Detroit – Tampa 5:4 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vegas 3:5 (kon.) | Chicago – St. Louis 0:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 4:5 (po pr.) | Vancouver – Columbus 1:2 (kon.) | San Jose – Colorado 3:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
Vegas Golden Knights
Pondělí 09.03.2020, 00:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Jonathan MARCHESSAULT - 3:5
     
    59:42
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté definitivně rozhodují o své výhře. Karlsson vybojoval puk, přihrál jej Smithovi, který daroval JONATHANU MARCHESSAULTOVI branku do prázdné klece. 3:5. Asistence: Reilly Smith a William Karlsson.
    58:50 Shea THEODORE - 3:4
     
    58:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Ale pozor! Vegas znovu jdou do vedení. Velmi nešťastná chvíle teď postihla domácí tým. SHEA THEODORE střílel z levého kruhu zápěstím. Jeho rána sice nevypadala gólově, ale jemná teč způsobila změnu směru puku, který nakonec zapadl pod horní tyč. 3:4. Asistence: Alec Martinez a Chandler Stephenson.
    57:00 Matthew TKACHUK - 3:3
     
    57:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary z ničeho nic střílí vyrovnávací gól! Lví podíl na této brance má Andrew Mangiapane, jenž prokázal, že má obrovskou rychlost a po levém křídle se dostal až před bránu. Všiml si v lepší pozici MATTHEWA TKACHUKA, který už měl před sebou jednoduchou práci. 3:3. Asistence: Andrew Mangiapane a Erik Gustafsson.
    36:32 Dillon DUBÉ - 2:3
     
    36:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Také druhá přesilovka dnešního duelu je využita! DILLON DUBÉ si počkal na pravém kruhu na přihrávku Backlunda a bez větších potíží zamířil k zadní tyči. Jeho střela byla tak prudká, že Robin Lehner těžko mohl zasáhnout. 2:3. Asistence: Mikael Backlund a Milan Lucic.
    28:23 Milan LUCIC - 1:3
     
    28:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí tým střílí první gól a dostává se do hry. MILAN LUCIC prokázal svůj důraz a v obranné třetině dostal puk na svou hůl. Poté se po pravé straně dostal až ke střele. Ranou mezi betony dokázal vsítit důležitou branku. 1:3. Bez asistence.
    23:39 Max PACIORETTY - 0:3
     
    23:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovku a dostávají se už do tříbrankového vedení. Stastny postrčil touš na Karlssona, který předvedl své rychlé ruce a parádní přihrávkou pod sebe uvolnil MAXE PACIORETTYHO v daleko lepší pozici. Nejproduktivnější hráč Vegas už dokázal přesně zamířit. 0:3. Asistence: William Karlsson a Paul Stastny.
    11:49 Nick HOLDEN - 0:2
     
    11:49
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Rytíři vedou už o dvě branky. Jejich aktivita je zřejmá, a proto tento průběžný stav nemůže nikoho překvapit. NICK HOLDEN se zapojil do útočení a v přečíslení dva na jednoho dostal na hůl pobídku Cousinse. Rittich se proti rychlé souhře nestačil přemístit. 0:2. Asistence: Nick Cousins a Brandon Pirri.
    05:24 Tomáš NOSEK - 0:1
     
    05:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté jdou z další nebezpečné situace do vedení! TOMÁŠ NOSEK protečoval ve střední třetině puk na Reavese, jenž se protáhl až před bránu. Ránu bijce s číslem 75 sice Rittich vyrazil, ale dorážející Tomáš Nosek si bez problémů připsal svou osmou trefu v sezoně. 0:1. Asistence: Ryan Reaves a Nick Holden.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 29. Lucic, 37. Dubé (Backlund, Lucic), 57. M. Tkachuk (Mangiapane, E. Gustafsson) – 6. Nosek (Reaves, Holden), 12. Holden (Cousins, Pirri), 24. Pacioretty (W. Karlsson, Stastny), 59. Theodore (Martinez, Stephenson), 60. Marchessault (R. Smith, W. Karlsson)


    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Brodie, Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, E. Gustafsson, Forbort – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – M. Tkachuk (A), Backlund, Mangiapane – Lucic, Jankowski, S. Bennett – Dubé, D. Ryan, Rinaldo.
    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – McNabb (A), Schmidt (A), Martinez, Theodore, Whitecloud, Holden – R. Smith (A), Stastny, Marchessault – N. Roy, W. Karlsson, Pacioretty – Cousins, Stephenson, Pirri – Reaves, Nosek, W. Carrier.

    Rozhodčí: O´Rourke, McCauley – Mach, Alphonso

    Diváci: 18 841
    bahis siteleri