W. Brémy – Dortmund 0:2 (kon.) | Freiburg – Düsseldorf 0:2 (kon.) | Hertha – Kolín nad Rýnem 0:5 (kon.)
Mönchengladbach – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Schalke – RB Lipsko 0:5 (kon.)
konec
SC Freiburg
0:2 (0:1)
Fortuna Düsseldorf
Sobota 22.02.2020, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání sledovalo 24 000 diváků. (17:31:52)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:6. Rohy: 14:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:14.
     
    Silný pískot se snáší na domácí hráče, kteří v zápase 23. kola naprosto propadli a překvapivě podlehli trápící se Fortuně na vlastním trávníku 0:2. Düsseldorf předvedl takticky velice dobrý výkon, v momentě, kdy se dostal do dvoubrankového vedení v 61. minutě po individuální akci Erika Thommyho, přestal jakkoliv tvořit v útoku a soustředil se na obranu. Freiburg začal hrát až v posledních dvaceti minutách, jenže to zkrátka nestačilo. V emotivním závěru se navíc nedokázal ani dostat do nějaké zásadnější šance a prohra o dvě branky je zcela zasloužená.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Gian-Luca Waldschmidt ještě mohl kosmeticky snížit, střelou z voleje však napálil jenom tyčku!
     
    90+5
    Tohle hostům sedí. Dohrávají zápas na sto metrů od své branky a nahrávají si u soupeřovy branky, bez snahy vystřelit.
     
    90+4
    Domácí dohrávají v naprosté křeči. Důkazem toho nyní byl zoufalý faul Lucase Hölera (FRE), za což dostává žlutou kartu.
     
    90+3
    Kevin Stöger vystřelil utěšeně z velké dálky, jeho nepříliš razantní, za to umístěný pokus vyráží Alexander Schwolow na roh. Tady už body pro Freiburg nekápnou...
     
    90+1
    Alexander Schwolow lehce nestihl míč při rozehrávce, proto jej musel dobíhat a nejistě rozehrát. Zatímco na zemi se válí další hráč Düsseldorfu, hlavička Sallaie z penaltového puntíku míří nad.
     
    90+1
    Ještě pět minut dělí Düsseldorf od překvapivého zisku tří bodů na půdě Freiburgu!
     
    90
    Kenan Karaman (DSF) pořádně vynadal čárovému rozhodčímu, za což kasíruje další zbytečnou žlutou kartu do své sbírky.
     
    90
    Poslední minuta základní hrací doby, hrát se však jistě bude ještě nad limit.
     
    89
    Střela z dílny Petersena končí vysoko nad břevnem branky Fortuny, rozehrávat tak bude Kastenmeier, který rozhodně nikam nespěchá.
     
    88
    Minuty ubíhají ke konci, Kevin Stöger takticky zastavil rozehrávku Freiburgu na půlící čáře.
     
    87
    Roh však hosté ubránili, navíc na zemi leží další hráč Düsseldorfu. Nejenom takticky skvělým výkonem se hosté v dnešním zápase zapsali do dějin tohoto kola...
     
    86
    Nicolas Höfler ve vápně udržel míč na kopačce a z otočky proti brance střílel, Florian Kastenmeier vyráží na rohový kop. Fortuna je ale pod velikým tlakem a ještě jí čeká náročná práce.
     
    86
    Jonathan Schmid neprocpal míč přes Thommyho, SC má vhazování u své branky.
     
    85
    Florian Kastenmeier získal míč ve vzdušném souboji s Hölerem a s rozehrávkou nikam nespěchá.
     
    84
    Adam Bodzek se dostal do konfliktu se Sallaiem, hlavní rozhodčí zavčas přerušuje hru a vše řeší jednoduchou domluvou oběma.
     
    83
    Robin Koch se dopustil útočného faulu a domácí závěr zápasu skutečně emočně nezvládají. Odhadem zbývá ještě deset minut hry, za tu dobu se však může stát ještě cokoliv.
     
    82
    Gian-Luca Waldschmidt se dostal z druhé vlny po rohovém kopu ke střele, tvrdá bomba se stáčela na levou tyč, nakonec ale letěla nad.
     
