Belšina Babrujsk – Gorodeja 0:1 (kon.) | Dinamo Minsk – Žodino 2:0 (kon.)
konec
Dinamo Minsk
2:0 (2:0)
FC Torpedo Žodino
Pátek 03.04.2020, 18:00 • Stadion Traktor, Minsk • Běloruská Vysšaja Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání třetího kola běloruské Vysšaja Ligy, v němž Dinamo Minsk na domácím stadiónu porazilo Torpedo Žodino 2:0.

    Domácí byli od úvodního hvizdu lepším celkem a ve 21. minutě se dostali do vedení, když se křižnou ránou z hranice šestnáctky prosadil Vladislav Klimovič. V závěru první půle svěřenci kouče Gurenka vstřelili druhý gól, po rohovém kopu a prodloužení Dingy se trefil Karlo Bručić.

    Druhý poločas nepřinesl jedinou pořádnou šanci. Hosté se sice snažili najít skulinku v soupeřově defenzivě, ta však dnes působila velmi jistým dojmem až do závěrečného hvizdu. Dinamo si díky vítězství 2:0 připsalo první tři body do tabulky, Žodino naopak poprvé v sezóně ztratilo.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:57:50)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední útok Žodina vedl středem hřiště Maxim Bordačev. Vysokým balónem oslovil po pravé lajně sprintujícího Jusova, Ukrajinec však nedokázal odcentrovat přes dobře postaveného Šikavku.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Vladislav Klimovič, přichází Dmitrij Borodin.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Danilo, přichází Jevgenij Šikavka.
     
    89
    Na jedničku si vedl rovněž Vladislav Klimovič. U rohového praporku Žodina dlouho nepovolil rozehrát Ščerbovi, nevolený zákrok přišel až po jeho povedené kličce.
     
    88
    Karlo Bručič udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Pod tlakem se rozhodl pokrýt hlavně balón, načež frustrovaný Bordačev sáhl k faulu.
     
    87
    Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Ivan Bachar, přichází Vladislav Ložkin.
     
    86
    Není kudy. Fotbalistům Torpeda nelze upřít snaha, avšak jejich útokům chybí moment překvapení. Domácí obrana dnes nemusela řešit moc složitých ataků.
     
    85
    Útočným faulem se provinil Danilo. Belgičan tak dlouho okopával Jusova, až rozhodčího donutil k hvizdu. Hráči Minsku se rychle stahují na svou polovinu bránit.
     
    84
    Nově příchozí Kirill Leonovič se krásnou stahovačkou zbavil Dingy, jenže hned za ním se zjevil Suchockij. Ukrajinský obránce skvěle přečetl situaci, jeho srbský kolega mu právem děkuje.
     
    83
    Druhým držitelem žluté karty se stává Kirill Premudrov. Záložník Torpeda si ve střetu s Klimovičem pomohl loktem, což pozornosti sudího neuniklo.
     
    82
    Zakončení bylo k vidění i na druhé straně. Z nějakých dvaceti metrů se do míče opřel Alexej Rios, ani v tomto případě však nemusel gólman zasahovat.
     
    81
    Ne příliš povedeného obranného zákroku Švecova se snažil využít Andrej Chačaturjan, jenž z otočky vypálil z první. Pokus to nebyl úplně marný, proletěl jen těsně nad.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Dinamo Minsk je velmi blízko zisku prvních bodů v sezóně, naopak Žodino po dvou výhrách nejspíše okusí hořkost porážky.
     
    79
    Zničehonic vyslal dlouhý pas za obranu středopolař Ivan Bachar. Dobře zareagoval brankář Bušma, ten schoval míč do koše před nabíhajícím Klimovičem.
     
    78
    Že domácí nikam nespěchají, to ukázal stoper Dominik Dinga. Ačkoli měl na lajně volného Bručiče, tak se raději otočil a skoro z poloviny hřiště poslal malou domů Plotnikovovi.
     
    77
    Skvěle odvedl své obranné povinnosti Arťjom Suchockij. Pod tlakem šikovně nastřelil dotírajícího Antilevského a vybojoval autové vhazování.
     
