Výzva století: Attila Végh - Karlos Vémola Vítěz: K. Vémola (CZE) (kon.) | Hokejista sezony Tipsport extraligy Milan Gulaš (HC Škoda Plzeň) (kon.)
konec
Výzva století: Attila Végh - Karlos Vémola

Vítěz: K. Vémola (CZE)

Čtvrtek 30.04.2020, 19:30Sportovní události
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:50:47)
     
    Vémola vykročil za triumfem už během první minuty, za kterou zvládl třicet kalorií. Sám uznal, že během třetí minuty měl krizi, ale tu ustál a došel si pro triumf.
     
    Attila Végh pogratuloval svému soupeři a smekl před jeho výkonem. 108 kalorií za pět minut je opravdu skvělý počin. Attila navíc naznačil, že pokud bude Vémola pokračovat ve velké snaze, nevylučuje možnost odvety v kleci.
     
    Karlos Vémola po konci Výzvy století řekl, že airbike nikdy neměl doma. Před čtrnácti dny mu jej prý přivezli. Na začátku tréninku údajně zvládl 80 kalorií, postupně se zlepšil na 100.
     
    Výzva století je u konce!
     
    05:00
    Je rozhodnuto! Karlos Vémola zvládl Výzvu století o něco lépe a spálil skvělých 108 kalorií! Vítěz Zápasu století Attila Végh spálil jen 96 kalorií!
     
    04:30
    Attila Végh sice bojuje ze všech sil, ale dnes to vypadá, že na Vémolu nebude stačit. Karlos Vémola drží parádní tempo.
     
    04:00
    Karlos Vémola je podle všeho ve vynikající formě a minutu před koncem hvězdného souboje znovu navýšil své vedení!
     
    03:30
    Vémola znovu zabral a devadesát sekund před koncem závodu vede o dvacet kalorií!
     
    03:00
    Po třech minutách výzvy to začíná vypadat, že Karlos Vémola v úvodu trošičku přepálil tempo. Attila Végh stáhl jeho náskok na dvanáct kalorií.
     
    02:30
    Karlos Vémola má v polovině závodu náskok patnáct kalorií!
     
    02:00
    Attila Végh ve druhém minutě výzvy pořádně zabral a o něco stáhl náskok českého zápasníka Karlose Vémoly, který je stále ve vedení.
     
    01:00
    Karlos Vémola po první minutě ujíždí svému soupeři. Attila totiž spálil dvacet kalorií, Vémola má na kontě třicet.
     
    0:30
    Úvodní půlminuta výzvy mezi Véghem a Vémolou je pryč. Zatím je na tom o něco lépe Attila Végh.
     
    19:37
    Karlos Vémola ještě před startem výzvy sdělil, že není milovníkem jízdy na AirBiku. Sám navíc zdůraznil, že na přípravu nebylo moc času.
     
    19:36
    Ještě před samotným soubojem hvězdných zápasníků si vzal slovo promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný, který vysvětluje pravidla výzvy.
     
    19:36
    Výzva století právě začala!
     
    Začátek výzvy je o pár minut opožděn.
     
    Dnešní souboj má být takovou obdobou Zápasu století v prostředí karantény. V původním Zápasu století porazil v listopadu loňského roku Attila Végh Karlose Vémolu už v prvním kole. Dnes půjde o to, kdo během pěti minut spálí na speciálním rotopedu více kalorií. Karlos Vémola byl v listopadu považován za favorita, ale přesto se slovenským zápasníkem padl. Vémola už od té doby žádá odvetu. Právě dnešní souboj vidí český bijec jako cestu k druhému vzájemnému duelu v kleci.
     
    AirBike – speciální rotoped se vzduchovým odporem, který místo klasického zátěžového kola využívá velkého ventilátoru, který navyšuje odpor v závislosti na tom, jak rychle se šlape.

    Tomáš Kubečka