    81
    Nils Petersen se dostal k hlavičce po centru do vápna, jeho pokus vyráží Kastenmeier na roh. Nápor domácích se však postupně stupňuje a v momentě, kdybychom se dočkali gólu, bylo by to ještě zajímavé.
     
    78
    Nakonec se hrát začalo a v souboji v pokutovém území reklamovali domácí hru rukou. Pokračujeme nicméně bez přerušení a budeme čekat na rozhodnutí VARu. Hlavní rozhodčí však odmítl pískat penaltu.
     
    77
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází André Hoffmann, přichází Mathias Jörgensen.
     
    77
    Chvíli se hrát zase nebude, na zemi leží hostující kapitán Bodzek a pomoc k němu nemíří.
     
    76
    Po faulu u postranní čáry dostal Freiburg trestňák, ani tentokrát nedokázal ohrozit přímo branku Fortuny. Ale vybojoval si alespoň rohový kop.
     
    75
    Nicolas Höfler se přes obránce propracoval ke střele, kterou však zblokoval Niko Gießelmann. Domácí záložník sice reklamuje hru rukou, kam by jí ale hostující hráč musel jinam dát, to netuším.
     
    74
    Vstupujeme pomalu do posledních 15 minut dnešního zápasu. Düsseldorf už prakticky rezignoval na jakoukoliv snahu útočit a brání v obranném bloku.
     
    72
    Stále stejná písnička. Fortuna se začala soustředit na bránění, Freiburg se sice snaží, ale nedaří se mu prolomit obranu, ani vzduchem, ani po zemi.
     
    69
    Jonathan Schmid zajel u postranní čáry do Thommyho a pomezní rozhodčí mává faul. Krom toho, že se domácím nedaří v útoku, to přestávají zvládat i nervově.
     
    68
    Po střídání na obou stranách můžeme pokračovat ve hře, kterou má nadále hostující celek pod kontrolou.
     
    67
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Vincenzo Grifo, přichází Roland Sallai.
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Valon Beriša, přichází Alfredo Morales.
     
    66
    Domácí se začínají dostávat do postupné křeče. Fortuna sice patří k nejhorším venkovním mužstvům, svůj náskok však nyní brání velmi dobře a domácí fanoušci už ztrácí s výkonem svého týmu trpělivost.
     
    64
    Emotivní situace si vyžádala i žlutou kartu na lavičce Düsseldorfu, kterou schytal asistent trenéra Bellinghausen.
     
    64
    Kenan Karaman nyní zůstal ležet na trávníku po nekontrolovaném pádu ze vzdušného souboje. Tohle nevypadalo moc pěkně a emoce jdou pomaličku nahoru.
     
    61
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Absolutní propad domácích hráčů, chyba Schmida jakožto posledního hráče a z vlastního rohového kopu Freiburg kasíruje podruhé! ERIK THOMMY se totiž zmocnil míče a nasadil k sedmdesátimetrovému sprintu, během kteréhož jej nebyl nikdo schopen zastavit. Jeho individuální akce skončila chladnokrevným prostřelením Schwolowem a situace pro Freiburg je vážná – 0:2! Asistence: Kevin Stöger.
     
    60
    Kaan Ayhan zachyboval ve stínění pohybu Grifa, který se mu uvolnil a nabil zpětnou nahrávkou na hranici šestnáctky pro Haberera, jehož tvrdou střelu z voleje vyrazil Kastenmeier na roh.
     
    59
    Adam Bodzek zůstává ležet po srážce hlavou na hrací ploše, domácí tým sportovně zakopává míč, aby byl prostor pro ošetření düsseldorfského kapitána.
     
    58
    Karaman zvládl souboj s Höflerem a z úrovně brankové čáry posílal míč na branku. Schwolow se však nedohodl se spoluhráči, kteří oproti jeho očekávání míč zahráli a vznikl zmatek. Naštěstí pro domácí to nemělo žádný fatální dopad na skóre.
     
    57
    Karaman neustál souboj a Freiburg vytlačuje soupeře až na jeho vlastní polovinu. To je ale málo a rozhodně to nestačí, domácí musí zabrat více.
     
    56
    Hodně nepřesnou nahrávku sbírá v dobré vzdálenosti od domácí branky Beriša, jeho přihrávka na levé křídlo je ale blokována a končí v zámezí.
     
