Československo – Kostarika 4:1 (kon.)
konec
Československo
4:1 (1:0)
Kostarika
Pondělí 13.04.2020, 14:00 • Stadio San Nicola, Bari • Mistrovství světa 1990 • Osmifinále
     
    Z historického přenosu z roku 1990 je to ode mě vše. S přáním krásného zbytku dne a hlavně pevného zdraví se s vámi loučí Milan Huppert. (15:48:21)
     
    Máme za sebou osmifinálové střetnutí na Mistrovství světa 1990, v němž Československo porazilo Kostariku 4:1 a postoupilo tak mezi nejlepších osm týmů šampionátu.

    Svěřenci kouče Vengloše se dostali do vedení ve 12. minutě, kdy se po centru Moravčíka prosadil Tomáš Skuhravý. Další góly přišly až ve druhém poločase. Kostarice se podařilo vyrovnat, po standardní situaci vyrovnal v 55. minutě devatenáctiletý stoper Ronald Gonzalez Brenes. Čechoslováci ovšem nelenili a vedení si vzali zpět o sedm minut později, po přiťuknutí Haška se podruhé prosadil Tomáš Skuhravý. Razítko na postup přišlo čtvrthodiny před koncem, Luboš Kubík poslal střelu z přímého kopu nechytatelně do pravého horního rohu. Československo nakonec vstřelilo ještě čtvrtý gól, hattrick dokonal Tomáš Skuhravý, přičemž všechny tři zásahy zaznamenal hlavou. Ve čtvrtfinále se Československo může těšit na souboj s Německem.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Středoamerický výběr tráví poslední minutu na turnaji s míčem na kopačkách. O útok už se ovšem nesnaží, moc dobře vědí, že jsou bez šance.
     
    88
    Hector Marchena si koledoval o červenou kartu, hlavní rozhodčí ho však vzal na milost. Kdyby neměl na kontě žlutou kartu, tak by zřejmě sudí neváhal a Kostaričanovi ji udělil.
     
    87
    Avšak ani vysoký počet červených v šestnáctce nepřinesl kýžené snížení. Vše vyřešil Miroslav Kadlec, jenž se nenechal přeskočit, natož pak odstrčit, žádným ze soupeřů.
     
    86
    Středoameričané mají k dispozici standardku. Na střelu to zcela jistě nebude, neboť Ivan Hašek spáchal faul kousek od lajny. V šestnáctce jsou všichni Kostaričané kromě brankáře a rozehrávajícího.
     
    85
    Tomáš Skuhravý alias Bomber se snažil vsítit čtvrtý gól ze vzduchu, tentokráte se ale přes svého osobního strážce neprosadil, Montero vyskočil výš.
     
    84
    Fotbalisté v bílém hrají s velkým klidem a přehledem. Kombinují na polovině hřiště, vysunutý presink soupeře jim zatím nedělá žádné potíže.
     
    83
    Je rozhodnuto, tříbrankové vedení si už Československo vzít nenechá. Na Kostarice je vidět velká frustrace, krátce po rozehrávce se zbytečného faulu dopustil Flores.
    82. Tomáš SKUHRAVÝ - 4:1
     
    82
    Československo právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ SKUHRAVÝ zaznamenává hattrick, přičemž všechny tři góly vstřelil hlavou! Český forward si naskočil na centr Chovance od rohového praporku a s přehledem prostřelil brankáře Barrantese, ten se při cestě z brány zastavil na půli cesty, a to se mu stalo osudným!
     
    81
    Výbornou práci odvedl Michal Bílek. Český záložník přeskočil pasivně stojícího Medforda, díky čemuž získal balón. Jeho soupeř se vzápětí dopustil nedovoleného zákroku.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby a doufejme, že i zápasu. Svěřenci kouče Vengloše vedou 3:1 a pár minut je dělí od postupu mezi nejlepších osm.
     
    79
    Dlouhý výkop Jana Stejskala doletěl skoro k šestnáctce soupeře. Zde se do vzduchu vyhoupl Tomáš Skuhravý, avšak ještě výše se vyšponoval Flores. Na míči tedy znovu Kostarika.
     
