Dobřany – Karviná 2:4 (kon.)
konec
TJ Snack Dobřany
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
HbK Karviná
Neděle 01.03.2020, 11:00CROSSDOCK Extraliga
     
    44:16
    Karviná právě vstřelila branku!
    Nyní už Karvinští radují! LUMÍR ROSŮLEK si naběhl před bránu a z bezprostřední blízkosti v závěru utkání posílá hosty do dvoubrankového vedení. Asistence: Jan Diviš.
     
    28:42
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Domácí využívají početní výhodu a snižují na rozdíl jedné branky! MARTIN REMIÁŠ obdržel přihrávku na pravý kruh, odkud se nemýlil. Asistence: Tomáš Truchlý, Václav Šlehofer.
     
    26:48
    Karviná právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení! MILAN SKYBA se dostal po pravé straně do samostatného úniku a střelou do horního roku překonává dobřanského gólmana. Asistence: Lukáš Zaremba.
     
    17:16
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná hrála jen ve třech proti pěti a skóruje! ADAM HRUBOŠ po levé straně utekl do samostatného úniku, naběhl si až před Hrubého a z blízkosti ho překonává. Bez asistence.
     
    16:48
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Dobřany využívají dvojnásobnou početní výhodu a je vyrovnáno! TOMÁŠ TRUCHLÝ se opřel do míčku za modrou a prostřeluje Heczka v karvinské kleci. Asistence: Václav Šlehofer.
     
    08:40
    Karviná právě vstřelila branku!
    Nyní už se Karviná prosazuje! Hráči ze Slezska rychle otočili hru na druhou stranu a ADAM HRUBOŠ dorazil míček za záda Hrubého. Asistence: Jan Diviš.

    Markéta Peclová

    Branky a nahrávky: 17. Truchlý (V. Šlehofer), 29. Remiáš (Truchlý, Šlehofer) – 9. Hruboš (Diviš), 18. Hruboš, 27. Skyba (Zaremba), 45. Rosůlek (Diviš)


    TJ Snack Dobřany: Hrubý ( Malotín) – Truchlý, Málek, V. Šlehofer, Voves, O. Šlehofer, Bárta, J. Kovářík, D. Kovářík, Sloup, Remíáš, Ulm, Neumaier, Jánský, Šiman
    HbK Karviná: Heczko (Krul) – Sladký, Zaremba, Říman, Konečný, Řebík, J. Rosůlek, Skyba, Fárský, L. Rosůlek, Diviš, Hruboš, Řehůlek, Stromko, Čapka

    Rozhodčí: Pečený, Cícha
    bahis siteleri