Lecce – AC Milán 0:0 (odl.) | Atalanta BC – Lazio 0:0 (odl.) | Fiorentina – Brescia 0:0 (odl.)
AC Milán – AS Řím 0:0 (odl.) | Brescia – Janov 0:0 (odl.) | Cagliari – Turín 0:0 (odl.)
Juventus – Lecce 0:0 (odl.) | Lazio – Fiorentina 0:0 (odl.) | Neapol – Spal 0:0 (odl.)
Parma – Inter 0:0 (odl.) | Sampdoria – Bologna 0:0 (odl.) | Sassuolo – Hellas Verona 0:0 (odl.)
Udinese – Atalanta BC 0:0 (odl.) | Inter – Sassuolo 0:0 (odl.) | AS Řím – Sampdoria 0:0 (odl.)
odloženo
Parma Calcio 1913
0:0 (-:-)
Inter Milán
Neděle 15.03.2020, 15:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Utkání je odloženo z důvodu hrozby koronaviru. V Itálii platí plošný zákaz pořádání sportovních akcí až do 3. dubna. (23:33:56)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:45.
     
    Přeji příjemný nedělní večer při sledování textového přenosu z 28. kola italské Serie A. Parma Calcio 1913 dnes přivítá Inter Milán. Tento zápas začíná ve 21:45. Přeji příjemnou zábavu!
     
    Poslední vzájemné zápasy

    26.10.2019 Inter Milán – Parma 2:2 (branky: Candreva, Lukaku – Karamoh, Gervinho)
    09.02.2019 Parma – Inter Milán 0:1 (Martínez)
    15.09.2018 Inter Milán – Parma 0:1 (Dimarco)
    04.04.2015 Inter Milán – Parma 1:1 (Guarín – Lila)
    01.11.2014 Parma - Inter Milán 2:0 (2x De Ceglie)
     
    INTER MILÁN

    Inter Milán figuruje na třetí příčce v ligové tabulce. Tým kouče Antonia Conteho dosud nasbíral 58 bodů ve 27 odehraných zápasech. Nerazzurri zřejmě ani v této sezoně přímo nezabojují o titul, neboť na první Juventus ztrácí už 11 bodů. Na druhé Lazio mají manko čtyř bodů. Inter načal letošní sezonu opravdu dobře a po polovině soutěže to vypadalo, že právě tento celek se může pokusit o přerušení osmileté nadvlády Juventusu nad italskou soutěží. Před koronavirovou pauzou však v důležitých zápasech poztrácel několik bodů. Remizoval například s Fiorentinou, Atalantou, Lecce nebo Cagliari a prohrál se svými konkurenty Juventusem a Laziem. Inter do obnovené sezony naskočil odvetnou semifinálovou bitvou domácího poháru proti Neapoli. Zápas sice skončil remízou 1:1, ovšem díky výhře z úvodního zápasu postoupila Neapol. Milánský klub má momentálně za sebou dva ligové zápasy, které skončily ziskem čtyř bodů. Nejprve porazil Sampdorii 2:1 a o tři dny později remizoval se Sassuolem 3:3. Dnes už Inter opět musí bodovat naplno, jinak mu hrozí, že jej v následujících kolech přeskočí i Atalanta, která má vynikající formu. Přestože titul je v nedohlednu, tak Inter si s největší pravděpodobností bez větších problémů pohlídá účast v nadcházejícím ročníku Ligy mistrů. Nejlepším střelcem týmu je Romelu Lukaku s devatenácti góly.
     