    78
    Také se tak děje. Na nákop po lajně si naběhl Jara. V obležení dvou protihráčů se pokusil kulatý nesmysl propasírovat na Cayassa, neúspěšně.
     
    77
    Středoameričané nyní musí vrhnout všechny zbývající síly do útoku. Do konce základní hrací doby zbývá necelá čtvrthodina a hráči v červeném prohrávají už o dva góly.
    76. Luboš KUBÍK - 3:1
     
    76
    Československo právě vstřelilo branku!
    LUBOŠ KUBÍK si říká o kandidaturu na nejhezčí gól turnaje! Právě český záložník se chopil rozehrávky přímého kopu, míč zakroutil přes zeď do pravého horního rohu! Gólman jen nevěřícně kroutí hlavou, tohle prostě chytat nešlo.
     
    75
    Těsně za hranicí šestnáctky si Ivan Hašek hodil balón mezi dva soupeře, načež dostal tvrdou ránu do obličeje od Marcheny. Rozhodčí tento prohřešek ocenil žlutým kartónkem.
     
    74
    Kostarika se po ztrátě Bílka vydala do rychlého brejku, celou akci ale zbytečně překombinovala. Do střelecké pozice dostal pas Ramírez, místo zakončení však ještě volil zpětnou nahrávku na Jaru, toho ovšem výborně pokryl Straka.
     
    73
    Československo rozehrávalo rohový kop. Jozefu Chovancovi se jeho exekuce vůbec nepovedla, balón poslal přímo do rukavic Barrantese.
     
    72
    Pěknou narážečku středem hřiště ukázali divákům na stadiónu v Bari Moravčík s Chovancem. První jmenovaný posléze vystřelil, od zad Florese se míč odrazil do autu.
     
    71
    Na druhé straně pro změnu přepnul na vyšší rychlostní stupeň Michal Bílek. V plném běhu ovšem zapomněl odcentrovat, s balónem doběhl až za postranní čáru.
     
    70
    Guimaraes naznačil centr, místo toho ale vyrobil zasekávačku Kocianovi, který s podobnou variantou vůbec nepočítal. Hráč Kostariky pokračoval v cestě po lajně. Na hranici šestnáctky odcentroval, Cayassa přehlavičkoval Kadlec.
     
    69
    Na druhé straně zahrozil Luboš Kubík. Československý záložník se dostal k míči po zblokovaném centru, jeho přízemní rána z dvaceti metrů těsně minula levou tyč.
     
    68
    Oscar Ramírez si všiml na zadní tyči nabíhajícího Medforda. Ten dostal o něco vyšší pas, než by potřeboval, z akrobatické pozice nezamířil mezi tři tyče.
     
    67
    František Straka neudržel nervy na uzdě. Do kličkujícího Medforda zajel skluzem bez kontaktu s balónem. Jasná žlutá karta.
     
    66
    Fotbalisté v červených dresech se snaží o rychlou odpověď. Z levé strany se vůbec nepovedl centr Jarovi, avšak míč chytl takovou trajektorii, že málem zapadl do brány. Nakonec spadl na horní síť.
     
    65
    Střídání v týmu Kostarika: ze hřiště odchází German Chavarría, přichází Alexandre Guimarães.
     
    64
    To je velká rána pro Kostariku. Ta se po vyrovnávací brance osmělila a hrála výrazně lépe, než soupeř, avšak po jeho ojedinělé akci inkasovala podruhé.
    63. Tomáš SKUHRAVÝ - 2:1
     
    63
    Československo právě vstřelilo branku!
    Středoameričané měli více ze hry, avšak své vedení si bere zpět Československo! Flores odvrátil balón pouze k Haškovi, který se neunáhlil a hlavičkou ještě přihrál TOMÁŠI SKUHRAVÉMU. Forward se prosadil před kapitána Kostariky a kulatý nesmysl pro změnu uklidil k levé tyči!
     
    62
    Znovu se hraje před brankou Stejskala. Ten dnes drží svůj výběr nad vodou, když opět skvěle vyběhl, aby sebral šanci Marchenovi.
     
    61
    Po delší odmlce se balónu dočkal také brankář Barrantes. Stalo se tak po dlouhém Haškově odkopu, jenž doplachtil právě až ke strážci svatyně.
     