    54
    Christian Günter vyslal ze své strany další centr do vápna, tentokrát přetaženým centrem našel Schmida, který vracel hlavičkou zpět do předbrankového prostoru. Našel ale jenom Ayhana a obránce Fortuny míč napálil daleko od nebezpečné zóny.
     
    53
    Ve vápně byl sice nejvýše Höler, ale neměl žádnou podporu ve vápně, byl na to zkrátka sám. Obrana hostí naopak byla zkonsolidována a neměla problém se ziskem míče.
     
    52
    Niko Gießelmann (DSF) v běhu z boku nekompromisně sundal běžícího Schmida a dostává oprávněně žlutou kartu. Freiburg tak znovu dostává přímák.
     
    50
    Z rohového kopu se domácí sami vytlačili až k vlastní brance, tím pádem tak ani z této šance se nic neurodilo.
     
    50
    Christian Günter se po kombinaci uvolnil na levém křídle a servíroval míč zatepla před branku, skluz jednoho z obránců Fortuny ale zamezil tomu, aby mohla přihrávka projít a poslal míč na roh!
     
    49
    Erik Thommy efektním kopem přes hlavu poslal míč do zámezí. Domácí tak sice měli vhazování, během krátké chvíle však o míč přišli a je to opět Fortuna, která má hrací předmět v držení.
     
    48
    Vstup do druhé půle je od obou týmů velmi vlažný. Düsseldorf sice pokračuje ve své aktivní hře, ale nikam moc nespěchá, Freiburg se naopak při tvorbě útoku trápí.
     
    47
    Matthias Zimmermann souboj s obráncem neustál a míč ztratil. Alexander Schwolow tak bude moci rozehrávat od své vlastní branky.
     
    46
    Hra je krátce po zahájení druhé půle přerušena, Nicolas Höfler zašlápl tvrdě Karamana. Na žlutou kartu to ale nevypadá.
     
    46
    Střídání v týmu SC Freiburg: ze hřiště odchází Kwon Čang-hoon, přichází Nils Petersen.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Pískot z domácího kotle míří na Freiburské, kteří za úvodních 45 minut hry nepředvedli vůbec nic. Všechno obvykle spočívalo v hledání Hölera, který buď běhal v ofsajdu, nebo byl dobře bráněn obrannou trojkou Fortuny. Düsseldorf vede zaslouženě, je aktivnější a má více ze hry, i když nedrží míč po většinu času. Jeho první zásah v páté minutě byl kvůli ofsajdu nabíhajícího hráče odvolán, na hlavičce Andrého Hoffmanna z 37. minuty ale již nebylo co odvolávat.

    Obecně však sledujeme poměrně nezáživný zápas, uvidíme, co nám přinese druhá půle. Ta začne zhruba za 11 minut.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Vincenzo Grifo hleda napříč vápnem nabíhajícího Kwona, který ale těsně nedosáhl na centr a skončil v kotrmelcích.
     
    45+2
    Zřejmě poslední vhazování obstará nyní domácí kapitán. Do konce hracího času zbývá zhruba 20 sekund.
     
    45+1
    Düsseldorf se nakonec propracoval k tomu, aby dostal míč k domácí brance. Závěr poločasu brání znamenitě.
     
    45+1
    Budou z toho dvě nastavené minuty.
     
    45
    Christian Günter rozehrává vhazování, Freiburg velí k jednomu z posledních útoků v prvním poločase.
     
    45
    Jsme již v poslední hrací minutě, zřejmě se dá očekávat nějaké to nastavení. Přes dvě minuty by to však jít nemělo.
     
    43
    Valon Beriša (DSF) nyní dostal, co si zasloužil. Po odpískání útočného faulu Karamana se choval krajně nevhodně, zahodil míč, neodpustil si několik poznámek a sudí mu to vyúčtoval za žlutou kartu.
     
    42
    Janik Haberer další svící hledal hrotové útočníky Freiburgu, ani tentokrát však nebyl úspěšný a herní plán domácích je prakticky stále stejný. Akorát v tomto zápase nemá vůbec úspěch.
     
    41
    Freiburg zvýšil svojí aktivitu po inkasovaném gólu, Fortuna je však v obraně velmi pozorná a nepouští domácí tým do žádných větších akcí. A když už, tak je Lucas Höler v ofsajdovém postavení.
     
