Výběr soupeřů 2020 - Superliga mužů (kon.) | Výběr soupeřů 2020 - Extraliga žen (kon.)
konec
Výběr soupeřů 2020 - Superliga mužů

Neděle 01.03.2020, 19:30Florbal
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.
     
    Týmy, které se po odehrání posledního kola umístí na deváté a desáté pozici, těm končí sezóna. Poslední čtyři celky pak sehrají mezi sebou play down.
     
    Systém volby je následující: výběr začne tým na první pozici (Mladá Boleslav), následuje druhý celek (Vítkovice), třetí celek (Chodov) a čtvrtému celku pak zůstane poslední volný tým. Aktuálně je na čtvrté pozici Sparta Praha, avšak ještě ji může přeskočit celek Bohemians!
     
    Základní část Superligy je téměř u konce a po odehrání poslední kola, nás čeká tradiční volba soupeřů do play off!

    Jistotu play off před posledním kolem má šestice týmů: Mladá Boleslav, Vítkovice, Chodov, Sparta Praha, Bohemians a Otrokovice. Na sedmé a osmé pozici se nachází Střešovice a Ostrava. O tato dvě místa ještě mohou zabojovat Královské Vinohrady, Liberec, Black Angels a Česká Lípa.
    Poslední kolo se hraje v 17:00 a po jeho skončení již bude jasná osmička týmů a bude následovat volba soupeřů, kterou Vám zprostředkujeme prostřednictvím tohoto textové onlajnu.
    Situace před posledním kole je dost zamotaná, více v článku na florbal.cz
     
    19:31
    Dobrý večer, Výběr soupeřů v Superlize mužů právě začíná.
     
    19:32
    Jako první bude volit vítěz základní části tým Technology Florbal MB. Na výběr bude mít jednoho ze soupeřů FbŠ Bohemians, HU-FA Panthers Otrokovice, Tatran Teka Střešovice a TJ Sokol Královské Vinohrady.
     
    19:42
    Proběhl výběr – Mladá Boleslav si vybrala TJ Sokol Vinohrady!
     
    19:49
    Milan Bína TJ Sokol Královské Vinohrady: " Jsme nesmírně rádi za postup do play-off. Výběr Boleslavi nás nepřekvapuje. Pokusíme se vyrovnat hlavně v nasazení a bojovnosti. Pro celé SKV je to velká věc a jdem si to užít. Půjdeme do toho zápas od zápasu. "
     
    19:51
    Proběhl výběr – Vítkovice si vybraly jako druhý tým v pořadí tým HU-FA Panthers Otrokovice.
     
    19:59
    Lukáš Bauer, Technology Florbal MB: "SKV pro nás byla ideální volba jak z hlediska geografického, tak herního. V sezóně jsme s nimi odehráli dva dobré zápasy, které zároveň nebyly vůbec jednoduché. Proto jsme si vybrali právě je."
     
    20:01
    Lukáš Hájek, 1. SC TEMPISH Vítkovice: "Na výběr jsme měli Otrokovice, Tatran a Bohemku. S Tatranem jsme hráli několik posledních let a chtěli jsme změnu. Navíc nebudeme muset do Otrokovic tolik cestovat, proto jsme se tak rozhodli."
     
    20:06
    Proběhl výběr! Chodov si vybral pro čtvrtfinále Tatran a na Spartu tak zůstala Bohemka.
     
    20:09
    Filip Hrabal, HU-FA Panthers Otrokovice: " S Vítkovicemi jsme spokojeni, myslím, že by to mohla být pěkná série. Odehráli jsme s nima dva dobré zápasy. Vrátí se nám pár zraněných hráčů a věřím, že bude mezi námi velký boj."
     
    20:24
    Matyáš Krebner, FbŠ Bohemians: "S touto variantou jsme počítali už delší dobu. Očekávám hodně tvrdou a vyrovnanou sérii, ve které bude většina zápasů o gól. Těším se na třaskavou atmosféru s pravým nábojem play-off."
     
    20:28
    Než se nám podaří získat další ohlasy ze zástupců týmů, připomeneme si jak dopadl letošní výběr soupeřů v elitní kategorii mužů:

    Techonolgy Florbal MB – TJ Sokol Královské Vinohrady
    1. SC TEMPISH Vítkovice – HU-FA Panthers Otrokovice
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Tatran Teka Střešovice
    ACEMA Sparta Praha – FbŠ Bohemians
     
    20:45
    Josef Juha, ACEMA Sparta Praha: „Tento výsledek jsme už nějakou dobu očekávali, takže žádné překvapení. Myslím si, že tato série bude jedna z nejvypjatějších a ten kdo projeví kontrolované emoce vyhraje. Těšíme se na tvrdý florbal, který zakončíme postupem.“
     
    20:50
    Filip Langer, Tatran Střešovice: „Na sérii se neskutečně těším, očekávám vyostřené bitvy plné emocí a soubojů. Nejdůležitější bude, abychom vydrželi hrát každičkou vteřinu a neztráceli koncentraci.“
     
    21:00
    Michal Rebro, FAT PIPE FLORBAL CHODOV: "Očekávaná volba mezi Tatranem a Bohemkou. Očekávám útočný a bojovný florbal. Věřím, že se na Tatran připravíme lépe než v sezóně, kdy jsme hlavně do obrany měli rezervu. "
     
    21:01
    Výběr soupeřů z kategorie Superligy mužů je tak kompletní. Děkujeme vám za pozornost, nikam ale nechoťte, začíná právě Výběr souperů v kategorii Extraligy žen. (21:01:30)

    MCh

    Týna Zíková

    Čtvrtfinálové dvojice:

    Techonolgy Florbal MB - TJ Sokol Královské Vinohrady
    1. SC TEMPISH Vítkovice - HU-FA Panthers Otrokovice
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - Tatran Teka Střešovice
    ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians
    bahis siteleri