    60
    Hodina utkání je za námi a ještě minimálně třicet minut se bude hrát. Kostarice se před malou chvílí podařilo vyrovnat a sebevědomí je tedy na její straně. Československo se musí rychle oklepat, jinak by mohlo hodně litovat.
     
    59
    Překvapivou rychlou rozehrávkou se nenechal rozhodit Jan Stejskal. Gólman skvěle vystartoval z brankové čáry a na poslední chvíli kulatý nesmysl schoval do rukavic před nabíhajícím Cayassem.
     
    58
    Čechoslováci v posledních minutách přidali na důrazu, s tím ale přišlo i velké množství faulů. Michal Bílek to zamýšlel dobře, jenže Marchena si šikovně nadhodil balón, a tak český záložník trefil jen soupeře, nikoli míč.
     
    57
    Tentokráte se Středoameričanům rozehrávka vůbec nepovedla. Ramírez až moc přetáhl centr, Chavarría naskakoval marně.
     
    56
    Krátce po obdržené brance přichází druhá žlutá karta. Ján Kocian naskočil do Jary, kterého kolenem poslal k zemi. Verdiktu rozhodčího se ani nedivil.
    55. Ronald Gonzalez Brenes - 1:1
     
    55
    Kostarika právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Kostarika rozehrávala přímý kop. Exekuce se chopil Ramírez, jenž posadil míč na hlavu RONALDA GONZALEZE BRENESE, devatenáctiletý stoper poslal balón neomylně k pravé tyči!
     
    54
    Výborný zákrok Barrentese drží Kostariku na dostřel jediného gólu! Hašek odcentroval na hlavu Skuhravého, proti němuž brankář vytasil pravou ruku.
     
    53
    Prvním hráčem z kádru Československa, který inkasoval žlutou kartu, je kapitán Ivan Hašek. Po jeho skluzu do soupeře na polovině hřiště nejprve sudí ponechal výhodu, následně se ale k zákroku vrátil a spravedlivě ho potrestal.
     
    52
    Aktivita Československa neutichá. Lubomír Moravčík to vzal na svou pěst, po pravé lajně se snažil probít až k rohovému praporku, v tom mu však zamezil Marchena.
    51. Kubíkova střela skončila na břevně
     
    51
    Co chybělo! Michal Bílek místo centru do šestnáctky našel na hranici velkého vápna Luboše Kubíka, jehož technická rána na zadní tyč se odrazila od břevna do zámezí!
     
    50
    V roli posledního obránce si na jedničku počínal František Straka. Stoper udržel na zádech Cayassa a posléze poslal malou domů brankáři.
     
    49
    První akce Československa ve druhém poločase končí útočným faulem. Již poněkolikáté se provinil Tomáš Skuhravý, jenž příliš dlouho okopával Chavarríu.
     
    48
    Jan Stejskal se velmi brzy dostal k balónu, když bez potíží stáhl ze vzduchu dlouhý nákop Ramíreze. Jarovi ještě několik kroků k míči chybělo.
     
    47
    Zatímco trenér Jozef Vengloš ponechal původní sestavu, tak kouč Kostariky Milutinovič jednu změnu udělal, když Obanda nahradil ofenzivě laděnějším Medforda. Na toho si československá defenziva musí dát velký pozor, právě tento hráč totiž vstřelil postupový gól Středoameričanů ve skupině.
     
    46
    Střídání v týmu Kostarika: ze hřiště odchází Marvin Obando, přichází Hernan Medford.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Skončil první poločas osmifinálového utkání na Mistrovství světa 1990 mezi Československem a Kostarikou. Zápas se zatím vyvíjí ve prospěch evropského mužstva, jediný gól vstřelil ve 12. minutě po výborném Moravčíkově centru Tomáš Skuhravý. Oba týmy měli několik dalších náznaků šancí, avšak oba gólmani se ve svých šestnáctkách pohybují s velkou jistotou.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu. Míč na kopačkách mají hráči Československa, kteří se již dopředu neženou, naopak nechávají doběhnout poslední vteřiny první půle.
     
    43
    Fotbalisté v bílém zalezli více do defenzivy, čehož se Středoameričané snaží využít. Z dobrých pětadvaceti metrů vypálil Oscar Ramírez těsně vedle levé tyčky.
     
