dobu nenabídl do volného prostoru. Trabzonspor ale udržel míč.
     
    22
    Marcelo Goiano chtěl vhazovat z pravé strany, ale rozhodčí mu dal jasným gestem najevo, aby udělal pár kroků zpátky. Zadáci Trabzonsporu se mezitím srovnali.
     
    21
    Madžíd Hosejní skvěle napadal rozehrávku soupeře na polovině Sivassporu. Zadák hostujícího celku Aksoy před ním míč odehrál na poslední chvíli.
     
    20
    Zadáci v bílých dresech předvedli další dobrou kombinaci na své polovině, jenže následných přechod na polovinu Trabzonsporu se Sivassporu vůbec nepovedl.
     
    19
    Zadáci Sivassporu si dali pozor na další prudkou přihrávku směřující na jejich polovinu. Obránci v bílých dresech získali míč a odehráli jej do autu.
     
    18
    Alexander Sörloth se dostal k odraženému míči na polovině hřiště a pomohl si zpětnou přihrávkou na Hosejního, který jej ale nevyslal za obranu.
     
    17
    Filip Novák dostal přihrávku na levou stranu, kde si míč zpracoval hrudí, ale jeho následné přenesení hry skončilo u dobře postaveného hráče.
     
    16
    Mamadou Samassa se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Brankář Sivassporu vyrazil ven z branky a rozehrál nákopem na pravou stranu.
     
    15
    José Ernesto Sosa v obranném souboji poslal k zemi Fernanda jen za cenu nedovoleného zákroku. Domácí hráči ale budou rozehrávat, o faul se nejednalo.
     
    14
    Filip Novák neustál souboj na levé straně a pustil soupeře do rodícího se brejku. Český obránce se ale stačil vrátit a splnil si své povinnosti.
     
    13
    Sivasspor zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, kde se zakončující Aaron Appindangoyé dopustil útočného faulu.
     
    12
    Mustapha Yatabaré se na hranici pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho pokus pravačkou skončil na hrudi prvního obránce v dresu Trabzonsporu.
     
    11
    Filip Novák se skvěle vrátil s rozběhnutým soupeřem a včasným skluzem odehrál míč mimo hrací plochu. Vhazovat bude hostující Sivasspor.
     
    10
    Anthony Nwakaeme si na polovině Sivassporu krásně pokryl míč tělem a příliš důrazný obránce jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    9
    Domácí celek už znovu kombinuje na polovině soupeře, jenže nikdo v modrém dresu se nyní není schopen uvolnit do střelecké pozice.
     
    8
    Filip Novák vhazoval na levé straně hrací plochy. Český obránce našel Sorlotha, který chtěl patičkou uvolnit spoluhráče, ale trefil jen svého strážce.
     
    7
    Domácí fotbalisté pokračují ve vysokém napadání rozehrávky Sivassporu a dostávají hráče v bílých dresech pod tlak. Skvělý vstup Trabzonsporu do duelu.
    5. Alexander SÖRLOTH - 1:0
     
    5
    Trabzonspor právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení a fanoušci jsou ve varu! Trabzonspor se vydal do útoku po pravé straně, odkud přiletěl centr na malé vápno a ALEXANDER SORLOTH uklidil míč k tyči!
     
    4
    Madžíd Hosejní se dostal k odraženému míči na pravé straně a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka skončila u prvního obránce v bílém.
     
    3
    Domácí celek zahrával první rohový kop dnešního utkání. Centr z levé strany se snesl na malé vápno, ale obrana soupeře si hravě poradila.
     
    2
    Mert Hakan Yandaş se dostal k odraženému míči, ale nakopl jej jen do prostoru, kde nebyl nikdo z rozběhnutých hráčů Sivassporu.
     
