San Jose – Florida 3:5 (kon.) | Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
Vegas – Washington 3:2 (kon.) | Colorado – Tampa 3:4 (po pr.)
po prodl.
Colorado Avalanche
3:4 (1:0, 1:3, 1:0 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Úterý 18.02.2020, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:03 Nikita KUČEROV - 3:4
     
    63:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning vítězí! Velkou chybu v útočném pásmu vyrobil MacKinnon, který se nechal lacino obrat o puk NIKITOU KUČEROVEM. Nejproduktivnější hráč minulé sezóny se utrhl do úniku a jako starý mazák zakončil mezi Francouzovy betony. Bez asistence.
     
    54:30
    Trochu mrzutá situace pro Tampu a jmenovitě Cirelliho, který se jako první šel mstít za Paláta, ale pak jako jediný dostal menší trest za krosček.
     
    54:22
    Ondřej Palát byl ve středním pásmu sestřelen MacKinnonem, což odstartovalo další hromadnou šarvátku! Ve tváři českého útočníka se okamžitě objevila krev.
    52:43 Valerij NIČUŠKIN - 3:3
     
    52:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krátce po skončené přesilovce se Avs přece jenom prosadili a srovnali na 3:3! VALERIJ NIČUŠKIN u hostující branky odvezdal puk na Landeskoga pak vyrazil clonit McElhinneymu, přičemž jemně protečoval do sítě střelu Calea Makara. Asistence: Cale Makar, Gabriel Landeskog.
     
    50:29
    Kameněv posunul puk na Josta, kterého za dvě minuty fauloval Cameron Gaunce. Avalanche mají před sebou přesilovou hru!
     
    49:51
    Sergačjov, Maroon a Zadorov vyfasovali za šarvátku dvě minuty za hrubost, takže se bude hrát v plném počtu na obou stranách.
     
    48:51
    Útočník Avalanche je v tom trochu nevině, protože byl zezadu postrčen Sergačjovem. Přesto bez menšího trestu za nedovolené bránění brankáři nevyvázl.
    38:26 Nathan MACKINNON - 2:3
     
    38:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Necelých sto vteřin před odchodem do šaten domácí snižují na rozdíl jediného gólu. Landeskog zadovkou přenechal puk rozjetému NATHANU MACKINNONOVI a ten z pravého kruhu zamířil přesně k vzdálenější tyči, kterou nechal McElhinney úplně odkrytou. Asistence: Gabriel Landeskog, Erik Johnson.
    33:43 Steven STAMKOS - 1:3
     
    33:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Na tuto třetinu určitě nebudou v Denveru vzpomínat v dobrém! Point jednoruč dovezl puk až do brankoviště. Francouz ho neschoval pod lapačku a naopak ho nevědomky nechal ležet vedle levého betonu, čehož si jako první všiml dorážející STEVEN STAMKOS. Asistence: Brayden Point, Kevin Shattenkirk.
     
    27:18
    Erik Černák jasně podrazil Rantanena, který se společně s Burakovskym nacházel v přečíslení dvou na jednoho. Po reklamní pauze dojde na druhou přesilovku Colorada.
    25:10 Cameron GAUNCE - 1:2
     
    25:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    No to jsou věci, hosté během krátké chvíle otáčí skóre a přibližují se jedenácté výhře za sebou! Verhaeghe nedokázal přihrát přes Colea, který ale nedostal puk do bezpečí a CAMERON GAUNCE nenápadnou střelou od modré zaznamenal první zásah v NHL od roku 2017! Bez asistence.
    24:54 Alex KILLORN - 1:1
     
    24:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Trochu ospalejší pasáž nečekaně přináší vyrovnávající gól Lightning! Důležitou roli v tom sehrál Ondřej Palát, který si na malém prostoru vyměnil puk s obsazeným Cirellim a pak z pravého kruhu skvěle našel ALEXE KILLORNA, na kterého už zívala prázdná branka. Asistence: Ondřej Palát, Anthony Cirelli.
     
    21:54
    Sergačjov hrozivě propadl na útočné modré a měl velké štěstí, že Burakovsky v úniku přestřelil!
     
    19:01
    Trocha nevole v hledišti i na trestné lavici Avs, kam byl za údajné nedovolené bránění brankáři odeslán před chvíli zmíněný Ryan Graves.
     
    15:44
    Kučerov pálil hned po buly, ale Francouze překonat nedokázal. Poté přidal ještě jedno nahození a sledoval, jak český gólman levým betonem skvěle vychytal dorážku Stamkose!
    04:49 André BURAKOVSKY - 1:0
     
    04:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru a v páté minutě otevírají skóre! MacKinnon zleva přihrál k zadnímu mantinelu na Rantanena, který si chvilku počkal na příjezd ANDRÉHO BURAKOVSKÉHO a ten z jedničky prostřelil gólmana Tampy. Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon.
     
    03:28
    Compher se snažil zpracovat přihrávku Landeskoga, přičemž byl faulován Gourdem. Je z toho trest za hákování a přesilovka pro Avs.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Burakovsky (Rantanen, MacKinnon), 39. MacKinnon (Landeskog, E. Johnson), 53. Ničuškin (Makar, Landeskog) – 25. Killorn (Palát, Cirelli), 26. C. Gaunce, 34. Stamkos (B. Point, Shattenkirk), 64. Kučerov


    Colorado Avalanche: Francouz (Miska) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Girard, Zadorov, Cole – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Donskoi, Compher, Landeskog (C) – Ničuškin, Bellemare, Nieto – Kameněv, Jost, Tynan.
    Tampa Bay Lightning: McElhinney (Vasilevskij) – Černák, Hedman (A), Shattenkirk, Sergačjov, L. Schenn, C. Gaunce – Kučerov, B. Point, Stamkos (C) – Killorn (A), Cirelli, Palát – T. Johnson, Paquette, Maroon – Gourde, Stephens, Verhaeghe.

    Rozhodčí: Kozari, Lambert – Nansen, Pancich

    Diváci: 18 107
    bahis siteleri