    42
    Stoper Chavarría se ve vlastním území skácel k zemi a měl velké štěstí, že hlavní rozhodčí odpískal faul na jeho osobu. Kontakt se Skuhravým byl minimální.
     
    41
    Jan Stejskal zatím předvádí bezchybný výkon. Nyní skvěle vyběhl proti Jarovi, který si chytře nabíhal za obranu, přes padajícího brankáře už zakončit nestihl.
     
    40
    Do konce poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou Čechoslováci do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    39
    Ivo Knoflíček se nádherně prosmýkl mezi dvěma soupeři, jenže pak se sám vyhnal z ideální střelecké pozice. Přesto to ještě zkusil, z velkého úhlu Barrantese nepřekvapil.
     
    38
    Není kam spěchat, svěřenci kouče Vengloše viditelně chtějí udržet jednobrankové vedení až do konce poločasu. Kocian místo konstruktivní rozehrávky poslal malou domů Stejskalovi.
     
    37
    Na dlouhý aut Chavaríi si po pravé lajně naběhl Marvin Obando. Jeho osobní strážce František Straka nechyboval, soka se zachytil a u lajny jej čistým způsobem odstavil od míče.
     
    36
    Moravčík ve skluzu minul balón, ale i soupeře. Brenes jako by se zalekl projíždějícího soka, svou nahrávku totiž hrubě pokazil, přihrál přímo do nohy Kubíkovi.
     
    35
    Jozef Chovanec milimetrově přesným pasem našel Tomáše Skuhravého. Bomber mohl pokračovat do samostatného úniku, místo toho se pokusil překvapit gólmana lobem. Míči ale dal malou výšku, Barrantes si připsal snadný zákrok.
     
    34
    Znovu výborný Jan Stejskal. Gólman si opět vyběhl, tentokráte proti centru Marcheny. ve vzduchu nechyboval, kulatý nesmysl zachytil v rukavicích.
     
    33
    Středoameričané se po inkasovaném gólu oklepali, což potvrdil i Montero. U levé lajny šikovně nastřelil Kociana a pro Kostariku vybojoval rohový kop.
     
    32
    Jose Chaves ve vápně vybídl ke střele Oscara Ramíreze. Záložník se ještě rozhodl míč zpracovávat, a to byla chyba. Jan Stejskal skvěle vyběhl a hráči sebral balón přímo z pod kopačky.
     
    31
    Půl hodina osmifinálového klání je minulostí. Československo je zatím aktivnějším týmem, stav zápasu zatím udává branka Tomáše Skuhravého z 12. minuty.
     
    30
    Standardka naštěstí neznamenala žádné nebezpečí pro svatyni bílých. Centr doletěl na úroveň penalty, kde si nejvýše naskočil na balón bránící Kubík.
     
    29
    Zbytečného faulu v blízkosti vlastní šestnáctky se dopustil Lubomír Moravčík. Mauricio montero byl pod tlakem, československý hráč mu ulevil podražením.
     
    28
    Fantastické čtení hry ukázal kapitán Roger Flores. Nejprve přeskočil Knoflíčka, načež se sám vydal dopředu. Až za polovinou hřiště předal kulatý nesmysl Jarovi, který si nepřišel na Kociana.
     
    27
    A byl to právě František Straka, jenž po pravé lajně vyslal Ivana Haška. Svůj centr adresoval na Skuhravého, ten se ve výskoku dopustil útočného faulu.
     
    26
    Československo se saží zklidnit hru postupnou, trpělivou kombinační hrou. Do té se zapojilo i duo Kocian – Straka, kteří si teď několikrát vyměnili balón.
     
    25
    Ivo Knoflíček si nabíhal za obranu a Lubomír Moravčík mu také adresoval dlouhý balón, jenže příliš pozdě, československý forward se mezitím ocitl za posledním forwardem. Mává se ofsajd.
     
    24
    Nakonec to vypadá, že fotbalista Kostariky bude schopen pokračovat v utkání. Sice je viditelně otřesený, podle všeho ale nejde o otřes mozku, Marchena je zpátky ve hře.
     