    76
    Střídání v týmu FC Torpedo Žodino: ze hřiště odchází Michail Afanasjev, přichází Kirill Leonovič.
     
    75
    Po zákroku Švecova zůstal na hřišti ležet Ustinov. Hlavní rozhodčí Torpedu ponechal výhodu. Když to ruský stoper zjistil, tak okamžitě vstal.
     
    74
    Hráči Toperda kombinují na soupeřově polovině hřiště, jenže nic zajímavého zatím vymyslet nedokázali. Průnik Jusova po pravé lajně nepřinesl kýžené ovoce.
     
    73
    S velkým přehledem si pro vysoký balón vyslaný z kopačky Suchockého vyběhl Plotnikov. Nikolajevič pouze smutně sledoval, jak gólman sbírá kulatý nesmysl ze vzduchu.
     
    72
    Rozehrávka rohového kopu se Riosovi hrubě nepovedla. Míči dal takovou trajektorii, že opustil hrací plochu ještě před doletem do pokutového území.
     
    71
    Klimovič uvolnil na pravé straně Riosi, jemuž míč vyšel přesně do nohy. Zkusil vypálit z první, balón se otřel o Afanasjeva a skončil v autu.
     
    70
    Na malou chvíli se hraje v netradičním počtu deset na deset. Zatímco hostující fotbalista se zdá býti v pořádku, tak hráč Dinama je stále pod dozorem zdravotníků.
     
    69
    K velmi tvrdému střetu hlavami došlo na středu hřiště. Oba postižení fotbalisté se okamžitě sesunuli na trávník, u domácího hráče jde dokonce o krvavé zranění. Oba jsou nyní v péči lékařů.
     
    68
    Svěřenci kouče Puntuse se stále nedokázali dostat k bezprostřednímu ohrožení domácí svatyně. Z levé strany odcentroval Jusov, Nikolajevičovi chybělo ještě pár centimetrů k tomu, aby na balón doskočil.
     
    67
    Maxim Bordačev dlouho naznačoval centr, nakonec ovšem z poměrně velkého úhlu zkusil vypálit. Úmysl to nebyl vůbec špatný, Plotnikov s touto variantou nepočítal, míč ale skončil jen na boční síti.
     
    66
    Po rozehrávce rohového kopu Žodina v pokutovém území teatrálně spal k zemi Dmitrij Jašin. Rozhodčí jeho simulování prokoukl, stoperovi udělil žlutou kartu.
     
    65
    Velezkušený šestatřicetiletý gólman musel řešit v krátkém časovém sledu druhou těžkou zkoušku, povedené křižné zakončení Klimoviče vytáhl konečky prstů.
     
    64
    Gólman Vladimir Bušma si hodně hlasitě zařval na vysoký centr, který vyslal Rios. Respekt nejspíše vzbudil i u soupeře, nikdo se s ním neodhodlal jít do souboje.
     
    63
    Chorvatský bek Bručič se na hranici šestnáctky zbavil Bordačeva a vzápětí okamžitě střílel, trefil však jen dobře postaveného Ustinova, bude se kopat roh.
     
    62
    Defenziva Minsku ovšem působí velmi jistým dojmem. Dinga ve spolupráci se Suchockým bez problémů zpacifikovali odvážný průnik Nikolajeviče.
     
    61
    Fotbalisté Torpeda se začínají více tlačit dopředu, jsou si moc dobře vědomi, že se jim krátí čas na smazání dvoubrankového manka. Pokus Jusova o přesný centr z pravé strany skončil neúspěchem.
     
    60
    Velkou hrubku vyrobil na středu hřiště Bručič. Jako by si vůbec nevšiml, že mu v cestě stojí Ustinov, Rus si k jeho štěstí neporadil se zpracováním.
     
    59
    Hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu, avšak píšťalka rozhodčího zůstala němá. Pavlovski Ustinova sice trefil, ale ještě před tím odehrál míč.
     
    58
    Svou obrannou práci si nyní na jedničku odvedl stoper Dominik Dinga. Srb se ideálně postavil proti centru Chačaturjana, před Afanasjevem ho odklidil do zámezí.
     