    PARMA CALCIO 1913

    Parma se v minulé sezoně vrátila mezi italskou elitu, ve které si vede nadmíru dobře. Po sezoně 2014/2015 vyhlásila bankrot, založila nový klub a rychlým tempem se třemi postupy do vyšších soutěží opět objevila v Serii A. V loňské sezoně z toho bylo 14. místo, v té letošní to vypadá na daleko lepší konečné umístění. Svěřenci trenéra Roberta D´Aversa se momentálně nachází na sedmé příčce se ziskem 39 bodů po 27 odehraných zápasech. Parma tak reálně bojuje o postup do předkola Evropské ligy, což by byl vzhledem k potížím, které tento klub před pěti lety měl, obrovský úspěch. Crociati po koronavirové přestávce odehráli dva duely, které skončily jednou remízou a jednou výhrou. Před týdnem Parma remizovala na půdě Turína FC 1:1, v rámci 27. kola přehrála FC Janov vysoko 4:1. Nejlepším střelcem týmu je Dán Andreas Cornelius, jenž nastřílel 11 branek. Velmi dobře si vede také slovenský záložník Juraj Kucka, jenž se do paměti českých fanoušků zapsal působením v pražské Spartě nebo v AC Milán.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Také tento zápas se odehraje bez diváků.
     
    Úvodní sestavy:

    Parma Calcio 1913: Sepe – Laurini, Dermaku, Alves (C), Gagliolo – Kucka, Kurtić, Scozzarella – Kulusevski, Cornelius, Gervinho.
    Náhradníci: Colombi, I. Radu – Regini, Karamoh, Brugman, Caprari, Sprocati, Gi. Pezzella, Hernani, Barillà, Siligardi, Darmian.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Godín, de Vrij, D'Ambrosio – Candreva, Barella, Gagliardini, Biraghi – Eriksen – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Alexis Sánchez, Moses, Ranocchia, Asamoah, S. Esposito, Pirola, Agoume, Brozović, Bastoni, Valero, Young.

    Rozhodčí: Fabio Maresca.
     
    Oba celky už nastupují na hrací plochu. Inter Milán dnes navlékl své tradiční černomodré dresy. Parma bude hrát v dresech černobílých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Parma hned v úvodní minutě vybojovala rohový kop. Po rozehrání si Samir Handanovič pro balón došel.
     
    3
    Lautaro Martínez pálil ze střední vzdálenosti pouze do rukavic připraveného brankáře Luigiho Sepeho.
     
    3
    Inter přebral míč ve středu pole a postupnou kombinací se snaží dostat za záda obrany Parmy.
     
    5
    Hosté se parádní akcí dostali k zakončení. Centr Antonia Candrevy skončil u Lautara Martíneze, který číhal u zadní tyče. Jeho ránu ale zablokoval bránící hráč, a proto se bude kopat roh.
     
    6
    Prodloužený centr Eriksena byl pořádně nebezpečný. Na malém vápně musel míč odhlavičkovávat kapitán Bruno Alves.
     
    8
    Antonio Candreva znovu čaroval u pravé lajny. Centr si ale rozmyslel. Levý obránce Riccardo Gagliolo proti němu včas vystoupil.
     
    9
    Akce Interu musela skončit, neboť byl pískán útočný faul. Výkopu se ujímá Luigi Sepe.
     
    10
    Candrevův další centr dokázal Gagliolo odvrátit na rohový kop. K rozehrávce se již opět chystá Christian Eriksen.
     
    11
    Interu se ale tentokrát rozehrávka nepovedla dle představ. Domácí v pohodě míč odkopli do bezpečnějších pozic. Úvod ale jednoznačně patří milánskému celku.
     
    12
    Poprvé se nám ukázal také krajní útočník Gervinho. Jeho rychlý kontr ale skončil nepřesným centrem z pravé strany.
     
    12
    Vincent Laurini předložil Gervinhovi parádní přihrávku do obrovské šance. Domácí hráč pálil z prvního doteku nikým nehlídán na velkém vápně. Bližší tyč brány Samira Handanoviče ale o kousek minul. Tohle může Parmu hodně mrzet.
     
    14
    Rychlý útok hostů středem hřiště byl neúspěšný. Domácí míří do protiútoku.
     
    15
    Parma právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Krásného přenesení hry v podání Juraje Kucky využil GERVINHO. Útočník z Pobřeží Slonoviny si na levém křídle zpracoval míč, zbavil se de Vrije i D'Ambrosia a následnou střelou po zemi k zadní tyči otevřel skóre. 1:0. Asistence: Juraj Kucka.
    15. GERVINHO - 1:0
     
    17
    Na trávníku zůstal po jednom ze soubojů ležet Nicoló Barella. Záložník Interu ale bude v pořádku.
     
    18
    Bruno Alves při souboji na vlastní polovině nekompromisně stáhl Lukaka. Jednalo se o jasný faul, po kterém bude pro hosty následovat standardní situace.
     
