Mackenzie Dernová - Hannah Cifersová Dernová (kon.) | Roosvelt Roberts - Brok Weaver Roberts (kon.)
Billy Quarantillo - Spike Carlyle Quarantillo (kon.) | Blagoy Ivanov - Augusto Sakai Sakai (kon.)
Tyron Woodley - Gilbert Burns Burns (kon.)
konec
Blagoy Ivanov - Augusto Sakai

Sakai

Neděle 31.05.2020, 04:40UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: A. Sakai (na body) (05:00:17)
     
    Hlavní předzápas tohoto turnaje nabídl vyrovnanou záležitost, která ovšem nepřinesla zrovna atraktivní pojetí boje. V úvodu jsme sice sledovali opatrnou podívanou, která se postupem času přenesla do dobrých výměn názorů. Ty nakonec podle sudích hrály ve prospěch Augusta Sakaie, který se tak stává vítězem tohoto zápasu. Výhra se však nerodila vůbec lehce, Blagoy Ivanov se nemusí za svůj výkon stydět.
     
    Konec zápasu.
     
    4:22
    Dobrá přestřelka kousek od pletiva, Blagoy Ivanov dokázal tvrdě trefit. Se Sakaiem to ovšem vůbec nic neudělalo.
     
    4:02
    Vstupujeme do poslední minuty zápasy. Sakai působí aktivnějším dojmem, znovu to zkoušel low kickem, které Ivanovovi rozhodně nechutnají.
     
    3:20
    Round kickem se vešel na spodek Ivanovova břicha, ten se však záhy pokusil odpovědět razantní levačkou, která lehce lízla hlavu soupeře.
     
    2:48
    Je za námi polovina třetího kola, v tuto chvíli jsme se pro změnu přesunuli směrem k pletivu, kde se Ivanovovi málem povedlo soupeře podrazit na zem.
     
    2:11
    Kolem hlavy Blagoje Ivanova nyní prolétl high kick, další kop se pro změnu snesl přesně do rukou. Sakai se pokouší během třetího kola hodně kopat.
     
    1:36
    Sakai se pokusil změnit taktiku a po delší době to zkoušel kopem na tělo. Ivanov s ním příliš nepočítal, jeho kryt tak přišel celkem dost pozdě.
     
    1:10
    Dostali jsme se do další výměna názorů, která znovu hrála ve prospěch Ivanova. Ten sice sám schytal, jenomže poslední úder byl právě v jeho režii.
     
    0:39
    Ivanov se však začíná celkem slušně trefovat, což rozhodně potřebuje. Nyní několikrát promáchl Augusto Sakai, který znovu investoval hodně sil.
     
    0:18
    O trochu svěžeji působí Augusto Sakai, který zatím zřejmě má lehce navrch. Ještě nepředbíhejme, před námi je ještě celé třetí kolo.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    4:30
    Blagoy Ivanov si však připisuje úspěšný takedown, koncovka druhého kola tak půjde na jeho konto.
     
    4:02
    Jako první začíná krvácet Augusto Sakai, avšak tento krvavý šrám nebude pro sudího signálem pro předčasné ukončení.
     
    3:26
    Oba zápasníci si nyní vyměnili low kicky. Kopem na břicho to poté zkoušel Ivanov, avšak jeho řešení bylo už dlouhou dopředu avizované.
     
    2:48
    Práce u pletiva pokračuje i nadále. Ivanov se pokouší přidávat nečekaná kolena, nicméně ihned po rozpojení se povedlo velice slušně trefit Sakaiovi.
     
    2:17
    Augusto Sakai však předvedl dobrý nástup, při které se mu vydařila kombinace. Ivanov začíná ztrácet na fyzičce, duel tak raději poslal do klinče.
     
    1:40
    Ivanov dobře pracoval u pletiva, kde si prostřednictvím klinče připravil pozici pro atak. Sakaiovi se tentokráte blok příliš nepovedl, několik úderů logicky schytal.

    David Suchý

    thejrc.org