    57
    Střídání v týmu FC Torpedo Žodino: ze hřiště odchází Jurij Pavljukovec, přichází Kirill Premudrov.
     
    56
    Snažil se co to šlo, na hrací ploše už však Nikita Nikolajevič balón nezastihl. Na polovině hřiště tedy bude vhazovat domácí Dinamo.
     
    55
    Po delší době si Žodino může dopřát chvilku oddechu. Děje se tak po nepřesném pasu Olechnoviče, za nímž se Rios vůbec nerozběhl.
     
    54
    Nechybělo mnoho, aby se Karlo Bručič dnes podruhé zapsal na listinu střelců! V osobním souboji se dokázal dostat před Jašina, tváří v tvář Bušmovi ale neuspěl!
     
    53
    Tlak domácích neutichá. Tentokrát to středem zkusil Suchockij. Dostal se přes dva hráče, nad jeho síly byl až Vladimir Ščerbo.
     
    52
    Na poslední chvíli dokázal Dmitrij Jašin zabránit samostatnému úniku, do něhož se už už hnal Klimovič. Skvělý pas za obranu forvardovi adresoval Švecov, hostující stoper změnil špičkou kopačky směr letu míče.
     
    51
    Vitalij Ustinov ve vzduchu přeskočil Klimoviče, avšak kulatý nesmysl odvrátil pouze na hranici šestnáctky, kde se do něj opřel Pavlovskij. Tvrdá rána šla hodně vysoko nad bránu.
     
    50
    Znovu v akci Alexej Rios. Běloruský záložník si krásně pohrál se Ščerbem a následně se pokusil odcentrovat, jenže trefil pouze dobře postaveného Jusova.
     
    49
    Na polovině hřiště došlo ke střetu mezi Riosem a Pavljukovecem. Hlavní rozhodčí situaci vyhodnotil jako faul od hostujícího hráče, ten si totiž pomohl loktem.
     
    48
    Marko Pavlovskij si dobře všiml na pravé straně úplně volného Bručiče, jenže balón hodně podkopl, chorvatský bek neměl šanci na míč doskočit.
     
    47
    Zatímco domácí trenér Gurenko se rozhodl do druhé půle poslat totožnou sestavu jako do první, tak hostující Puntus jednu změnu udělal. Bude zajímavé sledovat, zda Nikolajevič dokáže prolomit zatím pevnou defenzivu Dinama.
     
    46
    Střídání v týmu FC Torpedo Žodino: ze hřiště odchází Valerij Gorbačik, přichází Nikita Nikolajevič.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:02.
     
    Skončil první poločas utkání mezi Dinamem Minsk a Torpedem Žodino. Byli jsme svědky dvou branek, přičemž obě padly do hostující brány. Výrazně aktivnější domácí se vedení ujali ve 21. minutě, kdy se povedenou křižnou ránou z hranice šestnáctky prosadil Vladislav Klimovič. Druhý zásah přišel v závěru úvodní půle, kdy po centru z rohového kopu sice Dinga hlavičkoval nepřesně, avšak do prázdné brány balón uklidil na zadní tyč dobíhající Karlo Bručić.

    Svěřenci kouče Gurenka jsou velmi blízko získání prvních bodů do tabulky, hosté naopak musí o poznání zlepšit svůj výkon, pokud nechtějí poprvé v sezóně odejít s prázdnou.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Poslední akce první půle patřila Žodinu. Z pravé strany vyslal povedený centr Vladimir Ščerbo, s hlavičkou Chačaturjana si Plotnikov poradil bez větších potíží.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
    43. Karlo BRUČIĆ - 2:0
     
    43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo v závěru poločasu odskakuje do dvoubrankového náskoku! Po rozehrání rohového kopu hlavičkoval Dinga nepřesně, na zadní tyči však celou akci skvěle zavíral KARLO BRUČIĆ, který bez problémů poslal míč do odkryté svatyně!
     
    42
    Centr Riose nebyl vůbec špatný! Na penaltu si naskočil trestuhodně osamocený Vladislav Klimovič, útočník v mírném záklonu poslal kulatý nesmysl těsně nad horní tyč.
     
