Ústí n/L – Dobřany 11:1 (kon.) | Hr. Králové – Letohrad 4:3 (kon.) | Plzeň – Sudoměřice 13:0 (kon.)
Karviná – Pardubice 4:5 (po pr.)
po prodl.
HbK Karviná
4:5 (2:2, 1:2, 1:0 - 0:1)
HBC Pardubice
Sobota 07.03.2020, 15:00 • Hokejbalové hřiště u SPŠ Karviná • CROSSDOCK Extraliga
     
    49:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zaváhání domácí obrany dokázal využít TOMÁŠ ZAJÍČEK, jenž poslal míček nechytatelně přesně pod horní tyčku Bez asistence.
     
    40:51
    Karviná právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný důraz u levé tyčky pardubické branky předvedl MILOSLAV HLADKÝ. Ten sázel ze stoje jednu dorážku za druhou a ta čtvrtá se již ujala a míček končí za bezmocným Forštem! Asistence: Ondřej Farský.
     
    29:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velká nepříjemnost v podobě branky do šatny pro Karvinou. Na konci povedené přesilovkové akce byl z modré čáry střílející PETR FILIP. Asistence: Miroslav Blažek, Lukáš Vlasák.
     
    20:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Filipovu pumelici od modré čáry ještě Heczko s problémy vyrazil, na dorážku LUKÁŠE KOHOUTKA však byl krátký. Asistence: Petr Filip.
     
    16:03
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí jsou za aktivitu z úvodu třetiny náležitě odměněni. Závaru před brankou Foršta dokázal využít ADAM HRUBOŠ. Asistence: Adam Pilch.
     
    14:27
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Dá se říci, že Pardubice měly doposud dvě větší příležitosti a obě využily. Krkolomného zákroku Heczka dokázal využít JAN STROUHAL, který pohotově dorážel. Asistence: Miroslav Blažek, Petr Filip.
     
    12:49
    Karviná právě vstřelila branku!
    S brankami se nyní roztrhl pytel. Posila z prvoligových Malenovic Adam Hruboš obkroužil branku a fantasticky předložil míček na úplně volného LUMÍRA ROSŮLKA, jenž už neměl nejmenší problém dostat míček do branky. Asistence: Adam Hruboš.
     
    12:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    To je pro domácí po sympatickém začátku velký šok, Pardubice totiž udeřily hned z první vážnější šance! Až příliš prostoru mezi kruhy dostal LUKÁŠ VLASÁK, který dokázal uklidit míček mezi nohy Heczka. Asistence: Miroslav Blažek.
     
    10:35
    Karviná právě vstřelila branku!
    Domácí vyřešili protiútok nejlépe jak mohli. Lumír Rosůlek převzal míček přibližně na půlce hřiště, dostal se společně s ONDŘEJEM FARSKÝM do přečíslení dva na nikoho a druhý jmenovaný se před poloprázdnou brankou nemýlil. Asistence: Lumír Rosůlek, Jan Havlík.

    Vojtěch Filipiec

    Branky a nahrávky: 11. Farský (Rosůlek L., Havlík), 13. Rosůlek L. (Hruboš), 17. Hruboš (Pilch A.), 41. Hladký (Farský) – 13. Vlasák (Blažek), 15. Strouhal (Blažek, Filip), 21. Kohoutek (Filip), 30. Filip (Blažek, Vlasák), 50. Zajíček


    HbK Karviná: Heczko (Žídek) – Pilch A., Říman M., Růžička J., Řehůřek, Rosůlek J. (C), Zaremba – Hladký, Stromko. Farský, Rosůlek L., Pala, Hruboš, Krul, Havlík, Čapka, Kamenský.
    HBC Pardubice: Foršt (Smekal) – Novotný, Zajíček, Filip (C), Školoudík – Česák, Moravec Š., Kohoutek, Vlasák, Kubeš, Blažek, Strouhal, Langr, Moravec L.

    Rozhodčí: Cícha, Volkán
    bahis siteleri