Colorado – Buffalo 3:2 (kon.) | Vegas – Edmonton 3:0 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 2:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 27.02.2020, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:54 J. T. Compher - 3:2
     
    51:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují potřetí v tomto utkání do vedení! Tyson Jost dlouho bojoval o puk za bránou, až našel hůl Donskoie. Finský útočník se zorientoval velice rychle, jelikož si ihned všiml před bránou J. T. COMPHERA. Compher už měl před sebou celkem jednoduchý úkol. 3:2. Asistence: Joonas Donskoi a Tyson Jost.
    34:56 Curtis LAZAR - 2:2
     
    34:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Podruhé v zápase je vyrovnáno! Lví podíl na této brance má Michael Frolík, který dlouho soupeřům zatápěl s kotoučem na holi. Poté oslovil na modré čáře McCabea, jehož nahození jemně tečoval těsně před brankovištěm CURTIS LAZAR. 2:2. Asistence: Jake McCabe a Michael Frolík.
    27:15 Martin KAUT - 2:1
     
    27:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají také druhou přesilovku v tomto zápase. Svůj premiérový gól v nejlepší hokejové lize světa si připisuje MARTIN KAUT. Útočník, jenž svou kariéru započal v Pardubicích se prosadil z mezikruží po odražené střele Kameněva. Hutton byl při dorážce bez šance, jelikož Kaut zamířil nad lapačku bezmocného gólmana. 2:1. Asistence: Vladislav Kameněv a Samuel Girard.
    16:21 Zemgus GIRGENSONS - 1:1
     
    16:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Pavel Francouz je poprvé v dnešním utkání překonán. ZEMGUS GIRGENSONS si výborně počínal před bránou, jelikož nasměroval za brankovou čáru pobídku Kyla Okposa bekhendem. K teči došlo z bezprostřední blízkosti, takže český brankář těžko mohl reagovat. 1:1. Asistence: Kyle Okposo a Johan Larsson.
    14:24 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    14:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí tým využívá svou první početní výhodu a jde do vedení! GABRIEL LANDESKOG si na pravém kruhu počkal na rychlé vytočení Comphera před bránou a bez větších potíží doklepl kotouč do sítě. 1:0. Asistence: J. T. Compher a Nathan MacKinnon.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 15. Landeskog (Compher, MacKinnon), 28. M. Kaut (Kameněv, Girard), 52. Compher (Donskoi, Jost) – 17. Girgensons (Okposo, Jo. Larsson), 35. Lazar (McCabe, Frolík)


    Colorado Avalanche: Francouz (Hutchinson) – Makar, Graves, Girard, E. Johnson (A), Zadorov, Cole – Ničuškin, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Donskoi, Compher, Jost – M. Kaut, Bellemare, Naměstnikov – O'Connor, Kameněv, Nieto.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen, Montour, Jokiharju, McCabe (A), C. Miller, Dahlin – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Simmonds, Ma. Johansson (A), Skinner – Frolík, Lazar, Vesey – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Skilliter, Meier – Knorr, Sericolo

    Diváci: 18 020
    bahis siteleri