Obří slalom mužů, 1. kolo, Hinterstoder Vítěz: A. Pinturault (FRA) (kon.) | Obří slalom mužů, 2. kolo, Hinterstoder Vítěz: A. Pinturault (FRA) (kon.)
konec
SP - obří slalom mužů, 1. kolo, Hinterstoder

Vítěz: A. Pinturault (FRA)

Pondělí 02.03.2020, 09:30 • Hannes Trinkl Strecke • Sjezdové lyžování
     
    První kolo obřího slalomu v rakouském středisku Hinterstoder ovládl francouzský lyžař Alexis Pinturault. Muž, který včera ovládl kombinaci, v níž získal i malý křišťálový glóbus tedy útočí na druhé vítězství ve dvou dnech. Druhou nejrychlejší jízdu předvedl Filip Zubčić, který potvrdil, že jeho vítězství v Japonsku nebylo pouhým výstřelem do tmy. Třetí příčku po úvodní jízdě drží průběžně vedoucí muž disciplíny Žan Kranjec.

    Na trati se také ukázali jeden český a dva slovenští závodníci. Jan Zabystřan skončil na 39. místě, Andreas Žampa skončil 45. a jeho bratr Adam první kolo nedokončil. (11:07:09)
     
    Pořadí po prvním kole:

    1. Alexis Pinturault (FRA) 1:24.30
    2. Filip Zubčić (CRO) +0.90
    3. Žan Kranjec (SLO) +1.12
    4. Mathieu Faivre (FRA) +1.27
    5. Matts Olsson (SWE) +1.38
    6. Henrik Kristoffersen (NOR) +1.42
    7. Luca De Aliprandini (ITA) +1.72
    8. Tommy Ford (USA) +1.86
    9. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) +1.88
    10. Marco Odermatt (SUI) +1.94
    11. Gino Caviezel (SUI) +2.06
    12. Leif Kristian Nestvold-Haugen (NOR) +2.07
    13. Cedric Noger (SUI) +2.15
    14. Alexander Schmid (GER) +2.30
    15. Ted Ligety (USA) +2.43
    16. Cyprien Sarrazin (FRA) +2.53
    17. Manuel Feller (AUT) +2.55
    18. Erik Read (CAN) +2.60
    19. Stefan Luitz (GER) +2.80
    20. Ryan Cochran-Siegle (USA) +2.84
    21. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +2.92
    22. Loïc Meillard (SUI) +2.94
    23. Riccardo Tonetti (ITA) +3.01
    24. Roland Leitinger (AUT) +3.46
    25. Trevor Philp (CAN) +3.47
    26. Marco Schwarz (AUT) +3.67
    27. Remy Falgoux (FRA) +3.98
    28. Daniele Sette (SUI) +3.99
    29. Marcus Monsen (NOR) +4.03
    30. Giovanni Borsotti (ITA) +4.09
    ...
    39. Jan Zabystřan (CZE) +4.79
    44. Andreas Žampa (SVK) +5.84
    Adam Žampa (SVK) DNF
     
    Konec závodu.
     
    63
    První kolo obřího slalomu uzavřel Bulhar Albert Popov. Podleočekávaní od prvních metrů vůbec nestačil nastolenému tempu, jako jediný ztratil na Pinturaulta přes sedm sekund.
     
    62
    Předposlední závodník, domácí jezdec Fabio Gstrein zajel o malinko lepší jízdu než český lyžař. Rakušan přesto nemůže být spokojený, protože nepostupuje.
     
    61
    Jediný českém zástupce v obřím slalomu Jan Zabystřan nezazářil ani nějak výrazně nezklamal. V čase 1:29.09 se zařadil na 39. pozici.
     
    60
    Šedesátým na startu byl Julian Rauchfuss. Ze začátku to vypadalo, že by snad mohl zaútočit na postup, v cíli zatím uzavírá čtvrtou desítku.
     