    41
    Na celek Minsku čeká zajímavá standardní situace. Na pravé straně se míče chopil Maxim Švecov, jenž se uvolnil přes Jašina, ten se následně uchýlil k faulu.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    39
    Torpedo se v útočné fázi hodně trápí. Jurij Pavljukovec nedokázal u pravé lajny vymyslet vůbec nic, místo toho nastřelil Olechnoviče, od domácího kapitána se pak balón odrazil zpět do ruky hostujícího záložníka.
     
    38
    Dinamo neotálelo a podniklo rychlý výpad na druhou stranu. Celou situaci ovšem až příliš uspěchal belgický záložník Danilo, gólman Bušma kontroloval míč, jenž skončil v zámezí.
     
    37
    Maxim Bordačev se na středu dokázal uvolnit hned přes dva protihráče, jenže vzápětí nepřesně nahrál Gorbačikovi. Ten se na spoluhráče hodně zlobí.
     
    36
    Domácí se viditelně budou snažit udržet si svůj těsný náskok do poločasového hvizdu. Marko Pavlovskij mohl klidně pokračovat směrem vpřed, místo toho však poslal malou domů Plotnikovovi.
     
    35
    Na polovině hřiště si balón nechal utéct Vladimir Ščerbo. Okamžitě toho využil Alexej Rios, jehož posléze zkušený třicátník nevybíravým způsobem poslal k zemi.
     
    34
    Vypadá to, že ano. Klimovič vstal sám, nemuselo dojít ani k lékařskému zákroku, čili hráč nemusel opustit hrací plochu. Při prvním záběru forvard nevykazoval známky zranění.
     
    33
    Po jednom ze soubojů zůstává na hrací ploše sedět autor doposud jediného gólu Vladislav Klimovič. Vypadá to na problém s kotníkem, uvidíme, zda bude domácí patnáctka schopna pokračovat ve hře.
     
    32
    Až krátce po půl hodině střetnutí si první zákrok připisuje rovněž Maxim Plotnikov. Hlavička Jusova nebyla dostatečně prudká, navíc mířila do středu brány.
     
    31
    Karlo Bručič milimetrově přesným pasem našel v šestnáctce nikým nepokrytého Klimoviče. Tomu stačilo jediné, dobře si zpracovat balón a vystřelit. Při prvním kroku však domácí forvard selhal, hraje Jašin.
     
    30
    Hodně vysoko vyskočil ve vlastním pokutovém území Dominik Dinga, Valerij Gorbačik neměl žádnou šanci se přes soka dostat ke střele. Do bezpečí následně kulatý nesmysl odkopl Olechnovič.
     
    29
    Kombinačně to Žodinu nejde, proto to Dmitrij Antilevskij zkusil z nějakých dvaceti metrů sám. Rána to nebyla vůbec špatná, výborným blokem se ovšem prezentoval Dinga. Bude se rozehrávat od rohového praporku.
     
    28
    Myšlenka dobrá, realizace nic moc. Ivan Bachar to s přenesením hry zamýšlel dobře, jenže Rios se rozběhl jiným směrem, míč již nemohl zastihnout na hrací ploše.
     
    27
    Domácí si jsou moc dobře vědomi, že jim rohy nejdou, proto čtvrtou možnost rozehráli na krátko. Na šestnáctku dostal balón Danilo, houf hráčů před sebou ale nepropálil.
     
    26
    Rohové kopy ale dnes Minsku zatím vůbec nejdou. Opět se exekuce chopil Ivan Bachar, ani v tomto případě však nedokázal najít hlavu některého ze spoluhráčů.
     
    25
    Karlo Bručič opravdu velmi často chodí dopředu, v podstatě plní roli falešného křídla. Tentokráte se dostal s balónem až do šestnáctky, kde nastřelil Bordačeva a vybojoval roh.
     
    24
    Vypadá to, že vstřelený gól Dinamo viditelně uklidnil. Při kombinaci tolik nespěchají dopředu, několikrát si teď mezi sebou přihráli oba stopeři.
     
