Hr. Králové – Dobřany 10:4 (kon.) | Plzeň – Karviná 10:2 (kon.)
konec
HBC Plzeň
10:2 (3:1, 1:0, 6:1)
HbK Karviná
Sobota 29.02.2020, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga
     
    44:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I v tomto oslabení jsou domácí přesní! ADAM ROUŠAL utekl do samostatného úniku a zapisuje si již druhou branku v tomto duelu. Bez asistence.
     
    42:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni dávají už devátou branku! LUKÁŠ VODRÁŽKA vypálil za mokrou a rozvlňuje síť za Solarem. Asistence: Vít Lokajíček, David Štípek.
     
    39:54
    Karviná právě vstřelila branku!
    I Karvinští se prosazují! JAN DIVIŠ se dostal před všechny plzeňské hráče a z blízkosti překonává Návaru. Asistence: Lumír Rosůlek.
     
    37:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se prosazují i ve vlastním oslabení! DAVID ULČ si naběhl až před Solara, byl ještě faulovaný, ale kolem betonu karvinského gólmana dokázal dostat balonek za brankovou čáru. Asistence: Marek Švarc.
     
    31:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Brankostroj domácích hráčů pokračuje! Uběhlo jen sedm vteřin a mečouni opět zvedají ruce nad hlavy, když se od modré čáry prosazuje MICHAL SLANEC. Asistence: Vít Lokajíček.
     
    31:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají druhou početní výhodu v tomto utkání a vedou již o pět gólů! DAVID ULČ napřáhl pár kroků za modrou a zapisuje se mezi úspěšné střelce. Asistence: Jakub Vobruba, Michal Průcha.
     
    30:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni i do třetí třetiny vstupují brankou! LUKÁŠ HANUŠ se opřel do míčku na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Kunzmann, Jakub Vobruba.
     
    15:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí mají výborný vstup i do druhé třetiny. Z té uběhlo je 48 vteřin a ADAM ROUŠAL z levého kruhu navyšuje vedení Plzně již na 4:1. Asistence: Marek Švarc.
     
    13:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krátce po jejím skončení už se ale znovu radují! Plzeňští ve svém tlaku pokračovali, míček se dostal na pravou stranu k MARKU ŠVARCOVI, jenž střílí už svou druhou branku v tomto utkání. Asistence: Michal Slanec.
     
    06:07
    Karviná právě vstřelila branku!
    I Karvinští využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jedné branky! LUMÍR ROSŮLEK napřáhl na ose hřiště a skoro od červené prostřeluje Návaru v plzeňské kleci. Asistence: Jaroslav Řebík.
     
    04:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští využívají početní výhodu a ujímají se dvoubrankového vedení! Slanec vystřelil od modré čáry, před bránou stál TOMÁŠ ULČ, jenž dopravil míček mezi tři tyče. Asistence: Michal Slanec.
     
    01:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hokejbalisté vstoupili do utkání velice aktivně a jsou za to odměněni brankou! Roušal nahrál z levého rohu do prostoru mezi kruhy, odkud pohotově vypálil MAREK ŠVARC a míček skončil až v síti. Asistence: Adam Roušal.

    Markéta Peclová

    Branky a nahrávky: 2. Švarc (Roušal), 5. Ulč (Slanec), 14. Švarc (Slanec), 16. Roušal (Švarc), 31. Hanuš (Kunzmann, Vobruba), 32. D. Ulč (Vobruba, Průcha), 32. Slanec (Lokajíček), 38. D. Ulč (Švarc), 43. Vodrážka (Lokajíček, Štípek), 45. Roušal – 7. Rosůlek (Řebík), 40. Diviš (L. Rosůlek)


    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – O. Benedikt, Hanuš, Pokorný, Průcha, Slanec, Šmucer, T. Ulč, Vágner, Vodrážka – Hurt, Kunzmann, Lokajíček, Majer, Pavlečka, Roušal, Švarc, D. Ulč, Vobruba, L. Zíka, Štípek
    HbK Karviná: Solar (Heczko) – Konečný, Sladký, Říman, Zaremba – J. Rosůlek, Stromko, Fárský, L. Rosůlek, Diviš, Řebík, Krul, Řehůlek, Čapka

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo
    bahis siteleri