    19
    Přesný centr Cristiana Biraghiho zakončil hlavou Diego Godín. Stoper Interu zakončil s pomocí teče těsně vedle zadní tyče. Tohle byla velká šance k vyrovnání.
    19. Godínova hlavička se do brány nevešla
     
    20
    Dost možná se bude nařizovat penalta pro Inter. Jasmin Kurtić totiž v pokutovém území tečoval Godínovu hlavičku rukou.
     
    21
    Penalta by to zřejmě byla, ovšem videorozhodčí při této akci odhalil prohřešek, který všemu předcházel. Godín si totiž nabíhal do ofsajdu.
     
    22
    Romelu Lukaku našel Nicoló Barellu, jehož rána z voleje sice byla tvrdá, ale poměrně nepřesná. Jednalo se však o velice zajímavou pozici, ze které se skórovat rozhodně dalo.
    22. Barella v ideální pozici netrefil bránu
     
    24
    Opět dochází k ošetření jednoho z hráčů Interu Milán. Podle všeho se jedná o Cristiana Biraghiho. Uvidíme, jestli bude záložník milánského celku v utkání pokračovat.
     
    25
    Zatím sledujeme velmi ofenzivní zápas z obou stran. Do otevřenější obrany Interu postupoval Dejan Kulusevski. Jakmile se objevil na vápně, tak si přehodil míč na levačku, kterou vypálil zhruba dva metry vedle pravé tyče z pohledu Handanoviče.
     
    26
    Obrana Interu jakoby opět neexistovala. Gervinho si obhodil dva hráče a poté společně s Corneliusem zamířil do přečíslení 2 na 1. Gervinho přihrál Corneliusovi, který na hranici vápna bránu přestřelil. Domácí zahodili další velkou šanci.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Lautaro Martínez (Inter Milán).
     
    28
    Po dlouhé době přichází uklidnění hry. Nepřesná přihrávka Juraje Kucky totiž skončila v moci Handanoviče.
     
    29
    Andreas Cornelius byl zády k bráně v souboji se Stefanem de Vrijem. Dánský útočník si při zpracování zřejmě pomohl rukou, proto bylo pískáno.
     
    30
    Žlutou kartu dostává domácí bek Kastriot Dermaku. Fauloval totiž zezadu Lautara Martíneze. Inter bude mít za chvíli k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    31
    Christian Eriksen trefil z přímého kopu zeď domácího celku. Poté si v souboji na hranici vápna pomohl nedovoleně Lautaro Martínez.
     
    33
    Parma se po delším časovém úseku dostala pořádně na míč. Zatím praktikuje hru na rychlé protiútoky, která dokonale vychází.
     
    34
    Lautaro Martínez si v krátkém časovém sledu připsal už třetí faul. Argentinský útočník takhle pokračovat nemůže, protože už jednu žlutou kartu má.
     
    35
    Romalu Lukaku těsně před bránou promáchl přízemní centr ze strany. Balón se poté odrazil ke Kuckovi, který jej nedokázal odkopnout. Parma ale v tuto chvíli měla štěstí, že v pokutovém území došlo k útočnému faulu.
     
    36
    Inter nyní opět přitopil pod kotlem. Snaží se něco vymyslet primárně po stranách, protože ve středu hřiště zatím moc nebezpečný není.
     
    37
    Parma získala míč a ihned vyrazila k rychlému útoku. Dejan Kulusevski ale neměl dostatečnou podporu spoluhráčů a ve vápně Interu o míč stejně přišel.
     
    38
    Rozhodčí při rohu Interu přerušil hru, neboť u střídačky Interu bylo slyšet několik hlasitých protestů. Sudí si to nenechal líbit a realizačnímu týmu milánského celku vytasil žlutou kartu.
     
