Bruno Silva - David Dvořák Vítěz: D. Dvořák (na body) (kon.)
konec
Bruno Silva - David Dvořák

Vítěz: D. Dvořák (na body)

Sobota 14.03.2020, 20:38 • Ginasio Nilson Nelson, Brazílie • UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: D. Dvořák (na body) (20:56:25)
     
    Fantazie! David Dvořák uspěl hned ve svém prvním duelu v rámci UFC, v těžkém duelu si totiž poradil s Brunem Silvou, který bojoval v domácím prostředí, avšak bez diváků. Český zápasník se celý zápas prezentoval větší aktivitou, nepříjemná situace se ovšem odehrála hned v prvním kole, ve kterém se Silvovi povedl takedown, na které si Dvořák postupem času začal dávat pozor. Český zápasník jasně ovládl druhé kolo, nicméně v tom třetím se opět nevypořádal s takedownem soupeře, ze kterého hodně rychle vstal zpět na nohy. V koncovce tohoto souboje byl opět o něco živější David Dvořák, který po zásluze vítězí.
     
    Konec zápasu.
     
    04:34
    Silva se překvapivě už moc nebrání, navíc Dvořákovi hraje do karet další ubráněný takedown. Silvovi snad úplně došla fyzička.
     
    04:17
    Silva schytal další kombinaci, vzápětí neuspěl ani se snahou o takedown. Dvořákovi to opravdu vychází, zároveň přidává řadu velice přesných úderů.
     
    03:11
    Brazilec to opět zkoušel takedownem, jenomže mu chyběla větší energie. Dvořák působí o mnohem aktivnějším dojmem, závěr tohoto zápasu jde na jeho konto.
     
    02:30
    Povedená levačka přeci jenom našla Silvovu hlavu, následovala další slušná kombinace, což Dvořák rozhodně potřebuje. Silva v tuto chvíli tahá za kratší konec.
     
    01:47
    David Dvořák se fantastickým způsobem dokázal otočit, načež se oba bojovníci dostali zpět do postoje. Český zápasník musí přidat na aktivitě.
     
    01:23
    Silvovi ovšem vyšla další snaha o takedown, s Dvořákem se dokonce dostal až k pletivu, kde se ho snaží ukončit.
     
    00:44
    Snad poprvé v tomto duelu to Dvořák zkoušel nečekaným high kickem, který ovšem jeho soupeř očekával, proto dokázal včas uhnout.
     
    00:13
    Bruno Silva se vrátil ke svým low kickům, jeden z nich přišel hned na úvod třetího kola.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    04:47
    Na závěr kola naskočené koleno v podání Dvořáka, které zřejmě našlo pouze rameno soupeře.
     
    04:20
    Dvořák přeci jenom nedokázal do konce kola udržet svého soupeře na zádech, naopak opět sledujeme bitvu v postoji.
     
    03:49
    Bruno Silva se i nadále nachází na zádech, zároveň si jeho soupeř připravuje nějaký možný úchop k ukončení zápasu. Bude tomu tak?
     
    03:11
    Silvovi se povedlo chytit nohu, díky čemuž dostal Dvořáka na zem. Druhý jmenovaný však rychle zvrátil tuto situaci, neboť se sám nachází na soupeři.
     
    02:49
    Dvořákovi se povedlo trefit levý hák, podobně to zkoušel také jeho soupeř, který s touto snahou neuspěl. Druhé kolo zatím patří českému zápasníkovi.
     
    02:23
    Brazilec to opět zkoušel takedownem, což pro českého zápasníka znamenalo další úspěch v podobě dobré obrany. Dvořák by však potřeboval přidat nějaký zásadnější úder.

    David Suchý

    bahis siteleri