Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 05.03.2020, 17:00 • Tipsport aréna (Holešovice) - malá hala • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    58:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka, navýšení skóre a zápas je rozhodnutý. Čtvrtá branka domácích. Sparťané nenechali protivníka jít do šestí hráčů a bez brankáře, naopak přidali branku a definitivně rozhodli. Autorem branky je FRANTIŠEK DAVID. Asistence: Jakub Tůma, Andrej Adamec.
     
    43:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta navyšuje vedení, její hra je konečně korunována brankami. Autoreme branky je JAN KRUPIČKA. Asistence: Jakub Zembol, Michal Vitouch.
     
    37:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přečíslení dva na jednoho v oslabení, klička obránci, předání zadovkou spoluhráči, ten blafákem oblafl brankáře a bekhendem ho překonal. Autorem branky je MICHAL VITOUCH. Asistence: Jan Krupička, Petr Horáček.
     
    35:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka, rána od modré, jak má být. Bek to vzal na sebe a prostřelil Bartošáka u jeho levé tyče. Autorem branky je JAN KRUPIČKA. Asistence: Nino Tomov.
     
    21:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice na sebe nenechaly čekat a využily přesilovku. Otevírají tak účet utkání. Autorem branky je MAREK VŘESKÝ. Asistence: Matěj Prčík, Matěj Přibyl.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 36. Krupička (Tomov), 38. M. Vitouch (Krupička, Horáček), 43. Krupička (Zembol, M. Vitouch), 59. David (Tůma, Adamec) – 22. Vřeský (Prčík, Přibyl)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Ludvík, Ducháč, Tůma, Adamec, Horáček – Broš, Mácha, Krupičkka, David, Václavík, Červenka, Zembol, Kalný, Pražák, Theimer, M. Vitouch, Senčák
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň, Bialy, Pavič, Spurný, Kosina, Řepa, Vřeský, Prčík – Holaník, Kotásek, Přibyl, Jarčan, Pavelec, Schauer, Melovský, Skřipčák

    Rozhodčí: Battěk – Gregar, Kovář
    bahis siteleri