    40
    Už se znovu pokračuje ve hře. Hosté kombinují na útočné polovině.
     
    41
    Antonio Candreva znovu zůstal zapomenut na pravé straně. Vyslal do vápna domácích nadýchaný bochánek, který si však žádný z hostujících hráčů nenašel.
     
    42
    Parma vyrazila vpřed a opět byla nebezpečná. Přízemní centr z levé strany zakončil Andreas Cornelius. Útočník domácích pálil okamžitě a navíc využil toho, že Diego Godín byl poměrně daleko od něj. Gól však nepadl, protože Cornelius asi o metr zadní tyč minul.
    42. Cornelius nenavýšil vedení Parmy
     
    43
    Roberto Gagliardini si narazil míč s Lukakuem a postupoval do přehuštěné obrany domácího týmu. Technicky se přes obranu Parmy snažil přejít, ovšem to se mu nakonec nepovedlo.
     
    45
    Centr z levé strany hledal Martíneze ve vápně. Míč však přeletěl celé pokutové území a skončil za postranní čárou.
     
    45+1
    Nad rámec řádné hrací doby prvního poločasu se budou nastavovat 3 minuty.
     
    45+1
    Lautaro Martínez si v rychlosti přehodil míč na pravačku a následně vystřelil asi z pětadvaceti metrů. Luigi Sepe jeho pokus dobře viděl a bez problémů jej zastavil.
     
    45+2
    Stefan de Vrij se ocitl v nezáviděníhodné situaci. Proti němu se objevili při vysokém presinku hned dva hráči Parmy, nizozemský stoper tak raději odehrál do zámezí.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Skončil nám první poločas, který byl velmi ofenzivní, ale nabídl jen jednu branku. Dost možná překvapivě se vedení ujala Parma, která dnes hraje opravdu dobře. Využívá veškerých chyb Interu a vždy míří do rychlých brejků. Při troše štěstí mohla vsítit klidně i tři branky. Inter po většinu poločasu dobýval bránu soupeře a často se také dostal do gólové šance. Žádnou z možností ale zatím nevyužil, a proto je vše před druhým poločasem zcela otevřené.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Riccardo Gagliolo, přichází Giuseppe Pezzella.
     
    46
    Gervinho znovu zahrozil z levého křídla. Centr před bránu byl velice nebezpečný a Handanovič musel dávat pozor, aby jej Cornelius nenasměroval do brány.
     
    47
    Inter už přebral míč zhruba u půlící čáry a postupnou kombinací se snaží dostat až před bránu Parmy.
     
    48
    Giuseppe Pezzella napálil míč do bránícího Danila D'Ambrosia. Vybojoval tak pro svůj celek autové vhazování.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Juraj Kucka (Parma Calcio 1913).
     
    49
    Žlutou kartu dostává Roberto Gagliardini (Inter Milán).
     
    50
    Juraj Kucka dostal žlutou kartu za nesportovní chování, zatímco záložník Interu Milán za faul.
     
    51
    Candreva prostrčil míč na Barellu, který velmi pohlednou patičkou vybízel Eriksena. Mohlo se jednat o krásný gól, kdyby Eriksen nenabíhal o pár centimetrů více dopředu. Tady si hráči Interu ve finální fázi nedokázali přesně přihrát.
     
    52
    Parma se ubránila pouze za cenu odkopu. Míče se ujal Handanovič, jenž rychle rozehrál do levé strany.
     
    53
    Romelu Lukaku ve vápně Parmy předvedl rychlou kličku, po které hned pálil. Do střely mu však skočil Bruno Alves. Portugalský stoper svůj celek zachránil.
     
    54
    Lautaro Martínez dvakrát po sobě pálil do zatažené obrany domácích. Jeho druhý pokus ale přesný nebyl. Parma se pokusí rozkouskovat hru svým druhým střídáním.
     
    55
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Matteo Scozzarella, přichází Hernani.
     
    56
    Dermaku dokázal uskákat hned dva souboje s belgickým kanonýrem Lukakuem. Když se Inter dnes ocitne v šanci, tak vždy mu chybí malý kousek k lepšímu zakončení.
     
