Oxyworld Baník Chomutov – Interobal Plzeň B 12:4 (kon.) | Jerigo Plzeň – Jablonec n/N 5:9 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
5:9 (2:4)
FK GMM Jablonec nad Nisou
Sobota 29.02.2020, 19:30 • SH Lokomotiva 3, Plzeň • 2. Futsal liga západ • 20. kolo
     
    38:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak nejenom Jan Žežulka se umí trefit ze hry! DANIEL KLEČKA udělal kličku protihráči na pravé straně, nahrál Palkovi, ten mu balón vrátil a DANIEL KLEČKA svou slabší pravou nohou propálil druhého brankáře Vykoukala na vzdálenější tyči při powerplay domácích.

    Pro DANIELA KLEČKU to je druhá branka proti Jablonci za tři sezony v dresu Jeriga. Gól už dal v v březnu 2017 v zápase, kdy si Jerigo zajistilo třetí místo. Nicméně ještě nikdy nedal brankář gól za Jerigo ve druhé lize takovým způsobem jako Klečka, tj. při poewrplay. Zatím se to povedlo "jen", když hrál soupeř bez gólmana. Asistence: Karel Palka.
     
    36:49
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    PETR MECL zamířil z levé strany do vzdálenější šibenice prázdné brány.
     
    36:31
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jerigo se dožadovalo odpískání ruky. Bendl potom podrazil Jákla a ve výhodě se trefil PETR MEČÍŘ obloučkem z vlastní poloviny do prázdné branky.
     
    34:22
    Palka trefil z levé strany Petra Mečíře na čáře. Podle diváků a celého Jeriga do ruky., také Klečka je docela vzteklý. Krátká penalta to ale nebude.
     
    33:13
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jan Mečíř vypálil zprava do zadní tyče a VRATISLAV KOŘÍNEK dorazil balón do prázdné brány. Asistence: Jan Mečíř.
     
    32:19
    Milan Mazánek (Jablonec) zakopl míč po odpískání autu do prázdné branky Jeriga, potom ještě protestoval u sudího Stádníka a prohlédl si žlutou kartu.
     
    31:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mariánus nahrál zleva na střed vápna PETRU BENDLOVI, ten se otočil kolem beka a po zemi skóroval. Asistence: Pavel Mariánus.
     
    30:23
    Jerigo hraje všechno, nebo nic, to znamená powerplay.
     
    29:54
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Snad stokrát byl balón tečovaný a odrážel se před brankou Jeriga až díky VRATISLAVU KOŘÍNKOVI zapadl k levé tyči za ležícího Klečku. Čtvrtý gól pro Kořínka v zápase.
     
    29:03
    Po nahrávce Bendla trefuje Vitouš z pravé strany bližší tyč.
     
    27:28
    Malý se zbavil Kořínka na pravé straně a přihrál Palkovi na opačnou stranu, následné střele do protipohybu brankáře vedle zadní tyče moc nechybělo!
     
    27:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vitouš si zpracoval rozehru Klečky, nahrál zleva pod sebe a PETR BENDL tvrdou pravačkou na zadní tyč snížil. Asistence: Ondřej Vitouš.
     
    22:10
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Hattrick! VRATISLAV KOŘÍNEK se otočil na levou stranu a mezi nohama Klečky zvyšuje na 5:2 pro hosty. Asistence: Milan Mazánek.
     
    19:20
    Milan Mazánek se na pravé straně dostal přes Malého a Klečku zachránila zadní tyčka.
     
    18:19
    Po křižné nahrávce spoluhráče měl Malý na noze svůj první gól v sezoně, ale Vykoukal rukou poslal balón vedle bližší tyče.
     
    17:07
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Směrem dozadu je to z domácí strany špatné! Kořínkovi seběhl do druhé vlny na pravou stranu ADAM JÁKLOVI a nahrávku od postranní čáry využil k zakončení k delší tyči. Asistence: Vratislav Kořínek.
     