    59
    Lyžař z Nového Zélandu Willis Feasey nejel na své poměry špatně, podařilo se mu získat skalp alespoň dvou závodníků.
     
    58
    Po krátkém přerušení způsobené předčasným vypadnutím francouzského závodníka se ze svahu spustil George Steffey. Američan nepřekvapil, zařadil se na 46. příčku.
     
    57
    Stefan Hadalin nedokončil závod po chybě na prvním mezičase.
     
    56
    Bratr Adama Žampy Andreas sice první kolo dokončil, jenže v čase, který se nemůže rovnat postupující třicítce.
     
    55
    Patrick Haugen Veisten převzal pozici nejpomalejšího lyžaře závodu. Za před chvilkou ještě poslední dvojicí zaostal o 34 setin.
     
    54
    Na postupovou třicítku nezaútočil ani Daniele Sorio. Ital svedl těsný souboj pouze s Andrijenkem, nakonec zaznamenal úplně stejný čas jako jeho protivník.
     
    53
    Léo Anguenot se do cíle nepodívá. Chyboval na druhém mezičase, upadl, a závod je na malou chvíli přerušen.
     
    52
    Od Aleksandra Andrijenka se postup nečekal. Ruský závodník pouze potvrdil předpoklady, ztráta činí přes šest vteřin, Rus je poslední.
     
    51
    Další z Norů ale nejspíše postoupí! Marcus Monsen projel cílem v čase 1:28.33 a ze závodu tak vyřadil právě kolegu Solheima.
     
    50
    Padesátku startujících uzavřel Timon Haugan. Po dojetí je v jeho výraze vidět zklamání, na třicátého krajana Solheima totiž ztratil pouhých šest setin.
     
    49
    Giulio Giovanni Bosca zajel o malinko horší jízdu než před ním jedoucí Bugnard. Ani on nezískal místenku do druhého kola obřího slalomu.
     
    48
    Pierre Bugnard ztratil v cílovém prostoru na Pinturaulta přes čtyři a půl vteřiny, což nestačí na lepší než 35. místo.
     
    47
    Německý závodník Bastian Meisen závod nedokončil po chybě na druhém měřeném úseku.
     
    46
    Jezdci s vysokými stattovními čísly bojují! Francouz Remy Falgoux dojel do cíle v čase 1:28.28, čímž střídá na 27. pozici Setteho.
     
    45
    Domácí Johannes Strolz nepřekvapil. Po včerejší diskvalifikaci dnes do druhého kola nepostoupil ani zdaleka. Porazil jen Itala Naniho.
     
    44
    Jediným holandským lyžařem ve startovní listině byl Maarten Meiners. I on zabral hlavně ve spodní pasáži a zatím drží poslední postupovou pozici.
     
    43
    Daniele Sette bojoval co to šlo a s největší pravděpodobností tento Švýcar pronikne do druhého kola! V posledním mezičase pořádně zabral a vyhoupl se na 27. příčku.
     
    42
    Ivan Kuzněcov první kolo nedokončil. Osudnou se mu stala chyba na prvním mezičasu.
     
    41
    Roberto Nani předvedl ještě horší jízdu než jeho krajan. Vystřídal jej tedy na nelichotivé poslední pozici.
     
    40
    Prvním závodníkem, který na fenomenálního Pinturalta ztratil více jak pět sekund byl Andrea Ballerin. S ním se ale na postup nepočítalo.
     
    39
    Dalším závodníkem, který nedokončil první kolo, se stal River Radamus. Skončil na posledním mezičase, přesto mezičasy naznačovaly, že by to na postup nestačilo.
     
    38
    Jistotu nepostupu má Patrick Feurstein. Domácí lyžař je v čase 1:28.70 prvním pod čarou.
     
    37
    Pavel Trichičev bude muset bedlivě sledovat jízdy ostatních konkurentů. Porazil totiž jen Raschnera a pokud dva závodníci předvedou lepší jízdu, tak pro Rusa dnešní program končí.
     
