Chelsea – Bayern 0:3 (kon.) | Neapol – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
1:1 (1:0)
FC Barcelona
Úterý 25.02.2020, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1, což vzhledem k odvetnému zápasu, hraje do karet spíše Barceloně. Ta měla navrch také v úvodu druhého poločasu, španělský celek se nakonec dočkal kýženého vyrovnání. Neapol rázem musela zapnout na vyšší stupeň aktivity, který přinesl dvě velice slibné šance, avšak ani v jednom případě nedošlo k překonání ter Stegena. Barcelona si během celého zápasu vypracovala jedinou šanci, kterou dokázala proměnit. V závěru byl navíc vyloučen hostující Vidal, který během několika vteřin obdržel dvě žluté karty. (22:55:27)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:11.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ještě jeden rohový kop pro SSC Neapol.
     
    90+4
    Piqué přeci jenom musel opustit hrací plochu, vypadá to na vážnější zdravotní problém. Hostující obránce odešel po svých, zřejmě se jednalo o problém s kotníkem.
     
    90+3
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Gerard Piqué, přichází Clément Lenglet.
     
    90+2
    Vypadá to na další problém pro Barcelonu. Po vzdušném souboji zůstal v bolestech na zemi ležet obránce Piqué, který se rovněž podrobuje lékařskému ošetření.
     
    90+1
    Do rychlého protiútoku se dostal střídající Fati, který neuspěl s první nahrávkou. Tentýž hráč pro změnu hledal Messiho, jenž se k žádnému zakončení nedostal.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Mário Rui (SSC Neapol).
    89. Červená karta po 2. žluté
     
    89
    Před malým momentem za cenu žluté karty fauloval Vidal, který se poté dostal do sporu s domácím Ruiem. Prvně jmenovaný hráč v krátkém časovém sledu vyfasoval dvě žluté karty, kartónek obdržel také Rui a Ruiz.
     
    88
    Vidal si v závěru tohoto zápasu počínal hodně agresivním zákrokem u postranní lajny, ten znamená žlutý kartónek.
     
    88
    Messi vyslal zpětnou nahrávku na Arthura, který zkoušel štěstí zhruba ze třiceti metrů od branky. Jeho rána nebyla přesná, brankář Ospina nemusel zasahovat.
     
    87
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Anssumane Fati.
     
    87
    Také Neapol si vybojovala vůbec první rohový kop, celkově se jedná o teprve druhý roh tohoto zápasu. Insigne to zkoušel na přední tyč, kde si hostující obrana počínala na jedničku.
     
    86
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, výsledek je i nadále nerozhodný. V posledních minutách je k vidění celá řada nedovolených zákroků.
     
    85
    Do kombinace domácích se zapojil také střídající Allan, kterému se povedlo roztáhnou hru na pravou stranu. Neapol hodně rychle přešla do vápna, kde to Insigne zkoušel nepřesným obstřelem.
     
    84
    Z vlastní obranné poloviny rozehrával volný kop obránce Rui, který si stěžoval na malou podporu od svých spoluhráčů. Následně raději nahrál připravenému Ospinovi.

    David Suchý

    Branky: 30. D. Mertens (P. Zieliński) – 57. Griezmann (N. Semedo)

    Karty:   61. L. Insigne (NEA), 89. Rui (NEA) – 49. Busquets (BAR), 66. Messi (BAR), 83. Griezmann (BAR), 88. Arturo Vidal (BAR)   89. Arturo Vidal (BAR)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:11.
    SSC Neapol: Ospina – Rui, Nikola Maksimović, Manolas, Di Lorenzo – Ruiz, Demme (80. Allan), P. Zieliński – Callejón (74. Politano), D. Mertens (54. Milik), L. Insigne (C).
    Náhradníci: Meret – Allan, Elmas, Luperto, Milik, Politano, Hysaj.

    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Umtiti, Piqué (90+3. Lenglet), Firpo – F. de Jong, Busquets, Rakitić (56. Arthur) – Messi (C), Griezmann (87. Fati), Arturo Vidal.
    Náhradníci: Neto – R. Araújo, Fati, Arthur, Lenglet, Akieme, Puig.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp (všichni Německo)
    Středa 18.03.2020
    Barcelona - Neapol
    bahis siteleri