    16:57
    Tohle asi nebylo úplně v plánu. Při signálu fauloval Kasýk (JPL) ve vápně Petra Mečíře a vidí šestou žlutou kartu v sezoně z rukou sudího Říhy.

    Kasýk se tomu tak ironicky usmál... S výrokem Říhy nesouhlasí.
     
    16:24
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jablonec otáčí vývoj zápasu. Pekník prohrál jeden na jednoho na pravé straně s Milanem Mazánkem a na vzdálenější tyči neuhlídal Malý VRATISLAVA KOŘÍNKA. Asistence: Milan Mazánek.
     
    15:19
    Palka zakončoval pouze do Petra Mečíře a ten šel sám na Klečku z vlastní poloviny, Klečka vyběhl na šestku a Mečíř střílel někam zhruba do hrudi brankáře Jeriga.
     
    13:15
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jablonec srovnal z kontru. Petr Mečíř, Jan Mečíř a VRATISLAV KOŘÍNEK zatopili Jerigu. Jan Mečíř potom ze středu strčil míč do levé poloviny vápna přízemním pokusem pokořil brankáře. Asistence: Jan Mečíř.
     
    12:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jablonec chyboval v rozehrávce. Pekník nahrál ze středu na levou stranu a PETR BENDL přehodil vybíhajícího Vykoukala na zadní tyč. Asistence: Tomáš Pekník.
     
    10:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to vyšlo! ONDŘEJ VITOUŠ si narazil s Palkou na pravé straně a směrem na vzdálenější tyč vyrovnal. Asistence: Karel Palka.
     
    10:38
    Kasýk obešel protihráče na pravé straně a nastřelil míč na zadní tyč, kde Pekníkovy chyběly ve skluzu centimetry před poloprázdnou bránou.
     
    10:06
    Vitouš se odpoutal od Milana Mazánka, Kasýk mu vracel míč zprava do tutovky a potom někdo z hostů tečoval míč o fous vedle druhé tyče.
     
    09:46
    Pekníkovi utekl na levé straně Kořínek a už byl před ním pouze Klečka, zakončení bývalého hráče České Lípy skončilo těsně vedle delší tyče.
     
    06:06
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    To bylo parádní sólo Haunolda, ten v závěru zvedl hlavu a z pravé strany přihrál na zadní tyč PETRU MEČÍŘOVI před prázdnou branku. Klečka ještě skočil, ale už bez šance. Asistence: Jiří Haunold.
     
    02:22
    Kořínek si seběhl na křižnou nahrávku na pravou stranu, ale osamocený před Klečkou obstřelil gólmana vedle vzdálenější tyče.
     
    01:13
    Za obranou Jeriga zůstal sám Haunold, ale trefil jen levou dlaň Klečky, který vyběhl na hranici šestky.
     
    00:21
    Pekníkův nástřel z levé strany na zadní tyč si málem Petr Mečíř srazil nohou do vlastní sítě.

    Vít Muzikář

    Branky: 11. Vitouš (Palka), 13. Bendl (Pekník), 28. Bendl (Vitouš), 32. Bendl (Mariánus), 39. Klečka (Palka) – 7. P. Mečíř (Haunold), 14. Kořínek (J. Mečíř), 17. Kořínek (M. Mazánek), 18. Jákl (Kořínek), 23. Kořínek (M. Mazánek), 30. Kořínek, 34. Kořínek (J. Mečíř), 37. P. Mečíř, 37. Mecl

    Karty:   17. Kasýk (JPL) – 33. M. Mazánek (GJN)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Klečka – Malý, Pekník (C), Bendl, Vitouš – Palka, Šebek, Kasýk, Marek – Mariánus.
    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal – P. Mečíř (C), Jákl, Kořínek, Mecl, J. Mečíř, M. Mazánek, Haunold.

    Rozhodčí: Stádník – Říha

    Diváci: 48
    bahis siteleri