USA – Československo 1:5 (kon.)
konec
USA
1:5 (0:2)
Československo
Pátek 10.04.2020, 14:00 • Stadio Comunale, Florencie • Mistrovství světa 1990
    90. Milan LUHOVÝ - 1:5
     
    90
    Československo právě vstřelilo branku!
    Čechoslováci se nakonec pátého gólu dočkali! Po nepovedené standardce soupeře se hráči v červeném vydali do rychlého brejku. Luhový nahrál Skuhravému, který před brankou našel Kadlece, jeho zakončení ale zblokoval obránce. Míč se ovšem od něj odrazil k dobíhajícímu MILANU LUHOVÉMU, u něhož celá akce začala, střídající hráč ve skluzu skóroval o levou tyč!
     
    78
    Československo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, Československo zasazuje soupeři rozhodující úder! Stejně jako při třetí brance, tak i teď padl gól po rohovém kopu. Proti centru Chovance sice vyběhl gólman Meola, jenže TOMÁŠ SKUHRAVÝ se dostal před něj a hlavou uklidil míč do sítě!
    60. Paul CALIGIURI - 1:3
     
    60
    Američané právě vstřelili branku!
    Tak pozor, Amerika snižuji i navzdory tomu, že hraje v deseti lidech! František Straka ve skluzu minul balón i soupeře. PAUL CALIGIURI vyřešil samostatný únik na výbornou, vyběhnuvšímu Stejskalovi udělal kličku na pravou stranu a s přehledem poslal míč do prázdné brány, Kadlec přispěchal se skluzem pozdě.
    50. Ivan HAŠEK - 0:3
     
    50
    Československo právě vstřelilo branku!
    Mezi střelce se zapisuje také kapitán IVAN HAŠEK, Československo disponuje už tříbrankovým náskokem! Jozef Chovanec odcentroval od rohového praporku na přední tyč, na Haškovu hlavičku Meola vůbec nezareagoval.
    40. Michal BÍLEK - 0:2
     
    40
    Československo právě vstřelilo branku!
    Exekuce pokutového kopu se chopil MICHAL BÍLEK a kopl ho parádně! Meola sice vystihl směr střely, na skvěle umístěnou ránu do horního rohu však neměl žádnou šanci dosáhnout.
    26. Tomáš SKUHRAVÝ - 0:1
     
    26
    Československo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Vengloše se ujímají zaslouženého vedení! Moravčík krásnou nahrávkou mezi dva soupeře našel v šestnáctce úplně volného TOMÁŠE SKUHRAVÉHO, který sám před brankářem zamířil nechytatelně k pravé tyči!

    Milan Huppert

    Branky: 60. Caligiuri (Stollmeyer) – 26. Skuhravý (Moravčík), 40. Bílek (pen.), 50. Hašek (Chovanec), 78. Skuhravý (Chovanec), 90. Luhový

    Karty:   39. Meola (USA), 44. Trittschuh (USA) – 30. Kubík (CSR), 62. Kadlec (CSR)   52. Wynalda (USA)

    Neproměněná penalta: 89. Bílek (USA), brankář Meola zneškodnil


    USA: Meola – Trittschuh, Windischmann (C), Armstrong – Harkes, Ramos, Stollmeyer (64. Balboa), Caligiuri – Vermes, Wynalda, Murray (77. Sullivan)
    Náhradníci: Vanole – Bliss, Sullivan, Eichmann, Balboa

    Československo: Stejskal – Kocian, Kadlec, Straka, Moravčík (83. Weiss), Hašek (C) – Kubík, Chovanec, Bílek – Skuhravý, Knoflíček (76. Luhový)
    Náhradníci: Mikloško – Weiss, Luhový, Griga, Němeček

    Rozhodčí: Röthlisberger (SUI) – Van Langenhove (BEL), Schmidhuber (SRN)

    Diváci: 33266
    bahis siteleri