    57
    Opět se domácí tým pokusil využít toho, že Inter se snaží co nejvíce útočit. Do otevřené obrany si to v situaci 3 na 3 namířil Dejan Kulusevski, jehož zakončení levou nohou minulo přední tyč o pár centimetrů. Diego Godín na rychlonohého křídelníka znovu nestačil.
     
    59
    V hlavní roli byl znovu Dejan Kulusevski. Tentokrát už trefil bránu, ale pálil z větší dálky. Brankáře Samira Handanoviče svým pokusem pořádně protáhl.
    59. Kulusevski pořádně protáhl Handanoviče
     
    61
    Inter se oklepal ze dvou velkých šancí Parmy a znovu míří kupředu.
     
    62
    Antonio Candreva vybídl na hranici pokutového území úplně volného Eriksena. Střela dánského záložníka mířila po zemi, ale zadní tyč asi o metr minula. Při kopací technice Eriksena se střela z této pozice rozhodně dala proměnit.
    62. Eriksen zadní tyč těsně minul
     
    63
    Parma si to namířila dopředu, ale tentokrát se obrana Interu stačila v pohodě vrátit. Diego Godín hlavičkový souboj s Corneliusem vyhrál.
     
    64
    Jednomu z hráčů Interu byl na útočné polovině odpískán nedovolený zákrok. Odkopávat bude Luigi Sepe.
     
    65
    Antonio Conte zřejmě za okamžik poprvé sáhne do sestavy. Hra milánského týmu už potřebuje změnu, neboť v posledních minutách Inter zas tolik aktivní není.
     
    66
    Nicoló Barella do vápna servíroval zajímavý centr, který však bezpečně odvrátil Kastriot Dermaku.
     
    66
    S následným rohovým kopem si poradil Laurini. Inter u míče zůstane, bude totiž vhazovat aut.
     
    68
    Za další protesty směrem k rozhodčímu obdržel rovnou červenou kartu jeden ze střídajících brankářů Interu Milán.
     
    69
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Christian Eriksen, přichází Alexis Sánchez.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Victor Moses.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Cristiano Biraghi, přichází Ashley Young.
     
    70
    Andreas Cornelius podržel balón na polovině Interu. Godína k míči nepustil. Poté si pomohl s nabíhajícím spoluhráčem.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Diego Godín (Inter Milán).
     
    71
    Lukaku nezpracoval přihrávku D'Ambrosia. Míč propadl k brankáři Sepemu, který má dostatek času k rozehrávce.
     
    72
    Cornelius si v obležení tří stoperů Interu neporadil. Míč ztratil a milánský celek tak postupuje znovu na polovinu soupeře.
     
    73
    Victor Moses našel Alexise Sáncheze, jehož střílený centr na malé vápno odvrátil Bruno Alves.
     
    73
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Diego Godín, přichází Alessandro Bastoni.
     
    74
    Parma už není tak aktivní směrem dopředu a v posledních zhruba dvaceti minutách zřejmě bude primárně bránit výsledek.
     
    75
    Na trávníku zůstal po souboji s Ashleym Youngem ležet jeden z domácích hráčů. Parma rozehraje standardní situaci z poloviny hrací plochy.
     
    76
    Martínez sklepl míč na Alexise Sáncheze, který se však ke střele neodhodlal. Přihrál ještě do lajny, odkud centr nepřišel.
     
    77
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Kastriot Dermaku, přichází Vasco Regini.
     
    78
    Stefan de Vrij nešetrně fauloval Corneliuse. Útočník Parmy dnes hlavně v osobních soubojích odvádí skvělou práci.
     
    79
    Romelu Lukaku se v rychlosti obtočil a poté razantně vypálil. Jeho přízemní pokus ještě za vápnem levou tyč domácí brány jen o kousek minul.
     
    81
    Obrana Interu musela být v pozoru. Rychlé přečíslení řídil Cornelius, který navíc u zadní tyče hledal spoluhráče. Stefan de Vrij se ale rychle vrátil a hlavou dostal balón do bezpečnějších pozic.
     
