Philadelphia – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 7:4 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | St. Louis – New Jersey 3:0 (kon.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 6:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 19.02.2020, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:01 Kyle CLIFFORD - 5:2
     
    38:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, onen čestný gól dokázal Toronto nabudit a Jason Spezza, který střílel z ostrého úhlu a o brusli KYLA CLIFFORDA dostal puk za záda Jarryho. Asistence: Jason Spezza, Martin Marinčin.
    36:35 Auston MATTHEWS - 5:1
     
    36:35
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak přeci se hostům povedlo vsítit čestný gól! AUSTON MATTHEWS vypálil po křižné přihrávce do pravého kruhu a snížil ztrátu svého celku na 1:5. Asistence: William Nylander, Jake Muzzin.
    32:35 Teddy BLUEGER - 5:0
     
    32:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hostům nepomohla ani dlouhá přesilovka pět na tři. Naopak, po skončení oslabení se dopustil brankář hostů chyby při rozehrávce od zadního mantinelu, domácí vybojovali puk a byť Rust ještě před brankou nezakončoval a vrátil se k mantinelu, tak jeho přihrávky mezi kruhy využil TEDDY BLUEGER! 5:0! Asistence: Bryan Rust, Sidney Crosby.
    27:11 Sidney CROSBY - 4:0
     
    27:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A další využitá přesilovka Pittsburghu! Rychlý návrat do útoku, křižný pas do pravého kruhu, odkud Hörnqvist ještě vylepšil pozici rychlou přihrávkou na levou stranu brankoviště, odkud SIDNEY CROSBY zaklidil puk do branky. Asistence: Patric Hörnqvist, Jared McCann.
    22:52 Jason ZUCKER - 3:0
     
    22:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Byť bylo Toronto v tomto oslabení nebezpěčnější, gól střílí Pittsburgh. Crosby našel na pravé straně brankoviště JASONA ZUCKERA, který okamžitě z první střílel. Puk mu sice sjel trochu po čepeli hole, ale za Andersena se dostal. Asistence: Sidney Crosby, Bryan Rust.
    17:03 Anthony ANGELLO - 2:0
     
    17:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Druhá branka Tučňáků v tomto utkání! Střelu zpoza kruhů protečoval ANTHONY ANGELLO, který dal svůj přemirový gól v NHL! Asistence: Sam Lafferty, Marcus Pettersson.
    11:41 Bryan RUST - 1:0
     
    11:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí rychle využívají přesilovou hru! Crosby našel krásným křižným pasem na pravé straně brankoviště BRYANA RUSTA, který dokázal ještě před přesunem Andersena v brankovišti a vypálil na bližší tyč. Asistence: Sidney Crosby, Kris Letang.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 12. Rust (Crosby, Letang), 18. Angello (Lafferty, M. Pettersson), 23. Zucker (Crosby, Rust), 28. Crosby (Hörnqvist, McCann), 33. Blueger (Rust, Crosby) – 37. Matthews (W. Nylander, Muzzin), 39. Clifford (Spezza, Marinčin)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (M. Murray) – J. Johnson, Letang, M. Pettersson, J. Schultz, Riikola, Ruhwedel – Zucker, Crosby, Simon – McCann, Rust, Kahun – Hörnqvist, Blueger, B. Tanev – Angello, Agozzino, Lafferty.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Muzzin, Holl, Sandin, Barrie, Marinčin, Dermott – Hyman, Matthews, Marner – W. Nylander, Tavares, Kerfoot – Engvall, F. Gauthier, Kapanen – Clifford, Spezza, Timashov.
    bahis siteleri