Most "B" – Kadaň 5:1 (kon.) | Ještěři – Berani 4:5 (po pr.)
po prodl.
HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem
4:5 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:1)
HSÚ Berani Ústí nad Labem
Neděle 16.02.2020, 15:30 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • 2. Liga - Čechy Sever
     
    47:57
    Berani právě vstřelili branku!
    Prodloužení nakonec končí lépe pro modrobílé barvy! TOMÁŠ CHYBA se natlačil před branku a pod padajícím Homolkou rozhoduje zápas. Asistence: Štěpán Kuchynka, Vojtěch Červinka.
     
    42:18
    Ještěři právě vstřelili branku!
    Opět máme vyrovnáno! Domácí kapitán IVAN KUČERA se natlačil před branku a míček dotlačil až za čáru. Domácí tým ještě reklamuje posunutou branku, ale gól platí. Bez asistence.
     
    34:20
    Berani právě vstřelili branku!
    Berani se poprvé v zápase dostávají do vedení! Na svědomí to má VOJTĚCH ČERVINKA, který nic nevymýšlel a neuvěřitelnou střelou vymetl pavučinky, přičemž zacinkal snad o všechny tyčky. Asistence: Tomáš Chyba, Petr Hruška.
     
    22:22
    Berani právě vstřelili branku!
    Utkání je opět vyrovnané! Těsně po skončení trestu se do míčku opřel MARTIN PATZELT a s odrazem o tyčku byl úspěšný. Asistence: Petr Hruška, Tomáš Chyba.
     
    19:00
    Ještěři právě vstřelili branku!
    Vyrovnaný stav netrval dlouho. JIŘÍ VITKO spíše nahazoval v krkolomné pozici a po teči obránce končí míček za překvapeným Kostovičem. Asistence: David Magasanik, Aleš Mudroňka.
     
    18:30
    Berani právě vstřelili branku!
    DAVID GOTTFRIED dostal možnost na reparát a po pasu od Netušila propálil úplně vše. Asistence: Jaroslav Netušil.
     
    13:35
    Ještěři právě vstřelili branku!
    Z ojedinělé šance však skórují Ještěři. JIŘÍ TOMÁŠ se šikovně uvolnil na pravém kruhu a trefil se přesně nad lapačku. Asistence: Tomáš Řežábek.
     
    11:17
    Berani právě vstřelili branku!
    Dobrá práce při napadání znamená vyrovnávací branku. Tomáš Chyba nahazoval míček a JOSEF POLÁČEK šikovně tečoval do protipohybu Homolky. Asistence: Tomáš Chyba.
     
    01:30
    Ještěři právě vstřelili branku!
    Kostovič se rozhodl jít rozehrát míček za branku, avšak chyboval, míčku se zmocnil DAVID MAGASANIK a pohodlně jej dovezl do prázdné branky. Asistence: David Haas.

    Jan Melicher

    Branky a nahrávky: 2. Magasanik (Haas), 14. Tomáš (Řežábek), 19. Vitko (Magasanik, Mudroňka), 43. Kučera – 12. Poláček (Chyba), 19. Gottfried (Netušil), 23. Patzelt (Hruška, Chyba), 35. Červinka (Chyba, Hruška), 48. Chyba (Kuchynka, Červinka)


    HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem: Homolka – Brož, Brůha, Čejka O., Čejka P., Haas, Kočí, Kučera, Magasanik, Mudroňka, Poulíček, Řežábek, Tomáš, Vitko, ZIcho, Wágner, Tůma
    HSÚ Berani Ústí nad Labem: Kostovič – Bärnt, Chyba, Gottfried, Videv, Tauš, Špatný, Humhal, Netušil, Patzelt, Bandry, Hruška, Červinka, Kuchynka, Poulíček, Dörner, Haluza, Krejčí

    Rozhodčí: Beránek, Loskot
    bahis siteleri