Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
AZ Havířov
Sobota 22.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:30 Vítězslav BÍLEK - 2:3
     
    45:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní si vypracovali tlak, při kterém byli velmi blízko snížení už před několika sekundami. To se ale nepodařilo Vlčkovi usměrnit puk za již překonaného Stezku do odkryté klece! Pražané ovšem zůstali u kotouče a nakonec to byl VÍTĚZSLAV BÍLEK, který z otočky překvapil havířovského brankáře! Asistence: Filip Vlček.
    35:40 Jozef DANIELČÁK - 1:3
     
    35:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Cihlář vyhrál puk přesně na připraveného JOZEFA DANIELČÁKA, který na nic nečekal a prudkou ranou mířil přesně pod horní tyčku! Asistence: Dominik Cihlář.
    17:46 Filip SEMAN - 1:2
     
    17:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nakonec i Havířov se prosazuje v přesilovce a vrací se do vedení! Maruna dlouho váhal, přesto vystřelil, ale trefil jen clonícího Nováka. Od něho se puk odrazil přesně na hůl FILIPA SEMANA, který bez váhání poslal kotouč do pravého horního rohu slávistické klece! Asistence: Jan Maruna.
    14:44 Tomáš ŠMERHA - 1:1
     
    14:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají přesilovou hru, přestože se úplně nejednalo o typický kombinaci v početní výhodě! Novák rozehrál na pravé křídlo TOMÁŠI ŠMERHOVI, který měl hodně prostoru, a tak se rozhodl z pravého kruhu vypálit! Svoji ranou mířil přesně mezi Stezkovy betony! Asistence: Jan Novák.
    02:42 Ondřej PROCHÁZKA - 0:1
     
    02:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Danielčák dovezl puk až za slávistickou branku, odkud ho poslal do skrumáže na hranici brankoviště. Tam se nejlépe zorientoval ONDŘEJ PROCHÁZKA, který po několika odrazech dotlačil puk do sítě! Asistence: Jozef Danielčák a Dominik Cihlář.

    David Mencl

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 15. Šmerha (J. Novák), 46. Bílek (Vlček) – 3. O. Procházka (Danielčák, Cihlář), 18. F. Seman (Maruna), 36. Danielčák (Cihlář)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák, P. Hořava, Veber, Ryzák, Barák, T. Duda – J. Doležal, Vrdlovec, Bílek – M. Ondráček, Vlček, Šmerha – Jar. Brož, Kubík, Všetečka – Furch, Kohút, Šteiner.
    AZ Havířov: Stezka (Štipčák) – Chroboček, Dajčar, Mrowiec, Matai, Malina, L. Rutar, Nepokoj – Kotala, E. Němec, Vrána – L. Bednář, F. Seman, Bambula – Fridrich, Maruna, Bernovský – Danielčák, Cihlář, O. Procházka.

    Rozhodčí: Kostourek, Pavlovič – Belko, Hnát

    Diváci: 2123
    bahis siteleri