    36
    Dalším na startu byl slovenský závodník Adam Žampa. Ten bohužel bodovat nebude, neboť svou jízdu nedokončil. Slovensko má ještě malou naději v jeho bratrovi Andreasovi.
     
    35
    Giovanni Borsotti musí být se svým výkonem spokojený. Jemu se totiž podařilo Solheima porazit o sedm setin a zaujímá tedy průběžné 27. místo.
     
    34
    A Solheima nedokázal porazit ani Dominik Raschner. Domácí sjezdec se snažil až přespříliš, za Norem zaostal o 17 setin.
     
    33
    Sam Maes norského závodníka neodsune, neboť udělal chybu, která mu znemožnila pokračovat v závodě.
     
    32
    Fabian Wilkens Solheim letos získal jedno umístění v elitní desítce, v Hinterstoderu však bude rád za postup do druhého kola. Norský mladík zatím předvedl nejpomalejší jízdu ze všech odjetých.
     
    31
    Průběžně čtvrtý muž v hodnocení Světového poháru Matthias Mayer dnes další důležité body nepřidá. Modrá branka ho rozhodila na tolik, že málem upadl, Rakušan se posléze nedokázal včas srovnat.
     
    30
    Třicítku startujících uzavřel Thomas Tumler. Po projetí červené branky špatně srovnal lyže, což mělo za následek, že se nevešel do následující modré.
     
    29
    Riccardo Tonetti bojuje o postup do druhého kola. A mělo by mu to vyjít. Ital porazil tři závodníky a pro nepostup by muselo hned sedm závodníků předvést lepší jízdu.
     
    28
    Teprve potřinácté v kariéře jede Cedric Noger ve Světovém poháru. Jeho nejlepším výsledkem je senzační čtvrtá pozice, kterou dnes určitě nezopakuje, ale se svým výkonem může být nadmíru spokojený! Zařadil se na 13. místo.
     
    27
    Thibaut Favrot má určitě radost z průběžného lídra obřího slalomu. Se svým výkonem ale tak spokojený nebude, po průjezdu červenou totiž brankou upadl a závod nedokončil.
     
    26
    Třetím závodníkem ze zámoří v řadě byl Trevor Philp. Sedmadvacetiletý rodák z Toronta cíl protnul na 23. pozici a bude muset čekat na výsledky ostatních.
     
    25
    Ryan Cochran-Siegle pochází z lyžařské rodiny a tak brzy bylo jasné, čemu se tento Američan bdue věnovat. Na výraznější výsledek zatím čeká, první kolo v Hinterstoderu zvládl v devatenáctém nejlepším čase.
     
    24
    Cíl Erika Reada je jasný, postoupit do druhého kola. To by zámořskému závodníkovi mělo vyjít, neboť je momentálně sedmnáctý.
     
    23
    Hned za Leitingerem odstartoval další z Rakušanů, jmenovitě Manuel Feller. Předvedl lepší jízdu jako krajan, za patnáctým Sarrazinem zaostal o dvě setinky.
     
    22
    Na Rolandu Leitingerovi bylo vidět, že v cíli již neměl dostatek síly. Domácí lyžař porazil pouze krajana Schwarze.
     
    21
    Stefan Luitz také nejel vůbec špatně. Rodák z Bolsterlangu v cíli porazil tři konkurenty, i jeho by se mělo týkat druhé kolo.
     
    20
    Už na druhém mezičase ztrácel Cyprien Sarrazin vícejak dvě sekundy. Postup do druhého kola však Francouzovi neunikne, zařadil se na patnáctou příčku.
     
    19
    Alexander Schmid závod dokončil. A v poměrně dobrém časem hodnoty 1:26.60. Němec je průběžně třináctý.
     
    18
    Druhým závodníkem v řadě, který nedokončil první kolo, byl Justin Murisier. Toho rozhodil průjezd modrou brankou, do následující červené se již nevešel.
    Nepříjemný pád Lucase Braathena
     
    17
    Spíše technicky vybavenějším lyžařem je Lucas Braathen. Dobře umí zajet i obří slalom, jenže dnes bodovat nebude. V závěrečném úseku trati totiž udělal velkou chybu a skončil na zemi. Nezbývá než doufat, že bude mladá norská vycházející hvězda v pořádku.
     
