Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 3:0 (2:0), 4:2 (2:2) (kon.) | Železník (OPA) – Číž (OVA) 2:3p (1:2), 5:0 (2:0) 2:1 (1:0) (kon.)
Kopic (PLZ) – Číž (OVA) 0:2 (0:1), 4:2 (3:1), 1:2 (0:1) (kon.) | Trmal (SLO) – Železník (OPA) 2:1 (1:1), 0:1p (0:0), (2:1) (kon.)
konec
Trmal (SLO) – Kopic (PLZ)

3:0 (2:0), 4:2 (2:2)

Středa 29.04.2020, 17:00FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    17:51
    Trmal i v druhém zápase porazil plzeňského Kopice. Kopic se sice oproti prvnímu zápasu zlepšil, dostal se i k ohrožení branky, dokázal vstřelit dvě branky, ale kvalitnější byl Trmal, držel rozhodně víc míč, dostal se do několika šancí a čtyři proměnil v gólovou radost. Druhá výhra mu zaručila postup do finále, který by se mělo rozehrát ve 20:45. Jan Kopic si zahraje jen souboj o třetí místo v 19:30. (17:51:55)
     
    17:49
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 4:2

    Je hotovo. Dembele dostal znovu nahrávku před prázdnou branku a v 89. minutě se nemýlil. Trmal je velmi blízko k postupu.
     
    17:47
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 3:2

    V 81. minutě měl prostor na vápně Fati a vypálil. Jeho přízemní pokus skončil o kousek vedle branky.
     
    17:46
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 3:2

    Do konce zbývá zhruba 15 herních minut a brankář Slovácka se snaží držet míč, čas teď utíká pro něho.
     
    17:44
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 3:2

    Trmal jde znovu do vedení. Dembele se znovu uvolnil ve vápně po nahrávce od Busquetse a z otočky poslal míč do branky. Do konce zbývá zhruba 30 minut.
     
    17:42
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:2

    První poločas je u konce. Kopic se ve druhém zápase jednoznačně zlepšil, ale i tak je stále horším hráčem zápasu. Kopic se prosadil z penalty a jednou na konci poločasu, jeho dvě branky i nadále zůstávají jediné dvě střely Kopice v zápase. Trmal měl i pár dalších možností, ale prosadit se nedokázal.
     
    17:40
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:2

    V pokročilém nastavení dostal míč do vápna Chorý, byl úplně sám v pokutovém území a překonal německého brankáře ve službách Barcelony.
     
    17:39
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:1

    V poslední minutě první půle našel Dembele De Jonga, který se ze středu vápna nemýlil a poslal svůj tým do důležitého vedení.
     
    17:37
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 1:1

    Kopicova první střela v zápase končí v brance, protože Trmal fauloval ve vápně a nařízenou penaltu za Plzeň proměnil sám Jan Kopic. Poslal míč do středu a skákající brankář neměl šanci.
     
    17:36
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 1:0

    Hra se na chvilku přerušila těsně před půlhodinou hry. Je tu lehký problém s internetem.
     
    17:33
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 1:0

    Trmal jde do vedení po čtvrt hodině hry. Barcelona se prosadila po rohovém kopu se hlavou na přední tyčce trefil obránce Lenglet.
     
    17:32
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 0:0

    Dembele našel vysokým centrem ve vápně Fatiho, ale mladičký talent Barcelony z jasné pozice pálil mimo branku.
     
    17:30
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ)

    Oba hráči jsou již připraveni. Trmal zůstal věrný Barceloně, stejně jako jeho soupeř má také znovu Plzeň.
     
    17:20
    Následuje malá pauza a za chvilku se bude pokračovat druhým zápasem, který může být zároveň posledním v této sérii.
     
    17:19
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 3:0

    První zápas je u konce. Matouš Trmal vyhrál 3:0 nad Janem Kopicem. Kopic byl jasně horším hráčem, za celý zápas nevystřelil na branku. Zato Trmal prokázal kvalitu a vstřelil tři hezké branky, k tomu měl ještě spoustu dalších šancí. Kopic hrál jen po vápno, to by měl v dalším duelu zlepšit, jestli má ambici postoupit do finále.
     