    39
    Na druhé straně mohl Freiburg reagovat nebezpečným přímákem, opět to byl ale Grifo, který napálil míč jenom do středu branky. Myslím si, že přiště už Grifo šanci nedostane, dvakrát střela, dvakrát doprostřed.
     
    37
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Düsseldorf sice první šanci po výborné práci Karamana neproměnil, druhá akce již gólem končí a obrana domácích v tomto případě zaspala! Rohový kop byl rozehrán nakrátko a Kevin Stöger přesným krátkým centrem našel hlavu ANDRÉHO HOFFMANNA, jehož timing byl ze všech ve vzduchu nejlepší a kreativní záložník Düsseldorfu hlavou překonal Schwolowa. Pro Hoffmanna se navíc jedná o první zásah sezony – 0:1! Asistence: Kevin Stöger.
     
    36
    Hádky o vhazování ukončuje hlavní rozhodčí, který dává tímto míč právě Fortuně.
     
    35
    Vincenzo Grifo obstaral i jeho rozehrávku, střelu nasměroval přes zeď jenom doprostřed branky, kde stál Florian Kastenmeier.
     
    34
    Kaan Ayhan (DSF) si udělal ze své nohy ostrou kosu, kterou seslal k zemi pronikajícího Grifa. Žlutá karta zcela na místě a Freiburg má přímák z pěkné pozice.
     
    32
    Přihrávka Schmida byla zastavena pozorným Giesselmannem. Hosté ze zisku míče však nic nevymysleli a začíná to být taková kašírovaná nuda.
     
    32
    Grifo provětral obránce na pravém křídle, jeho odvážný průnik však neměl žádnou podporu a Fortuna vykopává přes půli.
     
    31
    V hlavní roli byl znovu Lucas Höler, který si naběhl na pořádnou svíci z půlky, k zakončení se nicméně díky vybíhajícímu Kastenmeierovi nedostal. Ofsajd to nyní nebyl a pro hosty je to určité varování.
     
    30
    Manuel Gulde zavíral jako poslední hráč útočnou polovinu, SC se dostalo do předbrankového prostoru a snaží se vytvořit si nějakou šanci.
     
    29
    Po dlouhé době se hra dostala také k brance Düsseldorfu, bylo to ale jenom díky tomu, že červenobílí zapojili do hry svého gólmana.
     
    28
    Freiburg nyní moc nestíhá v obraně, nyní Lucas Höler „hamstnul“ pod nohy Bodzekovi a následuje tak další rozehrávka pro hosty. Tentokrát je to ale na středovém kruhu.
     
    27
    To byl ale musel Valon Beriša střílet míč na branku, nikoliv na tribunu. Kaan Ayhan jenom přiťuknul balon na levou stranu, kde měl pálit právě hostující záložník, střela mu nicméně vůbec nesedla a skončila v prostoru domácího kotle.
     
    26
    Na druhé straně se však blýskl Erik Thommy individuálním průnikem, který hasil Höfler faulem přesně na hranici vápna. Tohle je velice zajímavá standardka pro Fortunu!
     
    25
    Hosté ale při rozehrávce rohového kopu trošku zaspali a museli pak stíhat protiútok domácích, který nakonec ukončil Kwon nepřesným hledáním spoluhráčů ve vápně.
     
    24
    Kaan Ayhan po zemi nabídl míč pro Berišu, který se však utopil u rohového praporku. Jeho následný centr ale obrana domácích zastavila jenom za cenu rohového kopu.
     
    23
    Erik Thommy raději vrátil hru nahrávkou zpět na vlastní polovinu. Zde je vidět v rozehrávce především André Hoffmann.
     
    22
    Valon Beriša nyní zaváhal při rozehrávce a míč ledabyle daroval soupeři. Další ze série centrů na Hölera taktéž nevyšel a Fortuna je na tahu.
     
    21
    Vynucené střídání je tu, Markus Suttner má po zápase. Na jeho místo míří Niko Gießelmann.
     
    20
    Ale prakticky jsem to zakřikl, nyní obránci Fortuny zcela propadli, Kwon v souboji měl jasně navrch a uvolnil Hölera na ofsajdové hraně. Střelec Freiburgu face-to-face Kastenmeierovi selhal, i kdyby ale gólu dosáhl, byl by to ofsajd, což signalizoval i čárový sudí.
     
