Kolín nad Rýnem – RB Lipsko 2:4 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
2:4 (1:2)
RB Lipsko
Pondělí 01.06.2020, 20:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    57. Dani OLMO - 2:4
     
    57
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují, a to je dobře. Rohový kop sice domácí obrana odvrátila, ale jen těsně za vápno, kde se k míči dostal DANI OLMO, míč si dal na slabší pravačku a poslal nádhernou placíru na přední tyčku.
     
    55
    Köln právě vstřelil branku!
    Ještě zdaleka není hotovo. Po nepřesné hlavičce jednoho z hostujících stoperů se k míči dostal za vápnem ANTHONY MODESTE, otočil se a parádně poslal pravačkou míč do šibenice. Nádherná rána.
     
    50
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce od hostů a je to o dvě branky. Domácí měli k dispozic přímý kop, který skončil jen v rukavicích Pétera Gulácsiho, ten rychle vykopl na polovinu soupeře, kde našel v náběhu TIMO WERNERA, který šel sám na branku, brankáře obstřelil a připsal si branku.
     
    38
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Utkání je otočeno. Hosté jdou do vedení. Konrad Laimer nádhernou kolmou nahrávkou našel nabíhajícího CHRISTOPHERA NKUNKA na středu hřiště, ten si míč zpracoval přímo před brankářem, kterého pak nádherně přehodil.
     
    19
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Na levou stranu hřiště dostal míč obránce Angeliño a hned nacentroval do vápna, kde na středu našel PATRIKA SCHICKA, ten se odpoutal od obránce a v záklonu poslal míč hlavou na zadní tyčku.
     
    7
    Köln právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde na úvod zápasu do vedení. Do vápna dostal průnikovou nahrávku domácí Elvis Rexhbecaj, který procedil míč za brankáře, ale míč trefil jen tyčku. Od té se míč odrazil ke JHONOVI CÓRDOBOVI, který si ho zpracoval a pak napálil pod břevno.

    Ondřej Černý

    Branky: 7. J. Córdoba, 55. Modeste – 19. Schick (Angeliño), 38. Nkunku (Laimer), 50. Werner (Gulácsi), 57. Olmo

    Karty:   30. Leistner (KLN), 62. Drexler (KLN) – 89. Forsberg (RBL)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 1:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:7.
    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Schmitz (75. Meré), Czichos, Leistner, Katterbach – Schirí, Hector (C) – Kainz (59. Drexler), Rexhbecaj (59. Thielmann), Jakobs (75. Terodde) – J. Córdoba (24. Modeste).
    Náhradníci: Kessler – Ehizibue, Meré, Schindler, Höger, Drexler, Thielmann, Modeste, Terodde.

    RB Lipsko: Gulácsi – Mukiele, Klostermann, Upamecano, Angeliño – Sabitzer (C), Laimer (59. Adams) – Olmo (85. Forsberg), Nkunku – Schick (68. Haidara), Werner.
    Náhradníci: Mvogo – Orban, Forsberg, Krauss, H. Wolf, Haidara, Lookman, Adams.
    bahis siteleri