    17:17
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 3:0

    Braitwaite našel v poslední minutě prvního zápasu Ousmane Dembeleho, který v klidu zavěsil do odkryté klece a pojistil výhru svého týmu.
     
    17:13
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:0

    V 75. minutě oba hráči střídají, tak uvidíme, co to udělá se zbytkem prvního zápasu.
     
    17:12
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:0

    Dvacet minut do konce prvního poločasu se Trmal otočil ve vápně s Griezmannem, ale následná střela skončila vedle branky.
     
    17:10
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:0

    Trmal dostal znovu míč do vápna pro Messiho a tentokrát i poslal míč do sítě, jenže oslavu přerušil lajnový rozhodčí, který odpískal ofsajd.
     
    17:09
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:0

    Do druhého poločasu vstoupil aktivněji rozhodně brankář šestého celku tabulky. S Messim však z dobré pozice netrefil branku.
     
    17:08
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:0

    První poločas úvodního zápasu je u konce. Matouš Trmal ho vyhrál jednoznačně 2:0, když dal branku za Dembeleho a před poločasem se ještě trefil s Francouzem Griezmannem.
     
    17:08
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 2:0

    V 45. minutě dostal míč do vápna Griezmann a poslal ho z voleje do sítě, takže reprezentant Slovácka vede již o dvě branky.
     
    17:07
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 1:0

    Těsně před poločasem našel Kopic Kalvachem Kopice. Ale plzeňský hráč nedokázal trefit branku se svým hráčem.
     
    17:05
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 1:0

    Po půlhodiny hry slaví Matouš Trmal první branku dnešního zápasu. Ve vápně se z voleje prosadil Ousmane Dembele.
     
    17:02
    Trmal (SLO) – Kopic (PLZ) 0:0

    Trmalův Messi se dostal ke střele ve vápně, ale z dobré pozice netrefil branku.
     
    Jan Kopic si vzal pro dnešní zápas Viktorii Plzeň. Matouš Trmal si pro semifinálový souboj vybral španělskou Barcelonu.
     
    Jan Kopic je o hodně známějším fotbalistou. Plzeňský záložník má i starty za seniorskou reprezentaci a v Plzni působí již pátou sezonou. V turnaji byl nalosován do skupiny C, kde měl za soupeře Víta Beneše z Olomouce a Dominika Kříže z Příbrami. Kopic sice dvakrát prohrál, ale i tak postoupil dál. Získal totiž o tři body víc než Kříž a mohl se radovat z druhé příčky. Ve čtvrtfinále narazil na Patrika Žitného z Teplic a to bylo drama. Kopic vyhrál první zápas 1:0, ale následně prohrál 3:1. V rozhodujícím třetím duelu vyhrál opět nejtěsnějším možných rozdílem, a tak postoupil.
     
    Matouš Trmal je jedenadvacetiletý brankář Slovácka, který se v letošní sezoně naplno prosadil do branky týmu trenéra Svědíka a pomohl mu k prozatímnímu 6. místu v ligové tabulce, což je jistě jedno z příjemných překvapení letošního ročníku.
    V tomto turnaji byl Trmal nalosován do skupiny A, kde se utkal s Lukášem Železníkem a Lukášem Provodem. Jediný brankář ve skupině získal 9 bodů ve čtyřech zápasech, nestačil jen na Železníka v posledním duelu. Následovalo čtvrtfinále, kde se Trmal poradil s Lukášem Bartošákem. Se zlínským hráčem si poradil ve dvou zápasech, nejprve vyhrál 3:0 a následně 4:3.
     
    Hraje se na dva vítězné zápasy. Jeden poločas bude trvat 6 minut. Hraje se v 85rated kickoff modu, který zajistí regulérnost utkání. Kdyby po devadesáti minutách bylo skóre nerozhodné, přišlo by na řadu prodloužení hrané na dva poločasy po patnácti herních minutách. Pokud by se nerozhodlo, následovaly by pokutové kopy.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! V době pandemie koronaviru došlo k přerušení prakticky veškerého sportovního dění na této planetě. Hráči ligových celků však měří své síly u populární videohry FIFA 20. Vítěz celého turnaje bude moci rozhodnout, kam poputuje příspěvek 100 000 Kč, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
     
    10:53
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:15.

    Ondřej Černý