Helas Brno – Slavia 3:4 (kon.) | Chrudim – Vysoké Mýto 5:1 (kon.) | Olympik Mělník – Hodonín 9:0 (kon.)
Česká Lípa – Interobal Plzeň 2:7 (kon.)
konec
FK Chrudim
5:1 (2:0)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 21.02.2020, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    34:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A máme to bůra! DUIO si v rychlosti vyměnil míč s Matějem Slováčkem a následně již pohodlně na zadní tyči uklízel do sítě – 5:1!
     
    32:07
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Bývalý hráč chrudimského ERA-PACKu si nyní troufl na parádní technickou finesu, kterou překonal gólmana Rennana. Ten si proti němu vyběhl, zkušený PETR VLADYKA ale míč lehkou patičkou přizvedl a poslal ho do sítě – 4:1!
     
    29:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté však znovu dvakrát zakombinovali s gólmanem a jsou za to potrestáni! Everton předložil míč DAVIDU DROZDOVI, který se tak stává druhým dvougólovým střelcem zápasu – 4:0!
     
    20:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní se již ERA-PACK prosazuje! Ukázková kombinace završena přesným pasem Pavla Drozda na nohu svého bratra DAVIDA DROZDA, který se z voleje trefil přesně pod břevno – 3:0!
     
    14:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    To je domácí premiéra jako hrom! YURI dostal balon na pravou stranu, odkud poslal po zemi míč milimetrově k zadní tyči Ehrenbergovy klece – 2:0!
     
    06:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme tu první trefu! Matěj Slováček vybídl přesným pasem YURIHO, jehož zakončení z voleje zapadlo přímo pod břevno Ehrenbergerovy branky – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 7. Yuri (Slováček), 15. Yuri (Duio), 21. D. Drozd (P. Drozd.), 30. D. Drozd (Everton), 35. Duio (Slováček) – 33. Vladyka (Novák)


    FK Chrudim: Rennan (Žďánský, Hlouš) – Everton, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd – M. Mareš, Max, Yuri, Doša, Balog, Slováček, Duio
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Ehrenberger (Špinar) – Šabata, Vladyka, Jeníček, Mach – Kubát, Novák, Štanglica, Semerád, Židík

    Rozhodčí: Rygl, Vaněk – Kliner
    thejrc.org