    16
    Mezi zkušené lyžaře patří i domácí borec Marco Schwarz. Rakušan fanoušky příliš nepotěšil, protnul pomyslnou cílovou pásku s velkou ztrátou 3,67 vteřin, čímž převzal po Meillardovi pozici nejpomalejšího závodníka.
     
    15
    Velezkušený pětatřicetiletý Ted Ligety ukázal, že ještě rozhodně nepatří do starého železa. Na úplně nejlepší nestačil, avšak o desítku by se ještě mohl porvat, po prvním kole je zatím třináctý.
     
    14
    Marco Odermatt svého krajana, který jel před malou chvílí, porazil. Ani on ale není se svým výkonem stoprocentně spokojený, průběžně uzavírá první desítku pořadí.
     
    13
    Už na prvním mezičase ztrácel Loïc Meillard na průběžného lídra více jak vteřinu. Ztráta se postupně prohlubovala čím dál tím více, zatím nikdo nezajel horší jízdu jako Švýcar.
     
    12
    Průběžně vedoucí muž Světového poháru Aleksander Aamodt Kilde první obří slalom nedokončil, v těch dalších ale vždy obsadil příčku v elitní desítce. Jeho nejbližším pronásledovatelem je Alexis Pinturault, na něhož Nor podle očekávání neměl, o dvě setinky prohrál s osmým Fordem.
     
    11
    Velmi talentovaný italský závodník Luca De Aliprandini v letošní sezóně trpí na poměrně časté výpadky. První kolo v rakouském středisku zvládl více než obstojně, zařadil se na sedmou pozici.
     
    10
    První desítku jezdců uzavřel Victor Muffat-Jeandet. Rodák z Aix-les-Bains udělal v průběhu trati několik menších chyb, které se projevily na konečném čase, zatím je poslední s velkým odstupem téměř tří vteřin.
     
    9
    Dalším na startu byl Gino Caviezel. Na nejlepší tento švýcarský lyžař nestačil, v cíli porazil pouze Nestvold-Haugena a to o jedinou setinku.
     
    8
    Marně letos čeká Matts Olsson čeká na umístění v první desítce. Stále tedy hledá ideální nastavení formy. V Rakousku ovšem nezajel úplně špatnou jízdu. Je pátý, přičemž nejlepší závodníci již mají první kolo za sebou.
     
    7
    Mathieu Faivre výkon svého týmového kolegy nenapodobil. Ale není divu, neboť Pinturalt zajel opravdu skvělý čas. Osmadvacetiletý Francouz se časem 1:25.57 řadí na čtvrtou pozici těsně před Kristoffersena.
     
    6
    Senzační vítěz obřího slalomu z minulého týdne Filip Zubčić prvenství v Hinterstoderu s největší pravděpodobností nezopakuje. Za Pinturaltem ale zaostal jen o devět desetin, což znamená pěkné druhé místo.
     
    5
    První branky jel Tommy Ford poněkud s respektem. Ten však s přibývajícím časem opadl, jenže jednu z bran Američan hodně podjel a měl co dělat, aby se vyšel do následující červené. Je průběžně čtvrtý.
     
    4
    Leif Kristian Nestvold-Haugen na fenomenálního Francouze podle očekávání nestačil. Dokonce prohrál i v minisouboj s krajanem Kristoffersenem, za nímž zaostává o 65 setin.
    Pinturault zajel v prvním kole fantastickou jízdu
     
    3
    Včerejší vítěz alpské kombinace Alexis Pinturault umí i obřák! Francouz je jediným mužem, který letos v této disciplíně ovládl dva závody a zdá se, že chce přidat třetí, zajel totiž o sekundu a dvanáct setin lepší čas než Kranjec! To byla super jízda v podání Pinturalta!
    V souboji dvou nejlepších mužů disciplíny zvítězil Kranjec
     
    2
    Po Seveřanovi následoval Žan Kranjec, jenž má v rámci obřího slalomu ještě o deset bodů více než Kristtofersen. Vedoucí muž disciplíny svedl velmi vyrovnanou bitvu, norského lyžaře nakonec poráží rozdílem tří desetin!
     