    1
    Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí Trabzonspor se ihned vydal do útoku, ale nákop na hranici velkého vápna byl krátký.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na trávníku. Trabzonspor bude hrát ve fialovomodrém, zatímco Sivasspor oblékne bílé dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    Trabzonspor AŞ: Çakır – João Pereira, Hosejní, Campi, Novák – Guilherme, J. Sosa, Obi Mikel, Ndiaye, A. Nwakaeme – Sörloth.
    Náhradníci: A. Akbulut – Asan, Çörekçi, Basaçikoglu, M. da Costa, Dursun, Erdogan, Parmak, Sturridge, Türkmen.

    Sivasspor: Samassa – Goiano, Appindangoyé, Osmanpaşa, Çiftçi – Arslan, Aksoy, Yandaş – Fernando, M. Yatabaré, Erdal.
    Náhradníci: Şaşal Vural, M. Yıldırım – Claudemir, Camara, Cofie, Djerlek, Öztekin, Papp, Sagman, Yesilyurt.

    Rozhodčí: Cakir – Dural, Ceylan.
     
    Úvodní sestavy:

    Trabzonspor AŞ: Çakır – João Pereira, Hosejní, Campi, Novák – Guilherme, J. Sosa, Obi Mikel, Ndiaye, A. Nwakaeme – Sörloth.
    Náhradníci: A. Akbulut – Asan, Çörekçi, Basaçikoglu, M. da Costa, Dursun, Erdogan, Parmak, Sturridge, Türkmen.

    Sivasspor: Samassa – Goiano, Appindangoyé, Osmanpaşa, Çiftçi – Arslan, Aksoy, Yandaş – Fernando, M. Yatabaré, Erdal.
    Náhradníci: Şaşal Vural, M. Yıldırım – Claudemir, Camara, Cofie, Djerlek, Öztekin, Papp, Sagman, Yesilyurt..
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině září. Sivasspor vyhrál na domácí půdě 2:1 brankou Ciftciho z páté minuty nastavení.
     
    Trabzonspor AS

    Domácí Trabzonspor sehrál dvacet zápasů, ve kterých vybojoval čtyřicet jedna bodů a zatím mu patří druhá pozice. Na svého dnešního soupeře ztrácí jediný bod a navíc odehrál o jedno utkání méně. Stadion domácího celku se pyšní tím, že je na něm ještě o něco lepší atmosféra než v celém Turecku. V posledním duelu navíc vyhrál 2:0 na hřišti Genclerbirligi.
     
    Sivasspor

    Hostující Sivasspor má za sebou dvacet jedna odehraných zápasů, ve kterých vybojoval čtyřicet dva bodů a patří mu první pozice ligové tabulky. Na svého dnešního soupeře má k dobru náskok jediného bodu. Na hřištích soupeřů ale Sivasspor patří mezi průměrné týmy. V posledních týdnech se mu navíc vůbec nedaří. Z posledních pěti zápasů vybojoval jen tři body za tři remízy. Naposledy remizoval doma 1:1 s Basaksehirem.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Trabzonsporem a Sivassporem. Výkop je stanoven na 14 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 5. Sörloth (Ndiaye), 44. Osmanpaşa (vla.) – 90+3. M. Yatabaré

    Karty:   90+2. Obi Mikel (TRA) – 45+1. Goiano (SIV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:16.
    Trabzonspor AŞ: Çakır – João Pereira, Hosejní, Campi, Novák – Guilherme (69. Erdogan), J. Sosa (90. Türkmen), Obi Mikel, Ndiaye, A. Nwakaeme (35. Parmak) – Sörloth.
    Náhradníci: A. Akbulut – Asan, Çörekçi, Basaçikoglu, M. da Costa, Dursun, Erdogan, Parmak, Sturridge, Türkmen.

    Sivasspor: Samassa – Goiano, Appindangoyé, Osmanpaşa (50. Camara), Çiftçi (67. Öztekin) – Arslan, Aksoy, Yandaş – Fernando, M. Yatabaré, Erdal (64. Claudemir).
    Náhradníci: Şaşal Vural, M. Yıldırım – Claudemir, Camara, Cofie, Djerlek, Öztekin, Papp, Sagman, Yesilyurt.

    Rozhodčí: Cakir – Dural, Ceylan
    bahis siteleri