Everton – Manchester Utd. 1:1 (kon.) | Tottenham – Wolverhampton 2:3 (kon.)
konec
Everton FC
1:1 (1:1)
Manchester United
Neděle 01.03.2020, 15:00 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Červenou kartu dostává Carlo Ancelotti (Everton FC), který šel sudím říct celkem v klidu své stanovisko. Sudí ale tento zápas těžce nezvládl a ukázal nekompromisně červený kartónek.
     
    90+2
    Branka Evertonu je nakonec zrušena pro ofsajd, tak to je velká rána pro domácí! Míč se do branky dostal od ležícího Maguira, ale je to hodně sporné... Za mě to měla být branka.
    90. Šance Fernandese a Ighala!
     
    90
    Obrovská šance United! Bruno Fernandes zakončoval na levé straně a Pickford jeho ránu vyrazil. Míč se tak dostal na kopačku Ighala, kterého anglický brankář vychytal naprosto neskutečně!
     
    89
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Brandon Williams.
     
    82
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází André Gomes, přichází Moise Kean.
     
    80
    Sudí ukončili snažení domácího celku před vápnem, aby ukázali žlutou kartu Sidibému. Ten se na hřiště vydal nejspíše bez povolení.
     
    72
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Mason Greenwood, přichází Odion Ighalo.
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Scott McTominay, přichází Juan Mata.
     
    70
    Těsně před vápnem zahráli hosté rukou a píská se standardní situace. Vypadalo to ovšem, že Fred zahrál spíše stehnem. Oprávněný bylo jeho protest, za který dostal žlutou kartu.
     
    69
    Aktivní Dominic Calvert-Lewin se teď dostal do vápna a u levé tyčky zakončoval po zemi. David de Gea jej ale dobrým zákrokem pravou nohou vychytal!
     
    63
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Theo Walcott, přichází Bernard.
     
    57
    Gylfi Sigurdsson rozehrál standardní situaci střelou přes zeď a míč skončil na brankové konstrukci! Následná dorážka šla vedle branky.
     
    56
    Těsně před vápnem byl povalen Dominic Calvert-Lewin a píská se přímý kop z hranice šestnáctky. Victor Lindelöf navíc za podkopnutí zezadu inkasuje žlutou kartu.
     
    45
    Na hřišti se hodně přitvrzuje, čtvrtá žlutá karta během čtyř minut. Harry Maguire nyní propadl a utnul protiakci soupeře žlutým faulem zezadu.
     
    43
    Tom Davies nyní předvedl naprosto zbytečný a nebezpečný zákrok proti Matićovi, kterému zajel do nohy. Domácí hráč vidí žlutou kartu.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Dominic Calvert-Lewin (Everton FC).
    Žlutou kartu dostává Luke Shaw (Manchester United).
    31. Bruno FERNANDES - 1:1
     
    31
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Tato branka visela ve vzduchu a nyní se stává realitou! United vybojovali míč na levém křídle a Matić se k němu dostal. Následně jej pouze přiťukl pro BRUNA FERNANDESE, který přízemní střelou z dálky překvapil Pickforda.
     
    28
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Séamus Coleman, přichází Djibril Sidibé.
     
    11
    Aaron Wan-Bissaka se na pravé straně zbavil protihráče na hranici faulu a poslal míč před vápno. Matić se dostal k další dělovce, nyní už musel zasahovat Pickford.
     
    6
    Pokračuje se ve velice dobře nastaveném tempu. United si dostali do prvního útoku. Míč se dostal na hranici vápna, odkud levačkou zakončoval jen do břevna Nemanja Matić!
     
    5
    Hned po rozehrávce šli domácí do dalšího nebezpečného útoku a Dominic Calvert-Lewin zakončoval z levé strany špičkou kopačky ke vzdálenější tyčce. De Gea ale nyní zakročil a míč srazil na roh.
    3. Dominic CALVERT-LEWIN - 1:0
     
    3
    Everton právě vstřelil branku!
    Everton jde z ničeho nic do vedení, a to po obrovské chybě hostující jedničky! De Gea dlouho váhal s odkopem, až trefil před sebou napadajícího DOMINICA CALVERTA-LEWINA a od jeho kopačky se míč dostal do branky!

    David Panuška

    Branky: 3. Calvert-Lewin – 31. B. Fernandes (N. Matić)

    Karty:   41. Calvert-Lewin (EVE), 43. Davies (EVE), 80. Sidibé (EVE) – 41. Shaw (MAN), 45. Maguire (MAN), 56. Lindelöf (MAN), 70. Fred (MAN)   ?. Carlo Ancelotti (EVE)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 13:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:11.
    Everton FC: Pickford – Coleman (28. Sidibé), M. Keane, Holgate, Baines – Walcott (63. Bernard), A. Gomes (82. Kean), Davies, G. Sigurdsson – Calvert-Lewin, Richarlison.
    Náhradníci: Virginia – Y. Mina, Sidibé, Delph, Iwobi, Bernard, Kean.

    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw – McTominay (72. Mata), N. Matić, Fred – B. Fernandes – Greenwood (72. Ighalo), Martial (89. Williams).
    Náhradníci: Romero – Bailly, Williams, Mata, Lingard, Pereira, Ighalo.

    Rozhodčí: Kavanagh – Betts, Hatzidakis
    bahis siteleri