    1
    Série favoritů jede hned na začátku. Jako první se ze svahu dolů spustil průběžně druhý muž disciplíny Henrik Kristoffersen, jehož cílový čas má hodnotu 1:25.72.
     
    Závod začal.
     
    Startovní listina:

    1. Henrik Kristoffersen (NOR)
    2. Žan Kranjec (SLO)
    3. Alexis Pinturault (FRA)
    4. Leif Kristian Nestvold-Haugen (NOR)
    5. Tommy Ford (USA)
    6. Filip Zubčić (CRO)
    7. Mathieu Faivre (FRA)
    8. Matts Olsson (SWE)
    9. Gino Caviezel (SUI)
    10. Victor Muffat-Jeandet (FRA)
    11. Luca De Aliprandini (ITA)
    12. Aleksander Aamodt Kilde (NOR)
    13. Loïc Meillard (SUI)
    14. Marco Odermatt (SUI)
    15. Ted Ligety (USA)
    16. Marco Schwarz (AUT)
    17. Lucas Braathen (NOR)
    18. Justin Murisier (SUI)
    19. Alexander Schmid (GER)
    20. Cyprien Sarrazin (FRA)
    21. Stefan Luitz (GER)
    22. Roland Leitinger (AUT)
    23. Manuel Feller (AUT)
    24. Erik Read (CAN)
    25. Ryan Cochran-Siegle (USA)
    26. Trevor Philp (CAN)
    27. Thibaut Favrot (FRA)
    28. Cedric Noger (SUI)
    29. Riccardo Tonetti (ITA)
    30. Thomas Tumler (SUI)
    31. Matthias Mayer (AUT)
    32. Fabian Wilkens Solheim (NOR)
    33. Sam Maes (BEL)
    34. Dominik Raschner (AUT)
    35. Giovanni Borsotti (ITA)
    36. Adam Žampa (SVK)
    37. Pavel Trichičev (RUS)
    38. Patrick Feurstein (AUT)
    39. River Radamus (USA)
    40. Andrea Ballerin (ITA)
    41. Roberto Nani (ITA)
    42. Ivan Kuzněcov (RUS)
    43. Daniele Sette (SUI)
    44. Maarten Meiners (NED)
    45. Johannes Strolz (AUT)
    46. Remy Falgoux (FRA)
    47. Bastian Meisen (GER)
    48. Pierre Bugnard (SUI)
    49. Giulio Giovanni Bosca (ITA)
    50. Timon Haugan (NOR)
    51. Marcus Monsen (NOR)
    52. Aleksandr Andrijenko (RUS)
    53. Leo Anguenot (FRA)
    54. Daniele Sorio (ITA)
    55. Patrick Haugen Veisten (NOR)
    56. Andreas Žampa (SVK)
    57. Stefan Hadalin (SLO)
    58. George Steffey (USA)
    59. Willis Feasey (NZL)
    60. Julian Rauchfuss (GER)
    61. Jan Zabystřan (CZE)
    62. Fabio Gstrein (AUT)
    63. Albert Popov (BUL)
     
    Průběžné pořadí disciplíny (po 6 ze 9 závodů):

    1. Žan Kranjec (SLO) 344 b.
    2. Henrik Kristoffersen (NOR) 334 b.
    3. Alexis Pinturault (FRA) 288 b.
    3. Filip Zubčić (CRO) 288 b.
    5. Tommy Ford (USA) 245 b.
    6. Leif Kristian Nestvold-Haugen (NOR) 220 b.
    7. Mathieu Faivre (FRA) 196 b.
    8. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 185 b.
    9. Victor Muffat-Jeandet (FRA) 183 b.
    10. Marco Odermatt (SUI) 161 b.
    ...
    34. Adam Žampa (SVK) 26 b.
     