    23
    Opakované záběry ukázaly, že nepozorný Hector Marchena tvrdě narazil do Jozefa Chovance, když se nedíval před sebe, nýbrž doprava na hrajícího Cayassa.
     
    22
    Zničehonic zůstal na trávníku ležet Marchena. Těžko říct, co se mu stalo, dění hry totiž bylo úplně na opačné straně. Na hřiště jsou přivoláni zdravotníci.
     
    21
    Po zisku balónu se Kostaričané okamžitě vydali do rychlého protiútoku. Ten táhl po pravé lajny rychlonohý Cayasso. Ve finále akce hledal před brankou Marchena, útočník nedokázal zakončit v obležení dvou obránců.
     
    20
    Oproti úvodu střetnutí se nyní hraje fotbal nahoru dolů, akce střídá akci. Dnes již poněkolikáté odcentroval z levé strany Michal Bílek. Dobře zareagoval brankář Barrantes, vyběhl a balón schoval do koše.
     
    19
    Tomáš Skuhravý netradičně na pozici levého záložníka zpracovával těžký balón od Chovance. Forward neudržel míč proti Obandovi, kličku na pravou stranu obránce vystihl.
     
    18
    Opět Kostarika v akci. Tentokráte hráči v červeném akci příliš překombinovali, Marchena už nepočítal s nahrávkou do běhu od Jary.
     
    17
    Středoameričané se místo centru rozhodli pro rozehrávku na krátko. Chaves nahrál Monterovi, jehož dalekonosná rána proletěla vysoko nad břevnem.
     
    16
    Juan Cayasso udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Postavil se před Kociana a osobního strážce udržel na zádech až do té doby, dokud jím nebyl faulován.
     
    15
    Pěknou akcí na levé straně se prezentoval Michal Bílek. Tradčiní exekutor penalt se prosmýkl kolem Obanda, následně ale nepřesně hledal Haška.
     
    14
    Venglošova družina je viditelně při chuti, zatímco Kostarika je psychicky dole. Fotbalisté v bílém neustále tlačí, ani rána Knoflíčka se však neujala.
     
    13
    Nechybělo mnoho a Čechoslováci mohli vést rozdílem dvou branek. Po rohovém kopu gólman Kostariky promáchl, na zadní tyči se k balónu dostal Luboš Kubík, z krkolomné pozice ovšem zamířil těsně nad.
    12. Tomáš SKUHRAVÝ - 1:0
     
    12
    Československo právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Vengloše se ujímají brzkého vedení! Kadlec u lajny skvěle zabojoval proti dvěma protihráčům, načež nahrál Moravčíkovi. Záložník se podíval a odcentroval přesně na hlavu TOMÁŠE SKUHRAVÉHO, jehož křižné zakončení skončilo až za bezmocným Barrantesem!
     
    11
    Tradiční exekutor standardek Jozef Chovanec přetáhl pas na zadní tyč, kde číhal Ján Kocian, ještě výše se ovšem vyšplhal kapitán Roger Flores.
     
    10
    Budeme sledovat první standardní situaci. Opět se u balónu ocitl Michal Bílek, jenž si šikovně dal tělo před Chavarríu, stoper vzápětí místo míče trefil jen pravou nohu soupeře.
     
    9
    Rozehrávku Chavese vystihl Michal Bílek. Doběhl až k rohovému praporku, následně odcentroval na hranici penalty. Před Skuhravým na poslední chvíli odvrátil do bezpečí Flores.
     
    8
    Oba týmy hrají velmi opatrně, jsou si vědomi, že jakákoliv chyba by mohla rozhodnout o jejich osudu na turnaji. Aktuálně kombinují Kostaričané.
     
    7
    To ovšem neplatilo moc dlouho. Středopolař Chovanec se snažil zaskočit defenzivu jemným lobem za obranu, avšak Chavarría si celou situaci pohlídal s přehledem.
     
    6
    Výbornou práci odvedl stoper František Straka. Obránce vystoupil před Cayassa a nakopnutý balón hlavou sklepl pro Chovance. Hrají Čechoslováci.
     
    5
    Už v páté minutě utkání je tu první žlutá karta. Ronald Gonzalez Brenes velmi nešetrně zajel na lajně do Ivana Haška. Hlavní rozhodčí neměl na výběr.
     
