Tábor – David Servis 6:3 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 0:0 (odl.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 5:4 (3:2 po s.n.)
Nová Paka – Mostečtí Lvi 1:3 (kon.) | Bílina – Trutnov 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 1:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Kobra – Příbram 7:4 (kon.)
Vrchlabí – Řisuty 5:3 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 29.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    RADEK POŘÍZEK se ihned po vhazování zmocnil puku v obranném pásmu a doputoval s ním až před branku, kde bez větších potíží dostal kotouč do prázdné branky soupeře. Asistence: Rostislav Vaněk a Michal Žák.
     
    47:20
    Žďár právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení Bobrům nevydrželo příliš dlouho! TOMÁŠ CHLUBNA i neuvěřitelně ostrého úhlu překonává Sachra střelou mezi betony a vrací svůj tým do hry o body. Asistence: Jak Wasserbauer.
     
    44:42
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři bleskově využívají přesilovou hru! TOMÁŠ VÁVRA dostal přesnou přihrávku do prostoru pro vhazování a rychlou střelou po ledě mezi nohy překonává brankáře Slámu. Asistence: Radek Pořízek a Michal Žák.
     
    38:13
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic přichází druhá branka domácích! JIŘÍ BĚHAL překvapil všechny přítomné na ledě a nahozením puku na branku z prostoru, kde to nikdo nečekal, překonal překvapeného brankáře Slámu. Asistence: Radek Pořízek a Tomáš Andris.
     
    32:25
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny v oslabení srovnávají skóre zápasu! MARTIN GREGAR se protlačil z levé strany až do předbrankového prostoru a díky svému důrazu dostal nenápadnou žabičkou puk za záda Sachra. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    01:18
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to dlouho a jsme svědky první branky zápasu! ŠIMON KUCHAŘÍK dostal před branku výstavní přihrávku od Andrise a ranou z první na vzdálenější tyč nedal Slámovi šanci zasáhnout. Asistence: Tomáš Andris.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 2. Kuchařík (Andris), 39. Běhal (Pořízek, Andris), 45. Vávra (Pořízek, Žák), 59. Pořízek (Vaněk, Žák) – 33. Gregar (Chlubna), 48. Chlubna (Wasserbauer)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (Slovák) – Weintritt, Baroš, Běhal, Holiš, Ďurkáč, Žák, Ondračka – Vaněk (A), Vávra, Daněk (A), Romančík, Slovák, Andris, Pořízek, Kuchařík, Martiník (C).
    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Čáp) – Kališ, Spálovský, Pleva (C), Rašín, Lojek, Jenáček – Kovářů, Jícha, Gregar, Wasserbauer (A), Prokš (A), Adam, Kunstmüller, Heinrich, Bureš, Chlubna.

    Rozhodčí: Vaněk – Mikšík, Kučera.
    bahis siteleri