    83
    Lukaku střílel bez přípravy, ale jeho pokus byl přizvednut nad bránu. Inter u míče zůstane při svém rohovém kopu.
     
    84
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Inter se prosazuje po rohovém kopu. Centr našel Lautara Martíneze, jehož hlavičku do brány umístil STEFAN DE VRIJ. Nizozemský stoper si tak připisuje velice důležitou branku. 1:1. Asistence: Lautaro Martínez.
    84. Stefan de Vrij - 1:1
     
    85
    A navíc Parma dnešní utkání bude dorávat v deseti. Slovenský záložník Juraj Kucka neudržel nervy na uzdě a zřejmě za nějaký ostřejší výraz vůči rozhodčímu hned po obdržené brance si vysloužil rovnou červenou kartu.
    85. Červená karta Juraje Kucky
     
    86
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Vincent Laurini, přichází Matteo Darmian.
     
    86
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Gervinho, přichází Gastón Brugman.
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Sotva se znovu začalo hrát a Inter jde do vedení. Skvělou práci na pravé straně odvedl Moses, jehož centr levou nohou našel na zadní tyči úplně volného ALESSANDRA BASTONIHO. Obránce milánského týmu měl před sebou jednoduchou práci. Stačilo nastavit hlavu a trefit prázdnou bránu. 1:2. Asistence: Victor Moses.
    87. Alessandro BASTONI - 1:2
     
    88
    Žlutou kartu dostává Jasmin Kurtić (Parma Calcio 1913).
     
    89
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Borja Valero.
     
    90
    Ashley Young se objevil na levé straně vápna úplně sám před brankářem Sepem. Obdržel pěkný pas z nohy Gagliardiniho. Anglický obránce pálil do protipohybu gólmana, ale ten vytáhl skvělý zákrok.
    90. Young mohl navýšit vedení Interu, jenže neuspěl
     
    90+1
    Nastavovat se bude 5 minut.
     
    90+2
    Parma už to bude mít velmi těžké. Hraje v oslabení a míč má v posledních minutách Inter jednoznačně pod kontrolou.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Victor Moses (Inter Milán).
     
    90+3
    Po rychlé akci si hosté vybojovali rohový kop. S jeho rozehrávkou rozhodně nespěchají.
     
    90+3
    Lukaku využil své robustní postavy a u rohového praporku několik vteřin pošetřil.
     
    90+4
    Parma se stále nemůže dostat k míči. Do konce nastaveného času zbývá minuta.
     
    90+5
    Domácí získali odražený balón a rovnou to zkusili nákopem. Výšková převaha obránců Interu ale nyní byla zřetelná.
     
    90+6
    Victor Moses zřejmě v poslední akci zkoušel přihrávat pod sebe, ale spoluhráče nenašel.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 7:8. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:13.
     
    Skončilo nám utkání mezi Parmou a Interem Milán. Pro domácí tento zápas vypadal dlouho velice přiznivě, ale posledních deset minut bylo jak ze zlého snu. Parma šla do vedení v 15. minutě. Gervinho využil dlouhé přihrávky Kucky a krásnou individuální akci proměnil v gól. Šance jsme viděli na obou stranách, ale další branka přišla až v 84. minutě. Po rohovém kopu se prosadil Stefan de Vrij. Ihned po vyrovnávací brance šel do sprch Juraj Kucka, který byl vyloučen za nesportovní chování. O dvě minuty později Victor Moses načechral centr na hlavu Alessandra Bastoniho, jenž se stal hrdinou dnešního večera. Parma už v závěru neměla dostatek sil na to, aby si něco vytvořila. Inter si tak upevnil svou třetí příčku a náskok druhého Lazia stáhl na čtyři body. Parma se po tomto kole propadla na místo osmé, přeskočil ji totiž AC Milán.

    Z mé strany je to vše. Děkuji za pozornost. Na počtenou! (00:07:41)

    Daniel Fekets

    Branky:


    Parma Calcio 1913:
    Inter Milán:
    bahis siteleri