    23
    Hráči Torpeda se snažili o rychlou odpověď, leč neúspěšně. Dlouhý aut si sice Gorbačik dokázal zpracovat, kolem Dingy se ovšem neobtočil.
    21. Vladislav KLIMOVIČ - 1:0
     
    21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení, jejich tlak tedy přináší kýžené ovoce! Na hranici šestnáctky si VLADISLAV KLIMOVIČ potáhl balón na pravou stranu a přízemním křižným zakončením prostřelil bezmocného Bušmu!
     
    20
    Fotbalisté Žodina sehráli rychlý protiútok, na jehož konci stál centr Ščerba a zakončení hlavou v podání Gorbačika. Plotnikov míč pohlídal, skončil na horní síti.
     
    19
    Pěknou narážečku ukázali nejen divákům, ale i protihráčům Bručič s Pavlovským. Následně první jmenovaný odcentroval do šestnáctky. Obránce Jašin trestuhodně podklouzl, s tím však Klimovič vůbec nepočítal, neporadil si se zpracováním.
     
    18
    Snad poprvé kombinují na útočné polovině také hosté. Zrychlit celou kombinaci se snažil středopolař Chačaturjan, situaci si ale na jedničku pohlídal Suchockij.
     
    17
    Ve vzdušném souboji si nedovolenými prostředky pomohl Marko Pavlovskij. Hlavnímu rozhodčímu přečin záložníka neunikl, píská faul.
     
    16
    Slibně se rozvíjející šanci domácího celku zastavil zdviženým praporkem čárový rozhodčí. Vladislav Klimovič sice pěknou patičkou uvolnil za ním nabíhajícího Riose, jenže nepohlídal si postavení s obránci.
     
    15
    Obránce Karlo Bručič se na levé lajně často vydává podporovat útočnou složku. Platilo to i v tomto případě, jeho centr z levé strany odklidil před Danilem do autu Jašin.
     
    14
    Složitou malou domů dostal od Ščerba gólman Bušma. Poradil si ovšem na výbornou, rychle si balón zpracoval a odkopl do bezpečí před dotírajícím Klimovičem.
     
    13
    Ani druhý rohový kop Minsku nepřinesl pro Bušmovu svatyni žádné větší nebezpečí. Do vzduchu vyskočil Bručič, jenže ještě výše se vyhoupl Jurij Pavljukovec.
     
    12
    Hra se poněkud zklidnila. Žodino se viditelně dostalo do hry, po nepovedeném úvodu střetnutí se fotbalistům tohoto celku daří lépe zastavovat kontry soupeře.
     
    11
    Zajímavý signál Minsku skvěle přečetl Dmytro Jusov. Ten se okamžitě snažil založit rychlý brejk, avšak nebylo to hostujícímu hráči umožněno, faulem jej zastavil Dinga.
     
    10
    Podruhé během krátké chvíle se v centru dění ocitl Gorbačik. Ani teď se mu nezadařilo, ve skluzu netrefil balón, nýbrž protihráče Pavlovského.
     
    9
    Rychlý brejk Žodima neskončil moc slavně. Dlouhá nahrávka Dmitrije Jašina nebyla vůbec špatná, jenže Valerij Gorbačik míč úplně podskočil.
     
    8
    Od lajny až na hranici šestnáctky se s balónem na kopačce dostal Vladislav Klimovič. Následoval jemný oblouček na hlavu Danila, jehož zakončení nebylo dostatečně razantní, Bušma si připsal snadný zákrok.
     
    7
    Hráči v černém vůbec nestíhají. Jsou zalezlí na své polovině a pouze se brání atakům soupeře. Danilovi vysoký pas za obranu nevyšel.
     
    6
    Premiérový rohový kop obstaral Alexej Rios. Centr se mu vůbec nepovedl, balón poslal přímo do rukavic připraveného Vladimira Bušmy.
     