    19
    Domácí hledají cestu přes pevný obranný blok soupeře a zatím se jim to moc nedaří. Düsseldorf brání poměrně vysoko a napadá rozehrávku, což činí problémy.
     
    17
    Höler si vyšlápl na středu na Hoffmanna, na zemi jsou však dva hráči. Joachim Löw z tribuny tak vidí, jak Markus Suttner opět ulehl a problém s kolenem neustává. Zřejmě tak obránce Düsseldorfu dohrál.
     
    16
    Zpětná přihrávka od Thommyho na sbíhajícího spoluhráče byla zablokována a zamířila za postranní čáru. Vhazování zpět do hry provede Suttner, jehož bolístka je už vyléčena.
     
    15
    Zatím bez Suttnera pokračují hosté ve hře. Freiburg během prvních 15 minut nepředvedl vlastně vůbec nic a Florian Kastenmeier nepociťoval nutnost nějak významněji zasahovat.
     
    14
    Markus Suttner zůstal po ubránění přímáku ležet ve vlastním vápně a míří k němu lékařská pomoc z týmu. Zřejmě se jedná o nějaký problém s kolenem.
     
    13
    Jonathan Schmid prostřelil zeď, za kterou číhal Höler. Hrotový útočník SC šel po míči rychle, navíc v pádu, proto jeho střela nebyla nijak přesná.
     
    12
    Kenan Karaman nepustil nabíhajícího Hölera za balonem, což rozhodčí Willenborg posoudil jako faul. Freiburg má k dispozici přímák z dobrých 20 metrů na levém křídle.
     
    11
    Nebezpečně si nabíhal u vzdálenější tyče André Hoffmann, nakonec ani nevyskočil, neboť by zřejmě tělem napálil přímo do kovové trubky bílé barvy.
     
    11
    Guldeho krkolomný stopping nakonec končí nařízením rohového kopu pro hosty.
     
    10
    Nepřesnosti z obou stran na středu pole nakonec skončily zásahem Kastemeiera, který sebral ze vzduchu nákop na Hölera. Fortuna to následně zkusila zahrát opět centrem, opět to nevyšlo.
     
    9
    Christian Günter získal po ubránění další standardky míč a mazal s ním do rychlého protiútoku, stínujícím Suttnerem však byl vytlačen až za postranní čáru i s hracím předmětem.
     
    8
    Stögerův centr obrana domácích odvrátila, ale jenom na nohu Zimmermanna, který se jal střílet z první proti noze. Střelu nicméně blokuje hradba těl na hranici vápna.
     
    7
    Fortuna nicméně pokračuje v náporu z posledních minut a bude díky faulu Guldeho zahrávat trestňák z poměrně zajímavé pozice.
     
    5
    Düsseldorg na začátku páté minuty dosáhl gólu, když si střílený centr Thommyho na malém vápně do vlastní branky srazil Günter, po konzultaci s videem však gól kvůli ofsajdovému postavení jednoho z hráčů Fortuny neplatí!
     
    4
    Kwon Čang-hoon už se nabízel do samostatného útěku na branku, dlouhý centr na jeho hlavu byl ale notně přetažený a Kwon se tak k doteku s míčem ani nedostal.
     
    3
    Kevin Stöger z půlky nakonec vycouval až ke svému vlastnímu vápnu, odkud rozjel první útočnou akci Düsseldorfu. Jenže ta skončila jenom u střídaček, neboť míč šel po nepřesné přihrávce do zámezí.
     
    2
    Vincenzo Grifo uvolnil šikovnou přihrávkou podél lajny domácího kapitána Güntera, jehož přihrávka pod sebe ale byla zachycena vracejícím se obráncem Fortuny.
     
    1
    Stále drží domácí tým míč a kombinuje s ním na své polovině. Často se do kombinaci zapojuje i gólman Alexander Schwolow.
     
    1
    Hned to Freiburg zkouší hrát vzduchem přes nákopy, trojčlenná obrana Düsseldorfu ale bez problémů první pokus odvrátila.
     
