Brazílie – Německo 2:0 (kon.)
konec
Brazílie
2:0 (0:0)
Německo
Sobota 18.04.2020, 14:00 • International Stadium, Jokohama • Mistrovství světa 2002 • Finále
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:20:20)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:13. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 19:21.
     
    Sepp Blatter a Pelé předávají Brazilcům trojet pro světové šampióny! Za Brazílii přebírá pohár Cafu!
     
    Je konec! Brazílie ovládla finálový duel s Německem výsledkem 2:0 a může slavit! V prvním poločase byli Kanárci mnohem lepším týmem, jenže Ronaldo ani Kléberson své šance nedokázali zužitkovat. Po změně stran naopak mohl otevřít skóre z přímého kopu Neuville, ale Marcos se štěstím vytěsnil jeho ránu na tyč. V 67. minutě se Brazílie dostala do vedení brankou Ronalda! Stejný hráč navíc o dvanáct minut později přidal druhou branku! Německo sice vrhlo všechny síly do útoku, ale recept na skvělou brazilskou obranu nenašlo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Němci se pro změnu odhodlali k přechodu do útoku za pomoci přízemní kombinace. Nikdo v bílém dresu si ale netroufl na zakončení ze střední vzdálenosti.
     
    90+1
    Denílson ihned po svém příchodu na trávník ukázal svou technickou zdatnost, když se zbavil dvou soupeřů a dostal se až na hranici velkého vápna, kde přišel o míč.
     
    90
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Ronaldo, přichází Denílson.
     
    89
    Střídající Juninho vystihl rozehrávku soupeře, místo postupu vpřed ještě hledal Rivalda, ale jeho přihrávka byla moc dlouhá a brankář Kahn míč odkopl.
     
    88
    Oliver Kahn už se snaží urychlit německou rozehrávku pomocí dlouhých nákopů, jenže Němci nejsou schopni udržet míč na polovině Brazílie, která skvěle brání.
     
    87
    Střídající Ziege vymyslel zajímavý centr do pokutového území. U vzdálenější tyče sice číhal Metzeider, ale k zakončení mu scházely dva kroky.
     
    86
    Brazilci si závěrečné minuty finálového utkání dokážou užívat. Obránci ve žlutém si vyměnovali krátké přihrávky a nedovolili Němcům získat míč.
     
    85
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Ronaldinho, přichází Juninho.
     
    84
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Bode, přichází Ziege.
     
    83
    Německo ještě mohlo snížit! Oliver Bierhoff si naběhl na přihrávku na značku pokutového kopu, odkud pohotově vypálil, ale brazilský brankář vytáhl další fantastický zákrok!
     
    82
    Rivaldo hecuje své spoluhráče, aby stále nepolevovali a nadále pokračovali v aktivní hře. Německu už moc času na zvrácení nepříznivého stavu nezbývá.
     
    81
    Německo už vrhá všechny své síly do útoku, jenže brazilská obrana zatím vypadá opravdu neprostupně. Cafu se vrátil do velkého vápna a odhlavičkoval centr z pravé strany.
    79. RONALDO - 2:0
     
    79
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Brazílie deset minut před koncem přidává druhou branku a výrazně se přibližuje k titulu! RONALD si křikl na spoluhráče, aby mu pustil přihrávku z pravé strany, krásně si poradil se zpracováním a střelou k tyči nedal Kahnovi šanci!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 67. Ronaldo, 79. Ronaldo

    Karty:   6. Roque (BRA) – 9. Klose (GER)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:13. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 19:21.
    Brazílie: Marcos – Lúcio, Edmilson, Roque – Cafu, Gilberto Silva, Kléberson, Roberto Carlos – Rivaldo, Ronaldinho (85. Juninho), Ronaldo (90. Denílson)
    Německo: Kahn – Linke, Ramelow, Metzeider – Frings, Hamann, Schneider, Jeremies (77. Asamoah), Bode (84. Ziege) – Klose (74. Bierhoff), Neuville

    Rozhodčí: Collina – Lundberg, Sharp
    bahis siteleri