    5
    Svěřenci kouče Gurenka v úvodních minutách dominují. Bachar tentokráte místo střely uvolnil Bručiče, který si však vůbec neporadil se zpracováním. Z nadějné šance nebylo vůbec nic.
    4. Bachar ve velké šanci nemířil přesně
     
    4
    Velká šance domácího mužstva nekončí gólem! Na přihrávku do vnitra šestnáctky si naběhl Ivan Bachar, v těsném bránění ale nedokázal zamířit mezi tři tyče!
     
    3
    První útočnou akci podniklo domácí Dinamo po levé straně. Bručič potáhl míč skoro až k rohovému praporku, odkud odcentroval, do bezpečí míč odhlavičkoval Bordačev.
     
    2
    Domácí do dnešního utkání vstoupili v modro-bílých dresech, zatímco hosté ze Žodina zvolili černou barvu dresů. Úvodní rozehrávky se chopil Klimovič.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Dinamo Minsk: Plotnikov – Suchockij, Dinga, Pavlovskij, Klimovič, Rios, Bachar, Bručić, Danilo, Švecov, Olechnovič (C)
    Náhradníci: Rudenok – Vijarheičik, Chalimončik, Ložkin, Rodionov, Kim

    FC Torpedo Žodino: Bušma – Bardačou, Antilevskij, Pavljukovec, Ustinov, Jašin, Afanasjeu, Chačaturjan (C), Ščerbo, Gorbačik, Jusov
    Náhradníci: Sijamuk – Nikolajevič, Premudrov, Alisejko, Stepanov, Leonovič, Ramos

    Rozhodčí: Sevostjanik – Firinovič, Gidrevič.
     
    FC Torpedo Žodino

    Hráči Torpeda vstoupili do nového ročníku o poznání lépe, než jejich páteční soupeř. Žodino jako jeden ze čtyř týmů zvládl oba duely za plný počet bodů. Nejprve zvítězil 1:0 na půdě silného Soligorsku, následně stejným výsledkem porazil na domácím hřišti Bělšinu.

    Svěřenci kouče Puntuse loni obsadili šestou pozici, s níž byli v Žodinu určitě spokojeni. První dvě kola ukázali, že by to letos možná mohlo jít ještě výš, určitě napoví i střetnutí proti Minsku.
     
    FC Dinamo Minsk

    Fotbalisté Dinama Minsk nevstoupili do nové sezóny vůbec dobře. Po dvou odehraných kolech svítí na jejich bodovém kontě nula, když nejprve podlehli na domácím stadiónu 0:1 Rukhu Brest, načež v městském derby prohráli 2:3 s FC Minsk.

    Loňská sezóna se přitom Minsku vydařila, tento tým skončil na čtvrté příčce hned za suverénní trojicí Brest, BATE, Soligorsk. Formu z minulého roku ovšem hráči Dinama zatím nenašli.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční podvečer! V důsledku pandemie koronaviru byla velká část fotbalových soutěží po celém světě přerušena, či dokonce zrušena. Jedinou evropskou zemí, kde fotbal pokračuje bez omezení, je běloruská liga. Já vás vítám při sledování jejího třetího kola, u zápasu mezi Dinamem Minsk a Torpedem Žodino.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Milan Huppert

    Branky: 21. Klimovič (Bachar), 43. Bručić (Dinga)

    Karty:   66. Jašin (TBZ), 83. Premudrov (TBZ)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:12.
    Dinamo Minsk: Plotnikov – Rios, Švecov, Dinga, Suchockij, Bručić – Pavlovskij, Olechnovič (C), Danilo (90. Šikavka) – Klimovič (90+2. Borodin), Bachar (87. Ložkin)
    Náhradníci: Rudenok – Borodin, Vergejčik, Chalimončik, Ložkin, Rodionov, Kim, Šikavka

    FC Torpedo Žodino: Bušma – Ščerbo, Jašin, Bordačev, Ustinov – Afanasjev (76. Leonovič), Pavljukovec (57. Premudrov), Chačaturjan (C), Antilevskij – Jusov, Gorbačik (46. Nikolajevič)
    Náhradníci: Sijamuk – Nikolajevič, Premudrov, Alisejko, Stepanov, Leonovič, Ramos

    Rozhodčí: Sevostjanik – Firinovič, Gidrevič

    Diváci: 411
    bahis siteleri