    Průběžné pořadí Světového poháru:

    1. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 1082 b.
    2. Alexis Pinturault (FRA) 1048 b.
    3. Henrik Kristoffersen (NOR) 981 b.
    4. Matthias Mayer (AUT) 816 b.
    5. Vincent Kriechmayr (AUT) 776 b.
    6. Beat Feuz (SUI) 742 b.
    7. Mauro Caviezel (SUI) 633 b.
    8. Kjetil Jansrud (NOR) 625 b.
    9. Thomas Dressen (GER) 570 b.
    10. Dominik Paris (ITA) 556 b.
    ...
    119. Adam Žampa (SVK) 26 b.
    126. Jan Zabystřan (CZE) 20 b.
     
    Obří slalom se měl jet původně v neděli. Místo toho se ovšem jela kombinace, která byla z důvodu silného větru a mokrého sněhu v pátek zrušena.

    V letošní sezóně se odjelo již šest obřích slalomů. Vedoucím mužem disciplíny je slovinský lyžař Žan Kranjec s náskokem deseti bodů na Henrika Kristoffersena, třetí jsou dva závodníci ztrácejících 56 bodů. Jsou jimi Alexis Pinturault s Filipem Zubčićem, jenž minulý týden šokoval vítězstvím v Japonsku, kde Chorvat zaznamenal své první vítězství v kariéře.
     
    Všem fanynkám a fanouškům alpského lyžování přeju krásné pondělní poledne! Vítám vás při sledování obřího slalomu mužů, které se jede v náhradním termínu místo neděle.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:30.