    4
    Míč si poprvé osahal také český brankář Jan Stejskal. Ten výborně vyběhl proti balónu za obranu, který vyprodukoval Brenes, Marchena marně běžel za míčem.
     
    3
    Úvodní výkop měli Středoameričané. José Chaves nevymýšlel nic složitého, jelikož se mu žádný hráč nenabídl, tak se otočil s míčem a poslal malou domů gólmanovi.
     
    2
    Osmifinálové utkání Mistrovství světa 1990 začalo! Československo obléklo do dnešního střetnutí bílé dresy, Kostarika hraje v červeném.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Československo: Stejskal – Kocian, Kadlec, Straka – Moravčík, Hašek (C), Chovanec, Kubík, Bílek – Skuhravý, Knoflíček
    Náhradníci: Mikloško – Němeček, Weiss, Luhový, Griga

    Kostarika: Barrantes – Flores, Chavarría, Montero, Obando, Chaves – Brenes, Marchena, Cayasso – Ramírez, Jara
    Náhradníci: Segura – G. Jara, Myers, Guimarães, Medford

    Rozhodčí: Kirschen (GER) – Pérez Hoyos (COL), d'Elia (ITA).
     
    Kostarika

    Kostarika se, stejně jako Československo, na Mistrovství světa 1986 neukázala. Turnaj v Itálii si ale Kostaričané už ujít nenechali. V kvalifikaci si počínali suverénně, když nejprve ve dvojzápase vyřadili Panamu, načež bez boje postoupili přes Mexiko, které porušilo pravidla a bylo diskvalifikováno. Ve finálové skupině pak svěřenci kouče Milutinoviče obsadili první místo, o skóre se umístili před Amerikou, avšak i ta se na hlavní turnaj kvalifikovala.

    Mužstvo ze Střední Ameriky v základní skupině příjemně překvapilo. Po výborné defenzivní práci a gólu Cayassa porazili 1:0 Skotsko, stejným výsledkem posléze padli proti silné Brazílii. Klíčový duel o postup do vyřazovací fáze sehrála Kostarika proti Švédsku, to porazila 2:1 gólem Medforda z 87. minuty.
     
    Československo

    Československo se na šampionátu v Mexiku z před čtyř let nepředstavilo. V těžké skupině nestačilo na pozdější finalisty z Německa, druhé postupové místo obsadili Portugalci. Čechoslováci nakonec skončili čtvrtí, ještě se před ně vměstnalo Švédsko. O čtyři roky později Československo vrátilo Portugalsku vyřazení, když obsadilo druhou postupovou pozici právě na jejich úkor.

    Ze základní skupiny A postoupili Čechoslováci z druhé pozice. Nejprve s přehledem porazili výběr USA 5:1, následně díky proměněné penaltě Bílka zdolali Rakousko 1:0. V závěrečném utkání Venglošova družina podlehla domácí Itálii 0:2.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne! V době, kdy svět ochromila pandemie koronaviru si prostřednictvím historického textového přenosu připomeneme osmifinálový zápas na mistrovství světa z roku 1990, v němž se Československo utkalo s Kostarikou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Milan Huppert

    Branky: 12. Skuhravý (Moravčík), 63. Skuhravý (Hašek), 76. Kubík, 82. Skuhravý (Chovanec) – 55. Brenes (Ramírez)

    Karty:   53. Hašek (CSR), 56. Kocian (CSR), 67. Straka (CSR) – 5. Brenes (CRC), 75. Marchena (CRC)


    Československo: Stejskal – Kocian, Kadlec, Straka – Moravčík, Hašek (C), Chovanec, Kubík, Bílek – Skuhravý, Knoflíček
    Náhradníci: Mikloško – Němeček, Weiss, Luhový, Griga

    Kostarika: Barrantes – Flores, Chavarría (65. Guimarães), Montero, Obando (46. Medford), Chaves – Brenes, Marchena, Cayasso – Ramírez, Jara
    Náhradníci: Segura – G. Jara, Myers, Guimarães, Medford

    Rozhodčí: Kirschen (GER) – Pérez Hoyos (COL), d'Elia (ITA)

    Diváci: 47 673
    bahis siteleri