    1
    Zápas 23. kola mezi Freiburgem a Fortunou začíná, domácí hrající v červenočerných dresech obstarají výkop! Příjemnou zábavu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    -7
    I v tomto zápase bude na začátku držena minuta ticha. Důvodem je uctění památky mrtvých při řádění střelce v německém městě Hanau. Minuta ticha je držena ve všech utkáních během hracího kola první a druhé Bundesligy.
     
    -13
    Oba týmy postupně míří do útrob Schwarzwald-Stadionu. Ve Freiburgu panuje krásné počasí, což vlastně platí i o naší rodné zemi. Stadion je navíc krásně zaplněn a vypadá to, že bude opět vyprodáno.
     
    -18
    Úvodní sestavy:

    SC Freiburg: Schwolow – Gulde, Schmid, Koch, Günter (C) – Höfler, Haberer – Kwon Čang-hoon, Waldschmidt, Grifo – Höler.
    Náhradníci: Flekken – Heintz, Itter, Lienhart, Schlotterbeck, Borrello, Sallai, Tempelmann, Petersen.

    Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – K. Ayhan, Hoffmann, Suttner – Zimmermann, Bodzek (C), Valon Beriša, Stöger, Thommy – Hennings, Karaman.
    Náhradníci: Okoye – Gießelmann, M. Jörgensen, Zimmer, Ampomah, Morales, Sobottka, Ofori, Skrzybski.

    Rozhodčí: Willenborg – Aarnink, Unger.
     
    -20
    Ještě jednou vás vítám u sledování 23. kola německé Bundesligy a přeji vám zároveň krásné odpoledne! V dnešním zápase rozhodně Fortuna není favoritem, od Freiburgu se očekává výhra, navíc na domácí půdě. Ani jeden celek se však v poslední době moc nepotkal s formou, kdo bude tedy nakonec šťastnější?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Poslední vzájemné zápasy

    Düsseldorf – Freiburg 1:2
    Freiburg – Düsseldorf 1:1
    Düsseldorf – Freiburg 2:0
    Freiburg – Düsseldorf 1:2
    Düsseldorf – Freiburg 1:2
     
    Fortuna Düsseldorf je na tom o něco hůře. Hosté mají na svém kontě zatím 17 bodů a nachází se až na 16. příčce, tedy příčce, ze které se jde do baráže. Fortuna se v této sezoně hodně trápí, dostává opravdu mnoho branek a to je největší problém tohoto bojovného celku. Z posledních pěti kol získali hosté jen dva body, takže dnes by nutně potřebovali vyhrát.
     
    SC Freiburg si v této sezoně vůbec nevede špatně. Domácí borci už nasbírali 33 bodů a patří jim slušné sedmé místo. Domácí jsou pouze tři body od pohárových příček, takže dnes neberou nic jiného, než výhru. V posledním kole Freiburg vybojoval cenný bod na hřišti Augsburgu.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Německá Bundesliga má na programu další zápasy 23. kola a my budeme sledovat duel SC Freiburg – Fortuna Düsseldorf. Mírným favoritem je domácí celek, ale uvidíme, jak tento zápas nakonec dopadne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Kalas

    Branky: 37. Hoffmann (Stöger), 61. Thommy (Stöger)

    Karty:   90+4. Höler (FRE) – 34. K. Ayhan (DSF), 43. Valon Beriša (DSF), 52. Gießelmann (DSF), 64. Bellinghausen (DSF), 90. Karaman (DSF)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:6. Rohy: 14:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:14.
    SC Freiburg: Schwolow – Gulde, Schmid, Koch, Günter (C) – Höfler, Haberer – Kwon Čang-hoon (46. Petersen), Waldschmidt, Grifo (67. Sallai) – Höler.
    Náhradníci: Flekken – Heintz, Itter, Lienhart, Schlotterbeck, Borrello, Sallai, Tempelmann, Petersen.

    Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – K. Ayhan, Hoffmann (77. M. Jörgensen), Suttner (21. Gießelmann) – Zimmermann, Bodzek (C), Valon Beriša (67. Morales), Stöger, Thommy – Hennings, Karaman.
    Náhradníci: Okoye – Gießelmann, M. Jörgensen, Zimmer, Ampomah, Morales, Sobottka, Ofori, Skrzybski.

    Rozhodčí: Willenborg – Aarnink, Unger

    Diváci: 24 000
    bahis siteleri