Düsseldorf – Hertha 3:3 (kon.)
konec
Fortuna Düsseldorf
3:3 (3:0)
Hertha BSC
Pátek 28.02.2020, 20:30 • Merkur Spiel-Arena • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    75
    Hertha právě vstřelila branku!
    Neskutečné je dokonáno, protože hosté dali tři branky během jedenácti minut a srovnávají na 3:3! K exekuci pokutového kopu se postavil KRZYSZTOF PIĄTEK, který si vybral pravou stranu nahoru, kde šel také gólman, ale ten na míč nedosáhl.
     
    66
    Hertha právě vstřelila branku!
    Tak tohle je šok, jelikož hostující mužstvo snižuje na 2:3 a čeká nás velké drama! MATHEUS CUNHA se prodral ke střele ze střední vzdálenosti, kterou lehce tečoval Zimmermann a míč zapadl k pravé tyči Kastenmeierovy brány. Asistence: Wolf.
     
    64
    Hertha právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně nešťastná vlastní branka a hosté snižují na 1:3! ERIK THOMMY si srazil rukou centr z levé strany a Hertha má naději.
     
    45
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se domácí přece jenom dočkali další branky a po prvním poločase vedou už 3:0! Matthias Zimmermann si zpracoval míč ve vápně na pravé straně a posléze poslal balón pod sebe, kde jej skvěle nechal projít Hennings až ke KENANU KARAMANOVI a ten s přehledem zakončil k levé tyči. Asistence: Matthias Zimmermann.
     
    10
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš a domácí celek vede už 2:0! Hostující celek měl k dispozici rohový kop, ale posléze přišel fantastický protiútok Fortuny, který skončil na levé straně u kopačky ERIKA THOMMYHO, jenž se dostal přes obránce Lukebakia a následně vypálil nádhernou střelu k pravé tyči. Asistence: Zimmermann.
     
    6
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Domácí celek už v šesté minutě otevírá brankový účet tohoto zápasu! KENAN KARAMAN dostal fantastický nákop z kopačky Stögera za obranu z vlastní půlky a posléze parádně zakončil k levé tyči Kraftovy svatyně. Asistence: Stöger.

    Michal Raška

    Branky: 6. Karaman (Stöger), 10. Thommy (Zimmermann), 45. Karaman (Zimmermann) – 64. Thommy (vla.), 66. Cunha (M. Wolf), 75. K. Piątek (pen.)

    Karty:   40. Thommy (DSF), 52. Bodzek (DSF) – 35. Klünter (HER), 60. Cunha (HER)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 6:4. Fauly: 11:11.
    Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – K. Ayhan, Hoffmann, Suttner – Zimmermann, Valon Beriša (73. Morales), Bodzek (C), Stöger, Thommy (69. M. Jörgensen) – Hennings, Karaman (63. Ampomah).
    Náhradníci: Okoye – Ampomah, Fink, Gießelmann, M. Jörgensen, Morales, Tekpetey, Zimmer.

    Hertha BSC: Kraft – Klünter, Boyata, Rekik, Torunarigha – Lukebakio (46. M. Wolf), Skjelbred (C), Darida, Dilrosun (46. Mittelstädt) – K. Piątek (90+1. Ibišević), Cunha.
    Náhradníci: Jarstein – Ibišević, Grujić, Leckie, Maier, Mittelstädt, Plattenhardt, M. Wolf, Samardžič.

    Rozhodčí: Tobias Stieler – Dr. Matthias Jöllenbeck, Marcel Unger
    bahis siteleri