Barys – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Viťaz 5:1 (kon.) | Kazaň – Omsk 5:3 (kon.)
Spartak Moskva – N.Novgorod 2:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 18.02.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:01 Jordan SCHROEDER - 2:3
     
    52:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Vedení se znovu překlápí na stranu hostů z Nižného Novgorodu! Hudáček po jednom ze zákroků vyhodil jen na Aljajeva a pořádně zavařil nejen sobě, ale i všem svým spoluhráčům. Ti ve finále nezabránili střele od modré v podání Volčenkova hlavně teči JORDANA SCHROEDERA, po které letěl puk mezi betony slovenského gólmana. Asistence: Anton Volčenkov, Arťom Aljajev.
    48:31 Stanislav BOČAROV - 2:2
     
    48:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Velká radost v pěkně zaplněném sektoru pro hostující fanoušky! Andrej Belevič na krátkém mantinelu neztrácel čas se zpracováním přihrávky a z jedničky přesměroval puk směrem na STANISLAVA BOČAROVA, který stejně pohotově zakončil za Hudáčkova záda. Asistence: Andrej Belevič, Drew Shore.
    45:35 Jakov RYLOV - 2:1
     
    45:35
    Spartak právě vstřelil branku!
    V šesté minutě třetí třetiny se v CSKA Areně slaví obrat ve skóre! JAKOV RYLOV zkusil štěstí od modré čáry, zatímco v předbrankovém prostoru skvěle clonil Michail Juňkov a letící puk i díky němu zaplul do pravého horního rohu Lindbäckovy klece. Asistence: Jakov Rylov.
    37:56 Maxim CYPLAKOV - 1:1
     
    37:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskvanům se veškerá smůla vrátila i s úroky! Ofenzivně laděný obránce MAXIM CYPLAKOV vyrazil v oslabení do nesmělého útoku a střelou zpoza levého kruhu zaskočil Lindbäcka, který si levačkou srazil puk do branky. Oba gólmani si mohou podat ruce, přesně totéž se v první třetině přihodilo Hudáčkovi. Asistence: Michail Juňkov, Dmitrij Višněvskij.
    02:44 Jordan SCHROEDER - 0:1
     
    02:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve třetí minutě ujímají vedení! JORDAN SCHROEDER převzal od Orlova puk před pravým kruhem a s trochou štěstí propálil Hudáčka, kterému se letící projektil překulil přes levou ruku do vlastní branky. Asistence: Michail Orlov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 38. Cyplakov (Juňkov, D. Višněvskij), 46. Rylov – 3. Schroeder (Orlov), 49. Bočarov (Belevič, Shore), 53. Schroeder (Volčenkov, Aljajev)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Chomčenko) – Viklund, Hersley, D. Višněvskij, Rylov (C), I. Višněvskij, Trišin, Kulik, Nikišin – Chochlačov, Karsums, Malychin – Zubov (A), Daugavinš (A), Fjodorov – Juňkov, Cyplakov, Zlobin – Kokarev, A. Galimov, Stoljarov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev (C), Ch. Genoway, Zborovskij, Volčenkov (A), Aljajev, Minejev – Žafjarov, Schroeder (A), Šenfeld – Belevič, Bočarov, Shore – Verjajev, Szczechura, Urakov – Gončaruk, Počivalov, D. Iljin – Šachvorostov.

    Rozhodčí: Ansons, Vasiljev – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 8 352
    bahis siteleri