Dukla Praha – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
2:1 (1:1)
FC Vysočina Jihlava
Pondělí 25.05.2020, 18:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Z rohu se hosté neprosadili a museli se rychle vracet ke své zcela opuštěné bráně. Střídající Ullman si však nepohlídal ofsajd.
     
    87
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Daniel Souček, přichází Ondřej Ullman.
     
    86
    To byla neuvěřitelná situace. Po propadnutí hostujícího Šudajwy šel do brejku Doumbia, z pár kroků postupně pálili do úplně rozhozené obrany Fábry, Holík a Souček. Jihlavský brankář jen bezmocně stál na čáře a všechny rány Pražanů vytěsnili jeho spoluhráči!
     
    81
    Vysočina Jihlava má pro dnešek dostřídáno: kromě zraněného Petra Tlustého dohrál i Jan Javůrek, nastupuje zkušený Lukáš Vaculík a s ním čerstvě osmnáctiletý hráč původem z Jemenu Fáris Šudajwa.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Tomáš Smejkal (FC Vysočina Jihlava). Zezadu stáhl k zemi rozběhnutého Tetoura.
     
    73
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází Filip Hašek.
     
    70
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Karsten Ayong, přichází Marek Fábry.
     
    66
    Dnešní utkání sleduje i na poměry Dukly podprůměrná návštěva 0 diváků. Na vině jsou samozřejmě zavřené ochozy z moci úřední.
     
    61
    Na výtečný Javůrkův centr vyskočil v chumlu hráčů nejvýše Filip Novotný a prudkou hlavičkou z malého vápna o metr přestřelil domácí bránu.
     
    60
    Vysočina Jihlava mění oba hroty: ze hřiště odcházejí Jakub Rezek a Luis Arroyo, čerstvou krev přinesou Stanislav Klobása a Matěj Koubek.
     
    52
    Obrovská šance Dukly! Kozma vylákal Vejmolu proti sobě a ťukl míč za sebe Preiserovi, který na malém vápně ještě posouval na Holíka. Nejlepší domácí střelec už měl proti sobě jen Filipa Novotného, ten však dokázal jeho zakončení na čáře zneškodnit.
     
    47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak popáté za sebou to Jihlavským venku na 1:1 nevyjde. Poděkovat mohou Dioufovi, jenž nerozuměl Vejmolovu volání „Mám!“ a nesmyslně odhlavičkoval míč, směřující do brankářovy náruče. Na pokutovém oblouku ho zachytil Daniel Souček a z jeho skvělé přihrávky vytěžil nádherným angličanem vedoucí gól LUKÁŠ HOLÍK.
     
    39
    V poskytnuté výhodě unikl do brejku Jakub Rezek a ideálně naservíroval míč před bránu Zoubelemu. Domácí brankář Rada předvedl klíčový zákrok poločasu a jeho tutovku zblízka zneškodnil.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Daniel Fišl (FK Dukla Praha).
     
    27
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště kulhá zřejmě s nataženým stehenním svalem Vojtěch Křišťál, nastupuje senegalská posila Waly Diouf.
     
    22
    Nápor Pražanů pokračuje. Nebezpečný Preislerův centr proletěl celým pokutovým územím. Domácí ho na opačné straně ještě zachytili, Ayong pak sklepl míč Tetourovi, který z úhlu nepropálil Vejmolu.
     
    20
    Po rohovém kopu pálil velmi zajímavě z voleje Daniel Kozma těsně vedle jihlavské levé tyče.
     
    7
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Pražané se z vedení neradovali dlouho! Jihlavský debutant Vojtěch Křišťál vracel po rohu hlavou míč do ohně a z malého vápna hlavičkuje nechytatelně do sítě LUKÁŠ ZOUBELE.
     
    5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tetour rozběhl akci a předal míč nalevo Preislerovi. Jeho centr jihlavská obrana odvrátila nedůrazně a z 12 metrů vrací míč po zemi do sítě DANIEL SOUČEK.
     
    Vstup na Julisku dnes zůstane pro běžné diváky z důvodu omezení počtu účastníků sportovních událostí zavřený. Fanoušci Dukly, kteří nechtějí přijít o zážitek, mohou přímý přenos ze zápasu společně sledovat v restauraci Symphonia dejvické dominanty – nedalekého hotelu International.

    Karel Jedlička

    Branky: 5. D. Souček, 47. Lu. Holík – 7. Zoubele

    Karty:   39. Fišl (DUK) – 75. Smejkal (JIH)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:19.
    FK Dukla Praha: F. Rada – Dancák, Fišl, Chlumecký – D. Souček (87. Ullman), Doumbia, Kozma, Daniel Tetour (C), Preisler (73. F. Hašek) – Ayong (70. Fábry), Lu. Holík.
    Náhradníci: Hruška – Krunert, Jakab, Kozel

    FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Křišťál (27. Diouf), Tlustý (C) (81. Vaculík), Pojezný – F. Novotný, Lacko, Smejkal, Zoubele, Javůrek (81. Šudajwa) – Jakub Rezek (60. Klobása), Arroyo (60. Koubek).
    Náhradníci: Veselý – Mikuš

    Rozhodčí: Proske – Dobrovolný, Dresler
    bahis siteleri