    Milan Huppert

    Pořadí po prvním kole:
    1. Alexis Pinturault (FRA) 1:24.30
    2. Filip Zubčić (CRO) +0.90
    3. Žan Kranjec (SLO) +1.12
    4. Mathieu Faivre (FRA) +1.27
    5. Matts Olsson (SWE) +1.38
    6. Henrik Kristoffersen (NOR) +1.42
    7. Luca De Aliprandini (ITA) +1.72
    8. Tommy Ford (USA) +1.86
    9. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) +1.88
    10. Marco Odermatt (SUI) +1.94
    11. Gino Caviezel (SUI) +2.06
    12. Leif Kristian Nestvold-Haugen (NOR) +2.07
    13. Cedric Noger (SUI) +2.15
    14. Alexander Schmid (GER) +2.30
    15. Ted Ligety (USA) +2.43
    16. Cyprien Sarrazin (FRA) +2.53
    17. Manuel Feller (AUT) +2.55
    18. Erik Read (CAN) +2.60
    19. Stefan Luitz (GER) +2.80
    20. Ryan Cochran-Siegle (USA) +2.84
    21. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +2.92
    22. Loïc Meillard (SUI) +2.94
    23. Riccardo Tonetti (ITA) +3.01
    24. Roland Leitinger (AUT) +3.46
    25. Trevor Philp (CAN) +3.47
    26. Marco Schwarz (AUT) +3.67
    27. Remy Falgoux (FRA) +3.98
    28. Daniele Sette (SUI) +3.99
    29. Marcus Monsen (NOR) +4.03
    30. Giovanni Borsotti (ITA) +4.09
    ...
    39. Jan Zabystřan (CZE) +4.79
    44. Andreas Žampa (SVK) +5.84
    Adam Žampa (SVK) DNF
    Startovní listina:
    1. Henrik Kristoffersen (NOR)
    2. Žan Kranjec (SLO)
    3. Alexis Pinturault (FRA)
    4. Leif Kristian Nestvold-Haugen (NOR)
    5. Tommy Ford (USA)
    6. Filip Zubčić (CRO)
    7. Mathieu Faivre (FRA)
    8. Matts Olsson (SWE)
    9. Gino Caviezel (SUI)
    10. Victor Muffat-Jeandet (FRA)
    11. Luca De Aliprandini (ITA)
    12. Aleksander Aamodt Kilde (NOR)
    13. Loïc Meillard (SUI)
    14. Marco Odermatt (SUI)
    15. Ted Ligety (USA)
    16. Marco Schwarz (AUT)
    17. Lucas Braathen (NOR)
    18. Justin Murisier (SUI)
    19. Alexander Schmid (GER)
    20. Cyprien Sarrazin (FRA)
    21. Stefan Luitz (GER)
    22. Roland Leitinger (AUT)
    23. Manuel Feller (AUT)
    24. Erik Read (CAN)
    25. Ryan Cochran-Siegle (USA)
    26. Trevor Philp (CAN)
    27. Thibaut Favrot (FRA)
    28. Cedric Noger (SUI)
    29. Riccardo Tonetti (ITA)
    30. Thomas Tumler (SUI)
    31. Matthias Mayer (AUT)
    32. Fabian Wilkens Solheim (NOR)
    33. Sam Maes (BEL)
    34. Dominik Raschner (AUT)
    35. Giovanni Borsotti (ITA)
    36. Adam Žampa (SVK)
    37. Pavel Trichičev (RUS)
    38. Patrick Feurstein (AUT)
    39. River Radamus (USA)
    40. Andrea Ballerin (ITA)
    41. Roberto Nani (ITA)
    42. Ivan Kuzněcov (RUS)
    43. Daniele Sette (SUI)
    44. Maarten Meiners (NED)
    45. Johannes Strolz (AUT)
    46. Remy Falgoux (FRA)
    47. Bastian Meisen (GER)
    48. Pierre Bugnard (SUI)
    49. Giulio Giovanni Bosca (ITA)
    50. Timon Haugan (NOR)
    51. Marcus Monsen (NOR)
    52. Aleksandr Andrijenko (RUS)
    53. Leo Anguenot (FRA)
    54. Daniele Sorio (ITA)
    55. Patrick Haugen Veisten (NOR)
    56. Andreas Žampa (SVK)
    57. Stefan Hadalin (SLO)
    58. George Steffey (USA)
    59. Willis Feasey (NZL)
    60. Julian Rauchfuss (GER)
    61. Jan Zabystřan (CZE)
    62. Fabio Gstrein (AUT)
    63. Albert Popov (BUL)
    Průběžné pořadí disciplíny (po 6 ze 9 závodů):
    1. Žan Kranjec (SLO) 344 b.
    2. Henrik Kristoffersen (NOR) 334 b.
    3. Alexis Pinturault (FRA) 288 b.
    3. Filip Zubčić (CRO) 288 b.
    5. Tommy Ford (USA) 245 b.
    6. Leif Kristian Nestvold-Haugen (NOR) 220 b.
    7. Mathieu Faivre (FRA) 196 b.
    8. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 185 b.
    9. Victor Muffat-Jeandet (FRA) 183 b.
    10. Marco Odermatt (SUI) 161 b.
    ...
    34. Adam Žampa (SVK) 26 b.
    Průběžné pořadí Světového poháru:
    1. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 1082 b.
    2. Alexis Pinturault (FRA) 1048 b.
    3. Henrik Kristoffersen (NOR) 981 b.
    4. Matthias Mayer (AUT) 816 b.
    5. Vincent Kriechmayr (AUT) 776 b.
    6. Beat Feuz (SUI) 742 b.
    7. Mauro Caviezel (SUI) 633 b.
    8. Kjetil Jansrud (NOR) 625 b.
    9. Thomas Dressen (GER) 570 b.
    10. Dominik Paris (ITA) 556 b.
    ...
    119. Adam Žampa (SVK) 26 b.
    126. Jan Zabystřan (CZE) 20 b.
    bahis siteleri