Magnitogorsk – Kunlun 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Čerepovec 2:4 (kon.) | Ufa – Soči 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Chabarovsk 3:5 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 5:0 (kon.)
Petrohrad – Vladivostok 6:0 (kon.) | Riga – Jekatěrinburg 2:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Amur Chabarovsk
Pondělí 17.02.2020, 17:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Vladislav UŠENIN - 3:5
     
    59:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak je pravděpodobně rozhodnuto! VLADISLAV UŠENIN dokázal, i přes snahu bránícího hráče Neftěchimiku, poslat puk ze střední třetiny do odkryté domácí branky, kam se puk sotva došoural. Bez asistence.
    39:53 Kirill RASSKAZOV - 3:4
     
    39:53
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Danil Fajzullin (Chabarovsk) zatáhl puk po levém křídle, předložil ho před branku, kde ho dokázal, i ve velké rychlosti, nasměrovat do branky KIRILL RASSKAZOV. Asistence: Igor Ruděnkov a Danil Fajzullin.
    36:28 Rafael BIKMULLIN - 3:3
     
    36:28
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté sice tlačili soupeře, ale ten se dostal do útoku, který dokázal zakončit gólem! Pravdou je, že velkou chybu udělal gólman Jevgenij Alikin (Chabarovsk), který zaváhal při cestě za branku a nakonec se nestihl srovnat na brankovišti. Toho využil RAFAEL BIKMULLIN, který ho dokázal překonat z levé strany. Bez asistence.
    31:50 Vladislav UŠENIN - 2:3
     
    31:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    No vida, tak tu máme druhý dnešní obrat, tentokrát v podání hostů! Alexandr Gorškov (Chabarovsk) s pukem projel před útočnou modrou, z mezikruží přihrál prudce k brance, na levou stranu, odkud se z voleje trefuje do odkryté části branky VLADISLAV UŠENIN. Asistence: Pavel Turbin a Alexandr Gorškov.
    28:00 Kirill RASSKAZOV - 2:2
     
    28:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra Amuru! Po střele z pravého kruhu pro vhazování, se před brankou dostal k puku KIRILL RASSKAZOV, který ho dorazil do branky. Asistence: Maxim Ignatovič a Igor Ruděnkov.
    15:07 Pavel PORJADIN - 2:1
     
    15:07
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda! PAVEL PORJADIN sebral puk u útočné modré, z pravé strany si to namířil k brance, pohybem zmátl bránícího hráče Amuru a nakonec i gólmana Alikina tak, že vlastně zakončoval do prázdné branky! Asistence: Ryan Murphy.
    04:06 Pavel KULIKOV - 1:1
     
    04:06
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se z vedení dlouho neradovali, PAVEL KULIKOV se dokázal prosadit na hranici brankoviště, kde doklepl puk pod zasahujícím Alikinem do branky. Asistence: Damir Šaripzjanov a Maxim Grošev.
    01:34 Vladislav UŠENIN - 0:1
     
    01:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tentokrát již Barulina kapituluje, hosté jdou hned v úvodu zápasu do vedení, když se střelou z mezikruží prosadil VLADISLAV UŠENIN. Asistence: Alexandr Gorškov a Vjačeslav Ušenin.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 5. P. Kulikov (Šaripzjanov, Grošev), 16. Porjadin (R. Murphy), 37. Bikmullin – 2. Vl. Ušenin (Gorškov, Vj. Ušenin), 28. Rasskazov (Ignatovič, Ruděnkov), 32. Vl. Ušenin (Turbin, Gorškov), 40. Rasskazov (Ruděnkov, Fajzullin), 60. Vl. Ušenin


    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Šaryčenkov) – Bryncev, Šaripzjanov, R. Murphy, Rjasenskij, An. Sergejev, Pajgin, Aťušov – Enlund, Chajrullin, Berglund – Z. Mitchell, White, Porjadin – Šiksatdarov, P. Kulikov, Grošev – Černikov, Chafizov, Šarifjanov – Bikmullin.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiseljov) – Vitásek, Jordán, V. Vasiljev, Ignatovič, Turbin, Korjagin, Alexandrov – Jazkov, H. Zohorna, T. Zohorna – Rasskazov, Ruděnkov, Fajzullin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – A. Lazarev, Železkov, A. Kuzněcov.

    Rozhodčí: Sergejev, Cyplakov – Gorděnko, Zacharov

    Diváci: 4 249
    bahis siteleri