Colorado – Buffalo 3:2 (kon.) | Vegas – Edmonton 3:0 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 2:1 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 27.02.2020, 04:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:59 Shea THEODORE - 3:0
     
    49:59
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je nejspíš rozhodnuto, protože domácí už vedou o tři góly! Ihned po vhazování se do puku opřel SHEA THEODORE, který vypálil přesně do levé tyčky, od které se kus gumy odrazil do sítě. Asistence: Alec Martinez, Paul Stastny.
    45:44 Nick COUSINS - 2:0
     
    45:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas nakonec využívá přesilovku, takže odskakuje do dvoubrankového vedení! Mikko Koskinen sice dobře chytil tvrdou ránu Alece Martineze, ale před ním zůstal úplně nehlídaný NICK COUSINS, který se rychle prosadil bekhendovou dorážkou. Asistence: Alec Martinez, Nate Schmidt.
    16:04 Max PACIORETTY - 1:0
     
    16:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se i přes převahu soupeře dostává do vedení! William Karlsson vyslal dopředu po pravé straně MAXE PACIORETTYHO, který se nakonec prodral až k zakončení. To bylo velmi dobré, protože nad ramenem Mikka Koskinena propadlo až do sítě. Asistence: William Karlsson.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 17. Pacioretty (W. Karlsson), 46. Cousins (Martinez, Schmidt), 50. Theodore (Martinez, Stastny)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lehner) – McNabb, Schmidt (A), Martinez, Theodore, Holden, Whitecloud – Marchessault, Stastny, R. Smith (A) – Pacioretty, W. Karlsson, Mark Stone (A) – Cousins, Stephenson, N. Roy – W. Carrier, Nosek, Reaves.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse (A), Bear, Jones, A. Larsson, Lagesson, Green – Ennis, McDavid (C), Athanasiou – Nugent-Hopkins, Draisaitl (A), Chiasson – Khaira, Sheahan, J. Archibald – M. Granlund, Haas, P. Russell.

    Rozhodčí: Joannette, Kozari – Murray, Racicot

    Diváci: 18 421
    bahis siteleri