Florida – Calgary 0:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 5:3 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.)
Anaheim – New Jersey 0:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:4 (2:3, 0:0, 1:1)
Washington Capitals
Pondělí 02.03.2020, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:40
    Kevin Fiala se snažil ve středním pásmu přebruslit Kempného, jenž si pomohl nedovoleným bráněním. Český obránce bez protestů odjíždí na trestnou lavici.
     
    32:46
    Po delší době se přerušuje, protože John Carlson za hostující brankou podrazil Spurgeona. Je z toho přesilovka pro Minnesotu.
     
    28:31
    Rozhodčí nevymýšleli nic složitého a dali menší tresty za hrubost dvěma hráčům na obou stranách. Jedná se o Pánika s Hathawayem a Greenwaye se Suterem.
     
    18:57
    Hartman s Dillonem dostali k pětiminutovým trestům za bitku i menší tresty. Za hrubost je navíc vyloučen i Kovalčuk, takže se bude konat přesilovka Wild.
     
    11:56
    Wild mohou zareagovat na tři inkasované góly ve vlastní přesilovce. Ze sekání jede na trestnou lavici Nicklas Bäckström.
     
    06:12
    Nepříjemná chvilka pro Wild! Alex Stalock zasáhl hokejkou obličej projíždějícího Oshieho a poslal svůj tým do tří! Trest osedí Foligno.
     
    05:29
    Ellerovu střelu z levé strany Stalock vyrazil. Puk se dostal k levému mantinelu a tam byl dánský útočnýk podražen Paterynem. Přesilovka pro Caps!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Donato (Suter), 14. Fiala (Spurgeon, Hunt), 53. Parise (Fiala) – 8. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 11. Pánik (Hagelin), 11. Ovečkin (Kuzněcov, Kovalčuk), 41. T. Wilson (Ovečkin, Kuzněcov)


    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Pateryn, Hunt – Fiala, E. Staal, Mayhew – Greenway, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Zuccarello, Galchenyuk, M. Foligno – Hartman, M. Koivu (C), Donato.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Dillon, Jensen, Orlov, Kempný, Siegenthaler – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Kovalčuk, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Pánik.

    Rozhodčí: Charron, Luxmore – Murphy, Mach

    Diváci: 17 388
    bahis siteleri