New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Sobota 07.03.2020, 19:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:36 Vincent TROCHECK - 2:3
     
    61:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    VINCENT TROCHECK se sice prosadil v blízkosti levé tyče z ostrého úhlu z dorážky poté, co Andrej Svečnikov sklepl puk ze vzduchu nad úrovní horní tyče do břevna, rozhodčí ale ještě zkoumají video! Gól skutečně platí a je konec! Asistence: Andrej Svečnikov a Sebastian Aho.
    55:02 Josh BAILEY - 2:2
     
    55:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Noah Dobson teď sice po objetí brány v blízkosti pravé tyče neskóroval, z dorážky a blízkosti se ale vzápětí prosadil JOSH BAILEY, který vyrovnal na 2:2! Asistence: Noah Dobson a Andy Greene.
    46:16 Joel EDMUNDSON - 1:2
     
    46:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Thomas Greiss sice výborně zasáhl proti střele z pravého kruhu pro vhazování pravým betonem, jenže vzápětí skóroval z dorážky do prázdné sítě obránce JOEL EDMUNDSON! Carolina znovu vede. Asistence: Teuvo Teräväinen a Andrej Svečnikov.
    25:15 Ryan PULOCK - 1:1
     
    25:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    RYAN PULOCK si najel na bodu pravého kruhu pro vhazování na nádhernou zpětnou přihrávku Anderse Leeho z levého rohu útočného pásma a střelou bez přípravy zamířil ke vzdálenější levé tyči! Je vyrovnáno 1:1. Asistence: Anders Lee.
    13:22 Justin WILLIAMS - 0:1
     
    13:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Haydn Fleury vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána zamířila ke vzdálenější levé tyči svatyně s přispěním clonícího JUSTINA WILLIAMSE! Rozhodčí ještě zkoumali video kvůli hře vysokou holí, jenže se o ni nejednalo a Canes rázem vedou v NY 1:0. Asistence: Haydn Fleury.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Pulock (Lee), 56. Jo. Bailey (Dobson, A. Greene) – 14. Williams (H. Fleury), 47. Edmundson (T. Teräväinen, Svečnikov), 62. Trocheck (Svečnikov, Aho)


    New York Islanders: Greiss (Varlamov) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Brassard, B. Nelson (A), Dal Colle – Jo. Bailey (A), Pageau, Beauvillier – Komarov, Ladd, M. Martin. Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Carolina Hurricanes: A. Forsberg (Nedeljkovic) – Slavin (A), Edmundson, Skjei, H. Fleury, T. van Riemsdyk, Gardiner – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Nečas, Trocheck, Foegele – Williams, J. Staal (C), B. McGinn – Niederreiter, Martinook (A), Dzingel. Hlavní trenér: Rod Brind'Amour.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Brian Pochmara. Čároví: Ryan Galloway, Scott Cherrey

    Diváci: 13917
    bahis siteleri