W. Brémy – Leverkusen 1:4 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:4 (1:2)
Bayer Leverkusen
Pondělí 18.05.2020, 20:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, jelikož Bayer vede už 4:1! Karim Bellarabi naprosto excelentní přihrávkou naslepo dostal do jasné tutovky KEREMA DEMIRBAYE, který mohl přihrát míč Baileymu, ale nakonec dloubáčkem překonal Pavlenku. Asistence: Karim Bellarabi.
     
    61
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení! Brémy dnes mají velký problém s centrovanými míči, jelikož už potřetí obdrželi gól hlavou. Tentokrát odcentroval před bránu z levé strany Diaby a MITCHELL WEISER se celkem lehce probojoval ke hlavičce, kterou z bezprostřední blízkosti prostřelil Pavlenku. Asistence: Moussa Diaby.
     
    33
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Nakonec tady máme v první půli gólové hody a Bayer si bere vedení zpět na svou stranu! O zahrání standardní situace se centrem z pravé strany postaral Demirbay, jenž přesně našel hlavu KAIA HAVERTZE a ten podruhé překonal Pavlenku. Asistence: Kerem Demirbay.
     
    30
    Werder právě vstřelil branku!
    Vše odčiněno, jelikož se prosazuje český obránce THEODOR GEBRE SELASSIE a Werder Brémy tak rychle srovnávají na 1:1! Centr Bittencourta letěl do malého vápna, kde fantasticky dokázal zakončit Gebre Selassie a odčinil tak chybu při obdržené brance. Asistence: Leonardo Bittencourt.
     
    28
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku utkání, kterou dává Bayer a ujímá se tak vedení 1:0! Moussa Diaby se skvěle dostal na pravé straně k centru na zadní tyč, kde zaspal Gebre Selassie a KAI HAVERTZ tak ve zrovna nelehké pozici dokázal zakončit hlavou za záda Pavlenky. Asistence: Moussa Diaby.

    Michal Raška

    Branky: 30. Gebre Selassie (Bittencourt) – 28. Havertz (Diaby), 33. Havertz (Demirbay), 61. Weiser (Diaby), 78. Demirbay (Bellarabi)

    Karty:   54. N. Moisander (BRM), 75. Friedl (BRM) – 43. S. Bender (LEV)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 8:7. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:14.
    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, N. Moisander, Friedl – M. Eggestein, Vogt (85. Osako), Bargfrede (54. J. Eggestein) – Bittencourt (71. Sargent), Selke (71. Woltemade), Rashica (85. Bartels).
    Náhradníci: Kapino – Bartels, J. Eggestein, Lang, Langkamp, Osako, Şahin, Sargent, Woltemade.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Weiser, S. Bender, Tapsoba, Sinkgraven – Aránguiz (85. Paulinho), Demirbay – Wirtz (62. Bellarabi), Amiri (71. Baumgartlinger), Diaby (62. Bailey) – Havertz (85. Alario).
    Náhradníci: R. Özcan – Alario, Bailey, Baumgartlinger, Bellarabi, Dragović, Palacios, Paulinho, Tah.

    Rozhodčí: Stieler – Henschel, Neitzel-Petersen
    bahis siteleri